Free Games with Plus | PS4

خدایی فقط می توتنم بگم !!!x_x~X(:-w

یعنی خدایی من الان بالای 6 سال هستش اکانتم پلاس داشته
از موقعی که PS4 اومده بازی های FREE کنسول PS3 خیلی خوب شده ولی بازی PS4 مضخرف به تمام معنا هستند
این نشون میده زمانی که PS5 معرفی بشه بازی خوبی برای PS4 مجانی میکنه
واقعاً شرم آوره 8-|

هیچ وقت نشده از بازیا پلاس بدم بیاد با این که بعضیاشون افتضاح بودن ولی این بازیا دیگه از اشغال بودن گذشتن من جا یوشیدا بودم از مدیریت استعفا میدادم واقعا زبونم نمیچرخه درموردش صحبت کنم:|:|:|

• Like
Reactions: nimaprince
جالب ترین نکته برای من کسایی هستن که اینجا دارن از سونی تشکرم می کنن !!! :
PlayStation Plus: Free Games for August 2016
بعد جالبه که مسئولین بخش پلاس سونی فقط به کامنتای احمقانه تعریف و تمجید پاسخ می دن و می گن ممنونیم از حمایت شما که هر کرپی می دیم حمایتتون رو دریغ نمی کنید!
کلا هم کامنتای اعتراضی رو در حد پشم بهش اهمیت می دن.

یعنی اگر ps3 نداشته باشید یا داشته باشید و یاکوزا را قبلا باری کرده باشید فاجعست :D
البته به نظر من بهترین بازیه این ماه پاتاپون ـه! این بازی خدااااااست! :x
حیف که آخرشم برای کنسول های خانگی نساختن ازش:( (+دیوانه ها برای ویتا هم نساختن پاتاپون جدیدی:| )

من که همیشه از بازی های پلاس راضیم حالا هر چی باشه نمیدونم چرا همیشه یکسری غر میزنن بابا بازی مجانیه .170 هزار تومن میدید یه کارت 50 دلاری میخرید یکسال پلاس میگیرید ماهی 14 هزار تومن پول یه وعده ناهارم نمیشه اونوقت کلی کانتنت مجانی میگیرید .مگه nba که ماه پیش مجانی کرد کم بود همین الان تو بازار تهران دست دومش 120 130 هزار تومن پولشه یا furi که متای خوب داشت بازیشم کلی حال میداد .یا از اون گذشته کلی تخفیفای ویژه .من که تو همون ماه اول که پلاس گرفتم اندازه 50 دلاری که دادمو در اوردم .به نظرم اشتباه محضه کسی پلاس نگیره

• Like
Reactions: Sherytto
من که همیشه از بازی های پلاس راضیم حالا هر چی باشه نمیدونم چرا همیشه یکسری غر میزنن بابا بازی مجانیه .170 هزار تومن میدید یه کارت 50 دلاری میخرید یکسال پلاس میگیرید ماهی 14 هزار تومن پول یه وعده ناهارم نمیشه اونوقت کلی کانتنت مجانی میگیرید .مگه nba که ماه پیش مجانی کرد کم بود همین الان تو بازار تهران دست دومش 120 130 هزار تومن پولشه یا furi که متای خوب داشت بازیشم کلی حال میداد .یا از اون گذشته کلی تخفیفای ویژه .من که تو همون ماه اول که پلاس گرفتم اندازه 50 دلاری که دادمو در اوردم .به نظرم اشتباه محضه کسی پلاس نگیره
دوست عزیز بیا بازی ها رو با بازی های رایگان رقیب مقایسه کن... و متاسفانه دو سه ماه رو در نظر نگیریم همیشه اونا جلو بودن... واقعا چرا سونی که تو این نسل اینقدر از طرف پلیر ها حمایت شده یه سرویس درست به حامیانش نمیده؟
بحث پول نیست, بحث اینه که چرا سونی به کاربران پلاس احترام نمیزاره؟ ماشالله با این آماری هم که اومده ظاهرا اکثریت ناراضین.
بازی NBA هم من سه ماه پیش دسته دوم 90 گرفتم من نمیدونم کجا داره این بازی رو 120 میفروشه؟:D
بعدشم برای اینکه یه بازی رایگان رو همیشه داشته باشی مجبوری همیشه پلاس و اتصال به نت داشته باشی تازه امکان تعویض و فروشش هم نیست, حجم دانلود بازی هم بماند.
========
سونی جان پیشنهاد میکنم ماه بعد Azkend 2 رو رایگان کنی... لااغر هرچی نباشه بازی قشنگیه:D

من خودم فقط برای آنلاین بازی کردن پلاس میگیرم چون نمیتونم نگیرم با وجود بازی هایی مثل Destiny , Alienation , R6S , NFS و ... ، برام زیاد اهمیتی ندارن بازی های پلاس
اما انصافا این بازی هایی که پلاس کردن توهین به یوزرهایی هستش که هرماه منتظرن ببینن چی پلاس میشه ، این ماه دیگه اساسی گل کاشتن

دوست عزیز بیا بازی ها رو با بازی های رایگان رقیب مقایسه کن... و متاسفانه دو سه ماه رو در نظر نگیریم همیشه اونا جلو بودن... واقعا چرا سونی که تو این نسل اینقدر از طرف پلیر ها حمایت شده یه سرویس درست به حامیانش نمیده؟
بحث پول نیست, بحث اینه که چرا سونی به کاربران پلاس احترام نمیزاره؟ ماشالله با این آماری هم که اومده ظاهرا اکثریت ناراضین.
بازی NBA هم من سه ماه پیش دسته دوم 90 گرفتم من نمیدونم کجا داره این بازی رو 120 میفروشه؟:D
بعدشم برای اینکه یه بازی رایگان رو همیشه داشته باشی مجبوری همیشه پلاس و اتصال به نت داشته باشی تازه امکان تعویض و فروشش هم نیست, حجم دانلود بازی هم بماند.
========
سونی جان پیشنهاد میکنم ماه بعد Azkend 2 رو رایگان کنی... لااغر هرچی نباشه بازی قشنگیه:D
همین الان برو تاپیک رقیب سر رایگان کردن کشتی کج بازم یکسری دارن غر میزنن.کلا یکسری هستند همیشه غر میزنن من که از پلاسم کاملا راضیم تا روزیم که بازی میکنم بدون پلاس نخواهم بود.اون Azkend 2 را هم اره راست میگی خیلی باحاله البته ۷ دلار بیشتر نیست قیمتش احتمالا توی سیل هم ماه های اینده بره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or