خودم با قند شکن با خارجی ها بازی میکنم.واس دوستمون گفتم اگر میخواد بازی کنه بدونه فقط با ایرانی ها میتونه کنههنوزم با فیلترشکن؟
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
.ایوولا هوی رین
عنوان دیگه چطوره دوستان؟؟؟بنظر جالبه....هیچی ازش نمیدونم
اکانت پلاس 14 روزه بگیر شیر کن رو اکانت اصلیت خودمم همینکار رو کردم قیمتشم ده تومنه. یه سرچ بزنی دوسه تا سایت میاره که میفروشن.اقا من بازی هوی رین رو گرفتم با پلاس دو روزه و اومدم یه حرکتی بزنم بلکه مثل بازی ظرفیت یک حداقل تا هر وقت خواستم افلاین بازیش کنم ولی دو روز که گذشت بازی قفل شد علی رقم اینکه نت هم قطع بود که تاریخ انقضای PS PLUS بخواد چک بشه | الانم قیمت پلاس خیلی گرونه راهی نیست بتونم این بازیو با خیال راحت آفلاین تموم کنم؟ قیمت پلاس یکماهه هم بی نهایت گرونه خواهش میکنم اگه راه حلی دارین بگید
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
از یکجا خریدم که متاسفانه پلاسش روسیه بود هیچ کجا هم قبل خرید این قضیه رو ننوشته بود و بعد که خریدم دیدم ریجن بازیم رو نمیشناسه و باید از اول دانلود کنه.. خلاصه 10 تومنم از بین رفت شما سایتی اگه 14 روزه ریجن امریکا میشناسی برام خصوصی کن ممنوناکانت پلاس 14 روزه بگیر شیر کن رو اکانت اصلیت خودمم همینکار رو کردم قیمتشم ده تومنه. یه سرچ بزنی دوسه تا سایت میاره که میفروشن.
اگر قیمت هات برات سنگینه خب کنسولت رو هک کن یا اکانت هکی بخر بزناز یکجا خریدم که متاسفانه پلاسش روسیه بود هیچ کجا هم قبل خرید این قضیه رو ننوشته بود و بعد که خریدم دیدم ریجن بازیم رو نمیشناسه و باید از اول دانلود کنه.. خلاصه 10 تومنم از بین رفت شما سایتی اگه 14 روزه ریجن امریکا میشناسی برام خصوصی کن ممنون
از یکجا خریدم که متاسفانه پلاسش روسیه بود هیچ کجا هم قبل خرید این قضیه رو ننوشته بود و بعد که خریدم دیدم ریجن بازیم رو نمیشناسه و باید از اول دانلود کنه.. خلاصه 10 تومنم از بین رفت شما سایتی اگه 14 روزه ریجن امریکا میشناسی برام خصوصی کن ممنون
سلام رفیق لینک heavy rain هلند میتونی بزاری ؟ممنونتو یوتیوب یه ویدیو اموزشی هست واسه ساخت اکانت با پلاس ۱۴ روزه ریجن اروپا-هلند که بدون مشکل کار کرد.(البته ۳ روز پیش تستش کردم،الانو مطمئن نیستم)
فقط مجبور شدم دوباره هوی رین مخصوص این ریجنو دانلود کنم(نزدیک ۴۰ گیگحجم داشت)
watch?v=-DK0iFjq2KI