من که خیلی حال کردم با بازیهای این چند وقت پلاس و اگه همینطور ادامه پیدا کنه، دوباره شارژش میکنم!
What Remains of Edith Finch بازیای بود که اصلاً فکر نمیکردم در این حد محشر باشه! همیشه به عنوان یه بازی شبیهساز پیادهروی معمولی نگاه میکردم که حالا اون وسط یه سری چیزهای جالب هم داره، ولی تجربه کردن بازی همان و تبدیلش شدنش به یکی از شگفتیهای این نسل همان! یعنی الآن اگه بخوام بهیادموندنیترین صحنههای این نسل رو ردیف کنم، حتماً از این بازی هم مثال میزنم و 3،4 تا بخش حیرتانگیز داشت.
Overcooked هم چیزی بود که اصلاً به اون صورت در جریانش نبودم و کاری باهاش نداشتم، ولی الکی دانلود کردم و دیدم عجب تجربهی فان و باحالیه!
Borderlands Collection هم چیز خوبیه و بهعنوان پیشغذای Borderlands 3 انتخاب خیلی مناسبی بوده و فعلاً درگیرش هستم.
Sonic Mania رو هم با اینکه بازی کرده بودم، ولی باز رفتم سراغش و بسی لذت بردم.
و اما Detroit که برای من اوج کار بود و فکر نمیکردم به این زودیها روی پلاس بیاد!
بازیای که خیلی ازش لذت بردم و دم سونی گرم!
توی همون ماه Detroit، یه بازی دیگه هم اومد که فکر کنم اینجا یه نفر هم سراغش نرفته ولی من دیوانهش شدم!
بازی Horizon Chase Turbo. چیز بیایرادی نیست و مشکلاتی داره، ولی بهشدت فان و مفرح هست و ازش سر نمیشم و با اینکه تمومش کردم، دارم ادامهش میدم تا 100%ـش کنم که البته خیلی هم آسون نیست. یه ریسینگ آرکید جمع و جور که بدون هیچ دنگ و فنگ و پیچیدگی خاصی، کافیه روی آیکون بازی بزنیم و چند ثانیه بعد وسط مسابقه هستیم و داریم یه رقابت مهیج رو تجربه میکنیم! کلاً این بازی رو بدجوری به علاقمندان ریسینگهای آرکید پیشنهاد میکنم و عجب آهنگهای محشری هم داره!
و در نهایت برسیم به دو تا بازی آخر که یکیشون یعنی Wipeout یکی از بهترین چیزهایی بود که میتونست نصیب من بشه. Wipeout جزو قدیمیترین بازیهای پلی استیشن هست و به شکل عجیبی یه بار هم سراغش نرفتم بودم! البته فقط من این طوری نیستم و کلاً توی ایران در حد بازی «مش قاسم و راز درخت زندگی» هم معروف نیست.
ولی همیشه یه حس خوبی نسبت بهش داشتم و حدس میزدم به سلیقهم بخوره، اما از اون طرف حیفم میاومد پول براش خرج کنم! خوشبختانه بالاخره سونی این بازی رو هم داد دستمون و الآن میبینم که حسم اشتباه نبوده و دقیقاً چیزی هست که انگار برای سلیقهی من ساختن. یه ریسینگ آرکید (البته از نوع فضایی!) که بهشدت سریع و مهیج و البته سخت هست و با ترکیب آهنگهای خفنش کاری میکنه که آدم قشنگ احساس میکنه وارد دنیای بازی شده. دیگه اگه PSVR هم داشتیم که هیچی!
این رو هم بدجوری به عاشقان ریسینگ پیشنهاد میکنم و ازش نگذرین.
آخرین بازی هم که Sniper Elite 4 هست و هنوز دانلودش نکردم. کلاً از این سری هیچی بازی نکردم، ولی میگن بازی خوبی هست و باید برم سراغش ببینم چی میشه.