البته به نظر من بهترین بازیه این ماه پاتاپون ـه! این بازی خدااااااست!یعنی اگر ps3 نداشته باشید یا داشته باشید و یاکوزا را قبلا باری کرده باشید فاجعست![]()
دوست عزیز بیا بازی ها رو با بازی های رایگان رقیب مقایسه کن... و متاسفانه دو سه ماه رو در نظر نگیریم همیشه اونا جلو بودن... واقعا چرا سونی که تو این نسل اینقدر از طرف پلیر ها حمایت شده یه سرویس درست به حامیانش نمیده؟من که همیشه از بازی های پلاس راضیم حالا هر چی باشه نمیدونم چرا همیشه یکسری غر میزنن بابا بازی مجانیه .170 هزار تومن میدید یه کارت 50 دلاری میخرید یکسال پلاس میگیرید ماهی 14 هزار تومن پول یه وعده ناهارم نمیشه اونوقت کلی کانتنت مجانی میگیرید .مگه nba که ماه پیش مجانی کرد کم بود همین الان تو بازار تهران دست دومش 120 130 هزار تومن پولشه یا furi که متای خوب داشت بازیشم کلی حال میداد .یا از اون گذشته کلی تخفیفای ویژه .من که تو همون ماه اول که پلاس گرفتم اندازه 50 دلاری که دادمو در اوردم .به نظرم اشتباه محضه کسی پلاس نگیره
همین الان برو تاپیک رقیب سر رایگان کردن کشتی کج بازم یکسری دارن غر میزنن.کلا یکسری هستند همیشه غر میزنن من که از پلاسم کاملا راضیم تا روزیم که بازی میکنم بدون پلاس نخواهم بود.اون Azkend 2 را هم اره راست میگی خیلی باحاله البته ۷ دلار بیشتر نیست قیمتش احتمالا توی سیل هم ماه های اینده برهدوست عزیز بیا بازی ها رو با بازی های رایگان رقیب مقایسه کن... و متاسفانه دو سه ماه رو در نظر نگیریم همیشه اونا جلو بودن... واقعا چرا سونی که تو این نسل اینقدر از طرف پلیر ها حمایت شده یه سرویس درست به حامیانش نمیده؟
بحث پول نیست, بحث اینه که چرا سونی به کاربران پلاس احترام نمیزاره؟ ماشالله با این آماری هم که اومده ظاهرا اکثریت ناراضین.
بازی NBA هم من سه ماه پیش دسته دوم 90 گرفتم من نمیدونم کجا داره این بازی رو 120 میفروشه؟
بعدشم برای اینکه یه بازی رایگان رو همیشه داشته باشی مجبوری همیشه پلاس و اتصال به نت داشته باشی تازه امکان تعویض و فروشش هم نیست, حجم دانلود بازی هم بماند.
========
سونی جان پیشنهاد میکنم ماه بعد Azkend 2 رو رایگان کنی... لااغر هرچی نباشه بازی قشنگیه![]()