تا حالا 5% دیدم این پیش بینی ها درست از آب در بیاد. الان 2 سال بیشتره همش نک نک میکنن. من که خودم شخصا نه میخوام نک باشه نه ریمن. اصلا حال نمیکنم با اینجور بازی های تاریخ گذشتهPlayStation Plus January 2017 free games for PS4 predictions, rumors
اگه واقعا ریمن و یا grr این ماه فری بشن ... من رسما با مغز میرم کنج دیوار ... حتی همون نک هم مجانیش هیجان انگیزه .. البته به دلم صابون نمیزنم .... چون انگار تازگی ها یه عده ادم مریض سادیسمی رو گذاشتن بالا سر بخش پلاز
ولی این دفعه همه سایت ها به سه تا بازی دارن اشاره میکنن .. (البته من میدونم اخرش دو تا ایندی دسته سوم میکنن تو پاچمون )تا حالا 5% دیدم این پیش بینی ها درست از آب در بیاد. الان 2 سال بیشتره همش نک نک میکنن. من که خودم شخصا نه میخوام نک باشه نه ریمن. اصلا حال نمیکنم با اینجور بازی های تاریخ گذشته![]()
تیراوی روی ویتا هم free نشده تا اونجا که یادمهtearaway تا حالا رایگان شده؟
فعلا 4 بار!جواب انتظارهات رو بعد از 5 بار رفتن میگیری. همه پایان ها؟Just keep playing
![]()
جواب انتظارهات رو بعد از 5 بار رفتن میگیری. همه پایان ها؟دیشب Stories رو بازی کردم و دوبار رفتم! فعلا که جواب انتظارهام رو داده و ازش خوشم اومده، شاید بازی کردن و دیدن همه ی پایان هاش توی چند روز باعث حس یک نواختی بشه
، اما به نظرم اگر هر از گاهی بریم سراغش و ...، حس تکراریی بهمون نده و حال بده
(البته فعلا توی این 2 دور که حس تکراری نداشت
)
اگه منظورت پلاته که بازی 24 تا پایان داره که برای هر دیدن هر پایان باید یک دور تموم کرد مگه این طور نیست ؟ برا من که اینطوری بودجواب انتظارهات رو بعد از 5 بار رفتن میگیری. همه پایان ها؟Just keep playing
![]()
منظورم بی هدف بودن بازیه. بازی عملا هیچی برای ارائه نداره. کلا 5 تا مپ داره که هر دفعه باید بری و فقط کات سین هاش عوش میشه. کات سین ها هم که بازم تکراری هستن و فقط سویچ میشن. اونم چه کات سین هایی. یه سری عکس ثابت کشیدن یه نفر روش حرف میزنه. یعنی یکی از پوچ ترین بازی هایی بود که انجام دادم. پلت هم بخوای بکنی که هیچی دیگه. رسما اعصاب خورد کن.اگه منظورت پلاته که بازی 24 تا پایان داره که برای هر دیدن هر پایان باید یک دور تموم کرد مگه این طور نیست ؟ برا من که اینطوری بود
وای چه اعصابی ازم خورد شد سره پلاتش ، کافی بود تو انتخاب مراحل اشتباه کنم تا مجبور بشم کل بازی رو انجام بدم بی ثمر
درسته تعداد مپ هاش کمهمنظورم بی هدف بودن بازیه. بازی عملا هیچی برای ارائه نداره. کلا 5 تا مپ داره که هر دفعه باید بری و فقط کات سین هاش عوش میشه. کات سین ها هم که بازم تکراری هستن و فقط سویچ میشن. اونم چه کات سین هایی. یه سری عکس ثابت کشیدن یه نفر روش حرف میزنه. یعنی یکی از پوچ ترین بازی هایی بود که انجام دادم. پلت هم بخوای بکنی که هیچی دیگه. رسما اعصاب خورد کن.