اتفاقا به نظرم همینقدر بده.
بازی بجز سر درد هیچ چیز دیگهای نداره. باگهای وحشتناک و محیطای نه چندان جالبش به کنار، گیمپلی بازی یکی از بدترین چیزایی که توی نسل هشت تجربه کردم. اصلا هیت باکسا اینقدر بد و افتضاح طراحی شدن که خیلی اوقات حملهای که شما جاخالی دادید رو بازی ضربه حساب میکنه. خصوصا توی یکی از باس فایتا این مورد بدجوری به چشم میومد. حتی Encounter Design بازی هم خوب نیست و خیلی وقتا ترکیب دشمنایی که کنار همدیگه میزاره بجای چالش برانگیز بودن صرفا اعصاب خورد کن هستن. مشکلات تکنیکیش هم که دیگه نور علی نوره.
من که چه اینجا چه توی GAF هر سری کسی در مورد بازی میپرسه بهش میگم وقتش رو الکی پای اون هدر نده چون واقعا بجز یه تجربه ضعیف و اعصاب خورد کن هیچ چیز دیگهای برای ارائه نداره. به نظر من DS II ضعیفترین عنوان سری سولزه و خودم خیلی با طراحی اون مشکل داریم ولی وقتی اون رو با LotF مقایسه میکنم، دارک سولز ۲ رسما یه شاهکار به حساب میاد.
نمیدونم چه کسی چه نمرهای به بازی داده یا چقدر ازش خوشش اومده. به عنوان یه هوادار بازیهای سبک که کل سری سولزبرن رو تموم کرده، این چیزی که من بازی کردم صرفا یه کپی فوقالعاده ضعیف و ناشیانه از سری سولز بود.
جالبه ، اون موقع که همین بازی برای X1 رایگان شد همه نظرات دیگه ای داشتن و مایکروسافت رو تحسین میکردن ، پس چی شد؟
خیر نمیشه مگه اینکه تو اکانت اون طرفم باشندوستان یک سوال
من ۲تا بازی رو توی اکانتم با پلاس گرفتم حالا پلاسم تموم شده میخواستم ببینم اگه از این هکی ها که پلاس داره بگیرم میتونم باز بازیشون کنم ؟
سلیقه ی اونوریا کج و کولس به ما چه؟
شوخی کردما نریزید سرم
کدوم بازی؟جالبه ، اون موقع که همین بازی برای X1 رایگان شد همه نظرات دیگه ای داشتن و مایکروسافت رو تحسین میکردن ، پس چی شد؟
بیشتر سلیقه ای هست دیگه نظرات دوست من. من خودم چند تا پست قبل نوشتم که بازی خوبی هست و حتی از سایت گیم اسپات نمره خیلی خوب 8 رو گرفته تازهاتفاقاً همین اینوریا این حرفا رو میزدن!!!
من چیکار به اونوریا دارم اصلاً!!!؟![]()