من که خودم با این اوضاع حتی دیگه حاضر نیستم 300 برا پول اشتراک بدمخب همون پلاس هم میشه ظرفیتی خرید اگه کسی باهات پایه باشه نفری 300 در میاد خوبه دیگه![]()
من که خودم با این اوضاع حتی دیگه حاضر نیستم 300 برا پول اشتراک بدم
اخه دنیا من تا همین سال پیش پلاس یک ساله 160 تا 180 میخریدم به کی بگی! کجا بگی!! چرا ما اخه!؟![]()
سونی هر ماه بین 60 تا 100 دلار بازی ها رو برای پلاس رایگان میکنه یعنی با پلاس 10 دلاری یک ماهه میتونی از 100 دلار بازی استفاده کنی، بیشتر وقت ها هم حداقل یکی از بازی هایی که میزارن خیلی خوبه ، بعلاوه یک ماه برای تمام کردن دو یا سه تا بازی کاملا کافیه (اگه نخواستی دیگه تمدیدش نمیکنی) جدا از اینا خیلی از بازی های دیگه رو هم با پلاس تخفیف های اضافه میده مثلا من چند ماه پیش Divinity رو توی تخفیف های پلاس 10 دلار خریدم(قیمت اصلی 40 دلار) تجربه ی بازی آنلاین هم که بماند . . .من تو کف اوناییم که فکر میکنن این بازی هایی که هر ماه سونی میزاره فریه ! نخیر شما بابت این سرویس داری ماهیانه پول میدی ، تموم هم بشه بازی دیگه در دسترس نیست . وقتی اسم فری روش میزارن بهونه ای میشه که اگر هم بازی آشغال گذاشتن ملت بگن ، خب رایگانه دیگه ، کوفت باشه مفت باشه .
غیر از این پول دادن بابت آنلاین بازی کردن جوکه . ۶۰ دلار پول بازی میدی بعد باید بابت آنلاین بازی کردن که سونی هیچ کاری برای سرور های اون بازی نکرده پول بدی.
برای تموم کردن بازی افلاین غیر انلاین یه هفته هم زیادیه درسته وقتی اشتراک تموم بشه نمیشه بازی کرد ولی بازیهای افلاین رو هم میشه کمتر از یه هفته تموم کردمن تو کف اوناییم که فکر میکنن این بازی هایی که هر ماه سونی میزاره فریه ! نخیر شما بابت این سرویس داری ماهیانه پول میدی ، تموم هم بشه بازی دیگه در دسترس نیست . وقتی اسم فری روش میزارن بهونه ای میشه که اگر هم بازی آشغال گذاشتن ملت بگن ، خب رایگانه دیگه ، کوفت باشه مفت باشه .
غیر از این پول دادن بابت آنلاین بازی کردن جوکه . ۶۰ دلار پول بازی میدی بعد باید بابت آنلاین بازی کردن که سونی هیچ کاری برای سرور های اون بازی نکرده پول بدی.
اقا معلم ازشما بعید بود اینجوری جواب بدی معلم این مملکتی جواب شاگردهاتم اینجوری میدیسونی هر ماه بین 60 تا 100 دلار بازی ها رو برای پلاس رایگان میکنه یعنی با پلاس 10 دلاری یک ماهه میتونی از 100 دلار بازی استفاده کنی، بیشتر وقت ها هم حداقل یکی از بازی هایی که میزارن خیلی خوبه ، بعلاوه یک ماه برای تمام کردن دو یا سه تا بازی کاملا کافیه (اگه نخواستی دیگه تمدیدش نمیکنی) جدا از اینا خیلی از بازی های دیگه رو هم با پلاس تخفیف های اضافه میده مثلا من چند ماه پیش Divinity رو توی تخفیف های پلاس 10 دلار خریدم(قیمت اصلی 40 دلار) تجربه ی بازی آنلاین هم که بماند . . .
اگه از نظر شما 10 دلار در ماه برای این خدمات زیاده مجبور نیستی که اشتراکش رو بگیری، همون طور که مجبور نیستی توی این ترد یک پست کاملا بی ارتباط بزاری ! این ترد برای مشترکان پلاس هست تا از بازی هاش با خبر بشن و راجع به شبکه با هم حرف بزنن و برای کسایی هست که از این سرویس استفاده میکنن، نظر شخصیت رو برای خودت نگه دار یا یه جایی بگو که نظرت برای ملت اهمیت داشته باشه!
سونی هر ماه بین 60 تا 100 دلار بازی ها رو برای پلاس رایگان میکنه یعنی با پلاس 10 دلاری یک ماهه میتونی از 100 دلار بازی استفاده کنی، بیشتر وقت ها هم حداقل یکی از بازی هایی که میزارن خیلی خوبه ، بعلاوه یک ماه برای تمام کردن دو یا سه تا بازی کاملا کافیه (اگه نخواستی دیگه تمدیدش نمیکنی) جدا از اینا خیلی از بازی های دیگه رو هم با پلاس تخفیف های اضافه میده مثلا من چند ماه پیش Divinity رو توی تخفیف های پلاس 10 دلار خریدم(قیمت اصلی 40 دلار) تجربه ی بازی آنلاین هم که بماند . . .
اگه از نظر شما 10 دلار در ماه برای این خدمات زیاده مجبور نیستی که اشتراکش رو بگیری، همون طور که مجبور نیستی توی این ترد یک پست کاملا بی ارتباط بزاری ! این ترد برای مشترکان پلاس هست تا از بازی هاش با خبر بشن و راجع به شبکه با هم حرف بزنن و برای کسایی هست که از این سرویس استفاده میکنن، نظر شخصیت رو برای خودت نگه دار یا یه جایی بگو که نظرت برای ملت اهمیت داشته باشه!
فن بازی به جایی رسیده که ملت دلشون برای پول خودشونم نمیسوزه ! من با وجود پلاس مشکل ندارم ، من با وجود قابلیت انلاین بازی کردن در پلاس مشکل دارم ! بعضیا از جمله من براشون تخفیف و بازی های رایگان (!) هیچ اهمیتی نداره و فقط میخوان آنلاین بازی کنن که نبایدم بابتش پولی ازم بگیرن که دارن میگیرن !
مربوط به پستم هست چون میبینم ملت کف خون قاطی میکنن برای بازی هایی ها بابتش حق اشتراک میدن و انتظار بازی خوب ندارن !!
من هنوز جایی ندیدم که این خبر تایید شده باشه! Nioh ممکنه اما Diablo رو بعید میدونم، بخصوص که نسخه معمولی هم توی PS4 نداره و فکر نمیکنم نسخه Eternal رو رایگان کنن! ممکنه خبرش برای نسخه ی Ultimate Evil روی PS3 باشه . . .شایعه راسته که NIOH و Diablo برای پلاس دارا ماه بعد قراره رایگان بشه؟!
فن بازی به جایی رسیده که ملت دلشون برای پول خودشونم نمیسوزه ! من با وجود پلاس مشکل ندارم ، من با وجود قابلیت انلاین بازی کردن در پلاس مشکل دارم ! بعضیا از جمله من براشون تخفیف و بازی های رایگان (!) هیچ اهمیتی نداره و فقط میخوان آنلاین بازی کنن که نبایدم بابتش پولی ازم بگیرن که دارن میگیرن !
مربوط به پستم هست چون میبینم ملت کف خون قاطی میکنن برای بازی هایی ها بابتش حق اشتراک میدن و انتظار بازی خوب ندارن !!
اینارو برو به جناب مایکروسافت بگو چون این چاپیدن ها رو ایشون استارت زدنفن بازی به جایی رسیده که ملت دلشون برای پول خودشونم نمیسوزه ! من با وجود پلاس مشکل ندارم ، من با وجود قابلیت انلاین بازی کردن در پلاس مشکل دارم ! بعضیا از جمله من براشون تخفیف و بازی های رایگان (!) هیچ اهمیتی نداره و فقط میخوان آنلاین بازی کنن که نبایدم بابتش پولی ازم بگیرن که دارن میگیرن !
زدی تو خال رفیق....تازه چندتا بازی مثل heavy rain و destiny 2 اینارو یادت رفت بگیمن پارسال پلاس گرفتم همه این بازی ها رو بهم داد :
just cause 3
msg 5
ratchet and clank
mafia 3
xcom 2
until dawn
rayman legends
life is strange
infamous second son
.....
یعنی اینقدر بازی هاش زیادن هنوز نصف شون رو فرصت نکردم تموم کنماین که سالی 50-60 دلار بدی و این همه بازی بگیری واقعا عالی هستش. من 100 % از خرید پلاس راضی هستم
![]()