اصلا این حرفت هیچ دلیل منطقی نداره چون با این وضعیت دلار هر بازیی رایگان بشه حتی اگه رد دد 2 رو هم رایگان کنند باز هم نمیصرفه پلاس خریدهمچنان نمیصرفه 600 تومن بدم برای پلاس!
پلاس برای مولتی بازها خوبه که ماهی 2 تا بازی هم مجانی انجام میدن...اصلا این حرفت هیچ دلیل منطقی نداره چون با این وضعیت دلار هر بازیی رایگان بشه حتی اگه رد دد 2 رو هم رایگان کنند باز هم نمیصرفه پلاس خرید
چون همین الان میتونی ظرفیت 2 رد دد رو 300 تومن بگیری بعد هم بفروشی هکی که بماند حتی دیسک بازی رو بعد از یه مدت صبر کردن رو 600 تومن بخری باز میتونی بفروشیش و فوقش 100 تومن ضرر میکنی
کلا دیگه پلاس با این وضعیت مملکت گلمون به خاطره ها پیوست
میدونم عزیزمبا پلاس هکی نمیتونید بازیای رایگان ماهانه رو بگیرید
اکثرا از قبل دارن
خب از اونجایی که تاپیک مربوط به بازیای رایگان پلاسه فکر کردم به اون مربوط میشهمیدونم عزیزم
خیر سرم از اولین نفراتی بودم که اینجا PS4 خریدم
میخواستم بدونم کسی استفاده میکنه؟
چجوریه موندگاری داره یا نه
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
این ماه اینا دستینی 2 رایگان کردن اونا چیو رایگان کردنبازی بدون دوتا DLC اولش ارزشی نداره تنها برا تبلیغ forsaken که چندروز دیگه اگه اشتباه نکنم میاد خوبه و تست بازی!
بازی با تموم محتوای پولیشم طبق روال یکی دوماه دیگه تخفیف خوبی میخوره کسی علاقه مند سبک شوتر و mmoه با این اکسپنشن جدیده ارزش بازی کردن داره
در کل ماه ضعیفیه.مایکروسافت for honor ماه پیش رایگان کرد اینا چیو رایگان میکنن
دستینی ۲ بیسش مفتم نمیارزه الان ارزشی نداره!تا ۲ تا DLC رو کسی نداشته باشه خود بازی بی ارزشهاین ماه اینا دستینی 2 رایگان کردن اونا چیو رایگان کردن
پلاس هکی چه صیغه ایه ! ، منظورت پلاس 14 روزس ؟ اون که اسمش هک نیس قانونیه ، فقط کردیت کارت فیک میخواد . بدرد کسایی میخوره که اکانت ثابت ندارن ، صرفا فقط میخوان بازی کنن ، روی اکانت خودشون حتی اگه پلاسم بخرن بازیهای پلاس قبلیشونو نمیتونن بازی کنن ، آواره و در به در همین اکانتهان همیشهبچه ها شما پلاس هکی استفاده میکنید؟؟
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
برادر شما به مارکتینگتون برسید بهترهپلاس هکی چه صیغه ایه ! ، منظورت پلاس 14 روزس ؟ اون که اسمش هک نیس قانونیه ، فقط کردیت کارت فیک میخواد . بدرد کسایی میخوره که اکانت ثابت ندارن ، صرفا فقط میخوان بازی کنن ، روی اکانت خودشون حتی اگه پلاسم بخرن بازیهای پلاس قبلیشونو نمیتونن بازی کنن ، آواره و در به در همین اکانتهان همیشه
اره تا وقتی پلاس داری میتونی بازیش کنیدوستان الان این دیستینی 2 یعنی مثل بازی هایی هست که هرماه رایگان میشه و بریزمش می تونم تا وقتی پلاس دارم بازیش کنم ؟
بخش داستانیش و مولتی اش آزاده ؟ و فقط DLC ها رو نداره ؟ کلا محدودیتی نداره ؟
سپاس
ممنون پس انگار ورژن عادی بازی رو خریداری کردیم دیگهاره تا وقتی پلاس داری میتونی بازیش کنی
هرچیزی که برا بازی اصلیه قابل بازیه داستانی مولتی strike raid و ... بازن.اگه اشتباه نکنم مپای مولتی که بعد DLC ها اضافه شد هم فک کنم برا همه باز کردن بعد اعتراض بازیکنا مطمین نیستم البته
خب همون پلاس هم میشه ظرفیتی خرید اگه کسی باهات پایه باشه نفری 300 در میاد خوبه دیگهاصلا این حرفت هیچ دلیل منطقی نداره چون با این وضعیت دلار هر بازیی رایگان بشه حتی اگه رد دد 2 رو هم رایگان کنند باز هم نمیصرفه پلاس خرید
چون همین الان میتونی ظرفیت 2 رد دد رو 300 تومن بگیری بعد هم بفروشی هکی که بماند حتی دیسک بازی رو بعد از یه مدت صبر کردن رو 600 تومن بخری باز میتونی بفروشیش و فوقش 100 تومن ضرر میکنی
کلا دیگه پلاس با این وضعیت مملکت گلمون به خاطره ها پیوست