شایعه ها رو re7 و آنچارتد (آنچارتدش ندیدم دوستان میگن) میچرخه البته یسری شایعه واچ داگز و از اونجایی که به عرضه شنمو 3 نزدیکیم شنمو 1و2تا حالا شایعه ای برای رایگان شدن South park stick of truth نشده؟ احتمالش هست یعنی؟
re7 با وجود هالووین منطقیه. اما انچارتد خیلی دلیلی نداره. south park هم چون الان دو سه سری هست که تو استور تخفیفای خوبی میخوره شک کردم بهش.شایعه ها رو re7 و آنچارتد (آنچارتدش ندیدم دوستان میگن) میچرخه البته یسری شایعه واچ داگز و از اونجایی که به عرضه شنمو 3 نزدیکیم شنمو 1و2
re7 دقیقا بخاطر همون هالووین شایعاتش پخش شده و امیدوارم واقعی باشه نه هر چیزی رو تخفیف میخوره اتفاقا free نمیشه چون تخفیف خورده از شنمو هم استقبال میشه خیلی دوست داشتم تجربش کنم رو pc میتونم ولی حوثله نصب دانلودش رو pc ندارم و از همه مهم تر حوصله ویروساre7 با وجود هالووین منطقیه. اما انچارتد خیلی دلیلی نداره. south park هم چون الان دو سه سری هست که تو استور تخفیفای خوبی میخوره شک کردم بهش.
یکم بعیده بازی ژاپنی برای استور امریکا/اروپا رایگان کنن احتمالا هم بخاطر اینه که عده زیادی از بازیکنای اروپا/آمریکا بازیای ژاپنیو دوست ندارن و اینا هم بیشتر سعی میکنن تا حد ممکن بازیایی رو رایگان کنن که اکثریت دوست داشته باشن وگرنه تو استور ژاپن بیشتر بازیای رایگان پلاس ژاپنینفکر کنم خیلیا با من و تو هم نظر باشن ولی بنظرت خریت میکنن 4 تا بازی تو یک ماه فری کنن؟
آخه هرماه یه AAA یا AA خوب بدن سودش واسشون بیشتره ولی آره خوب میشه یه چندتا ژاپنی هم بدن خیلی دوست دارم گروتی راش یا db fighter z تجربه کنم بتاش شاهکار بود واسه من تازه داشتیم گرم میشدیم که تموم شد پدر بی پولی بسوزه تازه پیدا هم نمیشه دیسکش فقط یه AAA با ارزش بدن این ماه من راضیم در حد اسنایپرم باشه من راضیم (نه نیستم )
--------------------------------------------------------------------------
devolver digital هم کاسه داغ تر از آش شده ها دیده این سرویسا دارن جون میگیرن خیلی ببخشید شاشیده به خودش قار قار میکنه
PS Plus and Subscription Services Have Indie Publisher Devolver Digital Worried
اینم جالبه که بدونیم این ماه ملت اونور چی میخوان
Talking Point: What Free November 2019 PS Plus Games Do You Want?
Nioh منظورتونه؟دوستانی که بازی کردن نظر بدن ببینیم چند چندیم
سرعت داره دیگه درست؟Nioh منظورتونه؟
برای کسی که سولز و بلاد رو دوست داشته صد در صد ارزش تجربه رو داره محتواش هم شدیدا زیاده اگه کسی خوشش بیاد راحت یه چند صد ساعتی سرگرم میشه
البته که معمولیه!دمشون گرم... nioh رو خیلی وقت بود میخواستم بازی کنم قسمت نمیشد...این complete edition یا نسخه معمولی هست؟
سختیش مهم نیست سرعتش مهمه بله bb تا اولاش رفتم مسئله سختیش نبود مسئله کندیش بودni-ohرو اگه دارکسولز بازی کرده باشی میتونی بازی میکنی وعلا قول میدم 1ساعت اول ب خاطر سختی بازی (سختی برای پلیر عوام) رو پاک کنی
از bb سریعتره ولی نه در حد سکیروسختیش مهم نیست سرعتش مهمه بله bb تا اولاش رفتم مسئله سختیش نبود مسئله کندیش بود