حیف که بتمن رو گوتی ادیشن ندادنخب خوشبختانه تعریف بنده از بازیهای پلاس ماههای اخیر باعث نشد چشم بخوره و همچنان داره با قدرت ادامه میده!
به عنوان کسی که خیلی با Darksiders 1,2 حال میکردم، از یه طرف دوست داشتم نسخه سوم رو هم بازی کنم و از اون طرف هم انقدر ملت تو سر بازی زدن که پشیمون شدم و ولش کردم. ولی الآن دیگه میشه راحت رفت سراغش و دید چیکار کردن.
Arkham Knight رو هم که زمان خودش بازی کرده بودم و تقریباً هم 100%ـش کردم، ولی چون عاشقش بودم (به نظرم یکی از آندرریتدترین بازیهای این نسله) و مدتها هم از تجربهش میگذره، حتماً دوباره میرم سراغش. حیف که سِیو بازی پاک شده و نمیتونم +New Game رو برم که بازی رو پلات کنم.
خداکنه Gts فری نشه هیچوقتحیف شد دلست ریمستر رو من تو تخفیفات قبلی خریدم. فک کنم گرفتم 6 دلار ولی بازم زوره کاش نمیگرفتم.
زنگ بزن قوانینش رو ازم بپرس شاید تونستی از بازی لذت ببریMlb 19 چی میگه
هیچکدوم فیری نشد نشد، بهترین بیسبال نسل فیری شد! بی صبرانه منتظر تجربه اولین mlb زندگیم هستم
شایعات re7 هم بخاطر هالووین هستشایعات این ماه بوی آنچارتد میده
شایعات re7 هم بخاطر هالووین هست
ولی آنچارتد باید کالکشن بدن 4 پدربزرگمم بازی کرده از بس زمان عرضه ملت واسش هایپ بودن اتفاقا دوباره نصبش کردم و دارم میرم
منم دقیقا همینو میخواستم بگم ، انچارتدم میخوان بدن ، کالکشن بدن ،شایعات re7 هم بخاطر هالووین هست
ولی آنچارتد باید کالکشن بدن 4 پدربزرگمم بازی کرده از بس زمان عرضه ملت واسش هایپ بودن اتفاقا دوباره نصبش کردم و دارم میرم
فکر کنم خیلیا با من و تو هم نظر باشن ولی بنظرت خریت میکنن 4 تا بازی تو یک ماه فری کنن؟منم دقیقا همینو میخواستم بگم ، انچارتدم میخوان بدن ، کالکشن بدن ،
نمیدونم چرا ۶ ساله هیچ بازی ژاپنی پسندی رو فری نکردن ، هم دهن پرکن هستن بعضی هاشون ، هم مخاطبین این بازی ها رو راضی میکنن ، هم یه کمی مخاطب جدید جذب این بازیا میشن!
فکر کنم خیلیا با من و تو هم نظر باشن ولی بنظرت خریت میکنن 4 تا بازی تو یک ماه فری کنن؟
آخه هرماه یه AAA یا AA خوب بدن سودش واسشون بیشتره ولی آره خوب میشه یه چندتا ژاپنی هم بدن خیلی دوست دارم گروتی راش یا db fighter z تجربه کنم بتاش شاهکار بود واسه من تازه داشتیم گرم میشدیم که تموم شد پدر بی پولی بسوزه تازه پیدا هم نمیشه دیسکش فقط یه AAA با ارزش بدن این ماه من راضیم در حد اسنایپرم باشه من راضیم (نه نیستم )
--------------------------------------------------------------------------
devolver digital هم کاسه داغ تر از آش شده ها دیده این سرویسا دارن جون میگیرن خیلی ببخشید شاشیده به خودش قار قار میکنه
PS Plus and Subscription Services Have Indie Publisher Devolver Digital Worried
اینم جالبه که بدونیم این ماه ملت اونور چی میخوان
Talking Point: What Free November 2019 PS Plus Games Do You Want?
خب معمولا کالکشن نمیدن چون سه تا توشه اون wipeout هم کالکشنش همچین مالی نبودچهار تا بازی چیه کالکشنه دیگه ، ولی اگه گاد ایتر ۲ رو فری کنن ، مدیونشون میشم