من این بازیا رو تو psn ندیدم معلوم سونی اینا رو از کدوم انباری پیدا میکنه میزاره بازی پلاس![]()
من میرم سر به بیابون بزارم .. خداییش ...دیگه این ماه از لحاظ بازی تاپ و aaa ترکوندناموندم این همه بازی رو کجا دلم بزارم
دیدین دوستان هم ریمن هم گراویتی راش هم نکت رایگان شد دیدین؟ واقعا دم سونی گرم واقعا دمش گرم
مازیار بیا ببین پیش گویا درست از اب درومد![]()
داداش بایوشاک اینفنیتی رو چند ماه بعد از عرضه من با پلاز گرفتمش ...یه زمانی infamous رایگان میشد ما غر میزدیم،الان به کجا رسیدیم...![]()
خیلی ممنون که یاداوری کردی تو استور بودنبازیا خیلی وقته تو استور بوده شما فقط دنبال کارای aaa بودی.
خیلی ممنون که یاداوری کردی تو استور بودنما نمیگیم که ایندی رو رایگان نکنند من خودم فن سونیم ولی اون سمت رو نگاه کن ببین چی رایگان میکنند همین الان صدا خارجیا هم در اومده ببین هر ماه چطوری تو یوتیوب و سایتا دیگه و حتی انجمن سونی مردم انتظار دارن چه بازی هایی رایگان بشه...
خوب که xone دارم و بازیا گلدش رو میگیرم وگرنه از دس سونی با این بازیاش دیوونه میشدم...می خوایی الان لیستی که من از بازیا گلدم رو دارم نشونت بدم؟باورت نمیشه بازیا گلدن فکر میکنی خریدمشون
سونی خوب راهی بلد شده که کاربرا رو مجبور کنه پلاس بگیرن نسل پیش سر جریان این که کابرا پلاس بگیرن چه بازی هایی رایگان میکرد ولی الان چون میدونه مردم برا انلاین بازی کردن مجبورن پلاس بگیرن دیگه به خودش زحمت نمیده که برا بازیا پلاس هزینه کنه...من که اگه انلاین بازی کردن وابسته به پلاس نبود امکان نداشت پلاس بگیرم
بنظرم سونی اگه کلا بازی رایگان رو برمیداشت و میگفت پلاس فقط برا انلاین بازی کردنه من بیشتر قبولش داشتم![]()
داداش ما رو اینطور نبین دیگه که مثلا به غیر از aaa بازی دیگه ای انجام نمیدیم یا بازی های ایندی رو اشغال حساب میکنمبازیای گلد من خیلی خوب میشناسم هر دفعه عناوینش رو میبینم. اینکه شما نگاه میکنید داره مایکرو مثل فتیر بازی های aaa میده فقط بخاطر این هست که دستگاه های باقی مونده رو تا زمان اسکورپیو بفروشه بره. اگه دستگاش هنوز تو رقابت بود هیچ وققت این کارو نمیکرد. ولی مشکل شما این هست که اصلا بازی ها رو امتحان نمیکنید تا میبینید کیلزون و نک نیست میگید آشغاله. بازی broforce فوق العاده بود یا furi با اینکه از شدت سختی نتونستم تمومش کنم عالی بود. یا حتی Tricky Towers هم بازی خوبی بود. سرگرم کننده و جالب بود. قسمت آنلاینش خیلی حال میداد. این ماه هم Titan Souls واقغا بازی محشریه. من رو pc بازی کردم و خیلی منتظر بودم فری بشه. Day of The Tentacle یه بازی ادونچر هست زبان قوی میخواد و شاید هر کسی خوشش نیاد ولی تو استیم 10 گرفته. world of mine هم حرفی روش نیست عالیه. اون بازی دیگه هم من نمیشناسم.