الان چک کردم بله ریگان هست ، تموم بازیهای پست اول رایگان هست برا پلاسدوستان من نفهمیدم رزیدنت free یا نه ؟؟؟؟ رفتم هیچی از پلاس نزده بود
بازی ها اومد روی استور
واسه من 1 ساعت و 45 دقیقه از پلاسم مونده
یکی از راه هاش اینه که روی یکی از بازی های پلاس که دانلود کردی رو سیستم بری و Information اون رو چک کنیاز کجا میفهمی چقدر از پلاست مونده ؟
- Everybody’s Gone to the Rapture, PS4
- The Deadly Tower of Monsters, PS4
- Dirt 3, PS3
- Costume Quest 2, PS3
- Letter Quest Remastered, PS Vita (Cross buy with PS4)
- Pumped BMX+, PS Vita (Cross buy with PS4 and PS3)
سلام. من هیچ اطلاعاتی از بازی هایی جدید این ماه ندارم. اگر کسی چیزی دربارشون میدونه بگه. ارزش دانلود دارند ؟ الان اسماشون رو سرچ کردم یکی دوتا عکس دیدم زیاد مال نبودند. درباره ی Everybody’s Gone to the Rapture هم اطلاعاتی ندارم و فقط اسمش رو شنیدم. حتما اگر کسی درباره ی Everybody’s Gone to the Rapture چیزی میدونه و یا بازی کرده بگه چه طوریه. ممنون
اینکه مثلا شما از بازی هایی مثل Everybody ... خوشتون نمیاد دلیل نمیشه که افتضاحه. مثلا من خودم همیشه دنبال موقعیتی بودم که بخرم این بازی رو.افتضاح
والا اینبار حال که نداده حال هم گرفتهاینکه مثلا شما از بازی هایی مثل Everybody ... خوشتون نمیاد دلیل نمیشه که افتضاحه. مثلا من خودم همیشه دنبال موقعیتی بودم که بخرم این بازی رو.
واقعا بعد از گرون شدن پلاس خوب حال داده سونی، امیدوارم همینطوری ادامه پیدا کنه.
اتفاقا من نه از بازیای ایندی بدم میاد نه از اندونچر موضوع اینجاست این بازی every فعالیت خاصی نداره صرفا دنبال کردن یه داستان هست مثل بازیgone home. کاش به جاش the witness یا talos رو مجانی میکردن. من خیلی دوست داشتم بازیmother russia bleed مجانی بشه که اصلا نیومد.اینکه مثلا شما از بازی هایی مثل Everybody ... خوشتون نمیاد دلیل نمیشه که افتضاحه. مثلا من خودم همیشه دنبال موقعیتی بودم که بخرم این بازی رو.
واقعا بعد از گرون شدن پلاس خوب حال داده سونی، امیدوارم همینطوری ادامه پیدا کنه.