Free Games with Plus | PS4

با اینکه بازیای PS4 و ویتا نابودن ولی یاکوزا 5 خوبه. تا حالا این سری رو بازی نکردم. دوست دارم ببینم چه جورین.
ویتا یه بازی بیشتر نداده .. همونم به شدت فوق العاده است و من منتظر به روز شدن بازی های پلازم به خاطرش چه طوری میگی نابوده؟ ... ولی خب فقط یه بازی برای ویتا نامردی بود

ویتا یه بازی بیشتر نداده .. همونم به شدت فوق العاده است و من منتظر به روز شدن بازی های پلازم به خاطرش چه طوری میگی نابوده؟ ... ولی خب فقط یه بازی برای ویتا نامردی بود
2 تا بازی Free میشه واسه ویتا: Ultratron و Patapon 3 .
Patapon بازی PSP هستش و با اینکه بازی خوبیه ولی خیلیا روی PSP بازیش کردن. وقتی اینهمه بازی واسه ویتا هستش رایگان کردن بازی PSP یکمی زیادی نامردیه :D
با اینکه خودمم Patapon 3 بازیش نکردم و منتظرم تا Free شه ولی وقتی اینارو با بازیای رایگان یکی دو سال قبل ویتا مقایسه بکنی ناامید میشی.

البته به نظر من بهترین بازیه این ماه پاتاپون ـه! این بازی خدااااااست! :x
حیف که آخرشم برای کنسول های خانگی نساختن ازش:( (+دیوانه ها برای ویتا هم نساختن پاتاپون جدیدی:| )
اینا امثال پاپتیر و رین را واسه ویتا پورت نکردن بعد فکر میکنی ادامه پاتاپون را میسازند؟:D
---
برای من که خوبه اقامون یاکوزا فری شده:D ولی خب از نظر ps4 خیلی فاجعست:D اینقدر هم مقایسه با رقیب نکنید. سلیقه ها متفاوته. اونورم ماه های افتضاح زیاده.
در کل. فکر هر ماه بازی خوب برای ps4 را باید بیخیال شیم فکر کنم. یک ماه در میون اینها منتظر بازی خوب باشیم تو ذوقمون نخوره:D

اینا امثال پاپتیر و رین را واسه ویتا پورت نکردن بعد فکر میکنی ادامه پاتاپون را میسازند؟:D
---
برای من که خوبه اقامون یاکوزا فری شده:D ولی خب از نظر ps4 خیلی فاجعست:D اینقدر هم مقایسه با رقیب نکنید. سلیقه ها متفاوته. اونورم ماه های افتضاح زیاده.
در کل. فکر هر ماه بازی خوب برای ps4 را باید بیخیال شیم فکر کنم. یک ماه در میون اینها منتظر بازی خوب باشیم تو ذوقمون نخوره:D
اینا **ـن! :-"
این همه بازی ریمستر کردن،یدونه Puppeteer ندادن توی این نسل کچل! :| روی PS3 که کسی بازی نکرد! حداقل اینجا میدادن ملت بازی میکردن! :| انقدر سخت بود یعنی؟ :|

من که شخصا وقت نمیکنم بازی های پلاس رو بازی کنم،یعنی یک سری بازی خودم تو تخفیف ها خریدم هم هنوز وقت نشدن:|
ولی واقعا اینجا هستند کسانی که پلاس رو برای فقط بازی هاش میگیرن؟ اگر آره که خوب...تو این مدت باید حساب دستتون اومده باشه اوضاع چطوره:-" اگر نه که،هنوزم میشه پلاس مجانی گرفت:-" (مثلا آنچارتد4 تا جایی که میدونم،دو روز پلاس میده برای بازی کردن...اونایی که هر از گاهی مولتی میزنند،میتونند از این روش بگیرن:-" ) اگرم برای بازی هاش میگیرین،با این چیزایی که میزارن،به نظرم توی Flash Saleـها بازی هایی که میخواید رو بگیرید،بیشتر سود میکنید با 50$ :-"
---
یاکوزا هم وسوسه شدم بزنم...ولی فکر نکنم وقت کنم! :( + هیچ یاکوزایی تا حالا نزدم،شروع کردن یک سری،اونم با شماره ی 5ـم حرکت کاملا بی خودیه به نظرم:|

قبل از عرضه ps4، پلاس علاوه بر بازیای ماهانه، یه کتابخونه همیشگی از بازیای رایگان داشت که هر چند ماه یکبار عوض می شد،یعنی با خرید پلاس میتونستین همون لحظه ۵،۶ تا بازی خوب رو دانلود کنین.وضعیت نسبت به الان فوق العاده بود.عملکرد ضعیف سونی برا ps4 هم که همه میدونن دلیلشو.
با این شرایط بنظرم بهترین پیشنهاد خرید پلاس اشتراک یکساله هست.چون میشه مطمن بود بالاخره تو یه سال یه تعداد بازی خوب رایگان می کنه که ارزشش مجموعشون حداقل همون ۵۰ دلار هست.

• Like
Reactions: sharoshor
اینا **ـن! :-"
این همه بازی ریمستر کردن،یدونه Puppeteer ندادن توی این نسل کچل! :| روی PS3 که کسی بازی نکرد! حداقل اینجا میدادن ملت بازی میکردن! :| انقدر سخت بود یعنی؟ :|

من که شخصا وقت نمیکنم بازی های پلاس رو بازی کنم،یعنی یک سری بازی خودم تو تخفیف ها خریدم هم هنوز وقت نشدن:|
ولی واقعا اینجا هستند کسانی که پلاس رو برای فقط بازی هاش میگیرن؟ اگر آره که خوب...تو این مدت باید حساب دستتون اومده باشه اوضاع چطوره:-" اگر نه که،هنوزم میشه پلاس مجانی گرفت:-" (مثلا آنچارتد4 تا جایی که میدونم،دو روز پلاس میده برای بازی کردن...اونایی که هر از گاهی مولتی میزنند،میتونند از این روش بگیرن:-" ) اگرم برای بازی هاش میگیرین،با این چیزایی که میزارن،به نظرم توی Flash Saleـها بازی هایی که میخواید رو بگیرید،بیشتر سود میکنید با 50$ :-"
---
یاکوزا هم وسوسه شدم بزنم...ولی فکر نکنم وقت کنم! :( + هیچ یاکوزایی تا حالا نزدم،شروع کردن یک سری،اونم با شماره ی 5ـم حرکت کاملا بی خودیه به نظرم:|
جالب اینجاست تقریبا همزمان با با ps4 منتشر شدند ولی پورت نشدند. فکر کنم با بازی های جپن استودیو مشکل خاصی دارن:D یاکوزا رو همیشه یک gta تو ژاپن حساب میکردم:D با اینکه شخصیت اگر اشتباه نکنم یکیه و داستان شماره داره خب قبلی ها با یک سرچ داستانشون در میاد:D وقت نکردن هم تایید میشه.
---
فکر میکنم یک سیاست پشت این داستان باشه. وگرنه بحث قیمت بازی هاست. اینهمه بازی 20 30 40 60$ در طول سال فری میشه چرا بازی های خاصی مثل شوتر ها ادونچر ها و نقش افرینی های aaa فری نمیشند فقط؟ سونی مرض داره ایا؟
من فکر میکنم دلیلش اینه که سونی میخواد با پلاس بازی هایی که دیده نشدند یا نمیشند را رو کنه. برای همین ایندی زیاد فری میشه. اینطوری گردش بازار بازی ها بالانس میشه. امثال uncharted nfs یا حتیorder 1886 اکثریت به طریقی تجربه میکنند. ولی بازی هایی مثل race the sun. tropico 5. و کلی بازی دیگه را اکثرمون خود به خود تجربه نمیکنیم. مگر اینکه پلاس فری کنه:D من میپسندم.

جالب اینجاست تقریبا همزمان با با ps4 منتشر شدند ولی پورت نشدند. فکر کنم با بازی های جپن استودیو مشکل خاصی دارن:D یاکوزا رو همیشه یک gta تو ژاپن حساب میکردم:D با اینکه شخصیت اگر اشتباه نکنم یکیه و داستان شماره داره خب قبلی ها با یک سرچ داستانشون در میاد:D وقت نکردن هم تایید میشه.
---
فکر میکنم یک سیاست پشت این داستان باشه. وگرنه بحث قیمت بازی هاست. اینهمه بازی 20 30 40 60$ در طول سال فری میشه چرا بازی های خاصی مثل شوتر ها ادونچر ها و نقش افرینی های aaa فری نمیشند فقط؟ سونی مرض داره ایا؟
من فکر میکنم دلیلش اینه که سونی میخواد با پلاس بازی هایی که دیده نشدند یا نمیشند را رو کنه. برای همین ایندی زیاد فری میشه. اینطوری گردش بازار بازی ها بالانس میشه. امثال uncharted nfs یا حتیorder 1886 اکثریت به طریقی تجربه میکنند. ولی بازی هایی مثل race the sun. tropico 5. و کلی بازی دیگه را اکثرمون خود به خود تجربه نمیکنیم. مگر اینکه پلاس فری کنه:D من میپسندم.
موافقم ولی همچنان نظرم اینه که میتونه بهتر عمل کنه و به نسل قبل نزدیک تر بشه!

• Like
Reactions: MrElectricWizard
ای کسانی که پلاس دارید:D
اگر گول ظاهر tricky towers را خورده اید و بازی نکرده اید.
بدانید که در گمراهی اشکار به سر میبرید:D

اینکه کلا بازی خفن و باحالیه به کنار local vs به طرز فجیعی خوبه. اگر دنبال بازی سرگرم کننده چند نفره میگردید عالیه.

• Like
Reactions: darkworld
ای کسانی که پلاس دارید:D
اگر گول ظاهر tricky towers را خورده اید و بازی نکرده اید.
بدانید که در گمراهی اشکار به سر میبرید:D

اینکه کلا بازی خفن و باحالیه به کنار local vs به طرز فجیعی خوبه. اگر دنبال بازی سرگرم کننده چند نفره میگردید عالیه.

اتفاقا اون روز تریلرش رو دیدم
عااالی بود ، حس میکردم خیلی سرگرم کننده و فان باشه

• Like
Reactions: MrElectricWizard
راستش این غر زدن ها هر ماه هست ولی واقعیت اینه همیشه تجربه بی نظیری از بازیای پلاس دارم. اون broforce همه غر میزدن ولی واقعا یکی از بهترین بازیای عمرم شد. خیلی فان و خشن و جذاب. من که به شخصه خیلی بازیای ایندی رو به بازیای AAA ترجیح میدم هنوز اصلا وقت نکردم اون بسکتبال رو اصلا دانلود کنم. سونی هم از بازی سازای مستقل حمایت میکنه و هم بازیای نابی رو به گیمرها میده. برای همین منتظر اتفاق دیگه ای نباشید.

قیمت پلاس سه ماهه و یک ساله از ماه بعد واسه اکانت های امریکا و کانادا بیشتر میشه :
PlayStation Plus Subscription Prices to Rise Next Month - IGN
امیدوارم حالا که قیمت رو برده بالا یه تکونی به بازیای رایگان بده...

دیگه گندش رو در آوردن. با این بازیهای چرندی هم که میدن. امیدوارم حداقل یه سری بازی خوب و درست حسابی رو رایگان کنند که آدم ترغیب بشه که پلاسش رو تمدید کنه.

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or