مافیا ارزش امتحان کردنو داره؟ حجمش نزدیک 50 گیگه میترسم بدجور بخوره تو ذوقم!
بلی فرق داره البته زیادم جالب نیست بیشترش مثلا به زبون jp هستمگه بازی های اسیا با امریکا فرق داره پلاس هاش رایگان میشن؟
چطوریه؟
جمع بول شيتها جمعه سايبريا كه بعد 20g update هنوز bug داره و غيرقابل بازي هست مافيا هم كه مراحلشون copy paste همن حوصله طراحي مرحله نداشتن اساتيد:Asia
تا جایی که میدونم پلاسای آسیایی که تو ایران فروش میره مربوط به هنگ کنگ هستنبلی فرق داره البته زیادم جالب نیست بیشترش مثلا به زبون jp هست
نه بنده ژاپن مدتی استفاده کردم چون بلدم ...ژاپنی بودن و.. ولی خوب هنگ گنگ رو نمیدونمتا جایی که میدونم پلاسای آسیایی که تو ایران فروش میره مربوط به هنگ کنگ هستن
بازیای هنگ کنگ هم زبان انگلیسی دارن حتی بازیای ژاپنی که تو غرب منتشر نشدن هم یه سریاشون تو هنگ کنگ منتشر شدن و زبان انگلیسی دارن نمونش dead or alive: xtreme 3
بازیای خود ژاپن گاهی وقتا چندتاش با بقیه کشورا یکیه گاهی وقتا هم متفاوته
ژاپن و بقیه کشورای آسیایی بله، انگلیسی معمولا ندارننه بنده ژاپن مدتی استفاده کردم چون بلدم ...ژاپنی بودن و.. ولی خوب هنگ گنگ رو نمیدونم
هنگ کنگ فکر کنم با مال ژاپن متفاوت باشه
dead or alive x هم زیرنویس ژاپنی داره اگه درست گفته باشم و کامل انگلیسی نسیت مگه این که بعدا اومده باشه و من مطلع نیستم
با پلاس هکی نمیتونید بازیای رایگان ماهانه رو بگیریدبچه ها شما پلاس هکی استفاده میکنید؟؟
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk