اگه دارک سولز دوست داری از اینم خیلی خوشت میاد. به خوبی دارک سولز اصلا نیست ولی بازی خوبیه.چجوریاس LOTF ؟ خووبه ؟
عالی نیست ولی خوب چرا. ارزش یه بار رفتنو داره. شباهت زیادی به سری سولز داره. البته انتظار اون کیفیت رو قطعا نداشته باشید.چجوریاس LOTF ؟ خووبه ؟
بچه ها استور یه سری تخفیف بازی ایندی گذاشته کسانی که بازی کردن کمک کنن. شاید یکی دو تا بازی خوب در حد 10 دلار بخرم. یه عنوان خیلی خوب بگید.
من تمومش کردم نوید. حیف حجم که بخوای پای دانلود این هدر کنی. اصلا حیف وقتی که بخوای برای بازی کردنش بزاری.چجوریاس LOTF ؟ خووبه ؟
من تمومش کردم نوید. حیف حجم که بخوای پای دانلود این هدر کنی. اصلا حیف وقتی که بخوای برای بازی کردنش بزاری.
اتفاقا به نظرم همینقدر بده.حالا در اون حد هم بد نیستا. (kevin vanord نمره نسبتا خوب 8 داده و کلا خوشش اومده بود به عنوان مثال) کلا یه چند لول پایینتر از سولز. ولی بازم یه چیزایش خوبه. Combat اش حداقل خوب طراحی شده. البته آسون تر از سولز. من خودم حوصله نکردم تمومش کنم. (2 3 تا تا باس مونده) ولی به عنوان یه بازی رایگان انتخاب بدی نیست. طولانی هم نیست.
با اینکه من دارم LOTF رو ولی ماه خوبیه. POP هم خوبه. راحت پلات می شه.
اتفاقا به نظرم همینقدر بده.
بازی بجز سر درد هیچ چیز دیگهای نداره. باگهای وحشتناک و محیطای نه چندان جالبش به کنار، گیمپلی بازی یکی از بدترین چیزایی که توی نسل هشت تجربه کردم. اصلا هیت باکسا اینقدر بد و افتضاح طراحی شدن که خیلی اوقات حملهای که شما جاخالی دادید رو بازی ضربه حساب میکنه. خصوصا توی یکی از باس فایتا این مورد بدجوری به چشم میومد. حتی Encounter Design بازی هم خوب نیست و خیلی وقتا ترکیب دشمنایی که کنار همدیگه میزاره بجای چالش برانگیز بودن صرفا اعصاب خورد کن هستن. مشکلات تکنیکیش هم که دیگه نور علی نوره.
من که چه اینجا چه توی GAF هر سری کسی در مورد بازی میپرسه بهش میگم وقتش رو الکی پای اون هدر نده چون واقعا بجز یه تجربه ضعیف و اعصاب خورد کن هیچ چیز دیگهای برای ارائه نداره. به نظر من DS II ضعیفترین عنوان سری سولزه و خودم خیلی با طراحی اون مشکل داریم ولی وقتی اون رو با LotF مقایسه میکنم، دارک سولز ۲ رسما یه شاهکار به حساب میاد.
نمیدونم چه کسی چه نمرهای به بازی داده یا چقدر ازش خوشش اومده. به عنوان یه هوادار بازیهای سبک که کل سری سولزبرن رو تموم کرده، این چیزی که من بازی کردم صرفا یه کپی فوقالعاده ضعیف و ناشیانه از سری سولز بود.