ترایال رو ایکسباکس فری شده بود .من دارمش .این ماه خیلی خوبه بنظرم...چیزی که همه قبلا بازی کردن رو رایگان نکردن...مطمئنم خیلیا که برای اولین بار سری Xcom رو تجربه میکنن، از این به بعد طرفداراش میشن یا حداقلش اینه که با این سبک آشنا میشن.
نه فری نشده...اون Urban Trial Freestyle بود.
استاد شما هم وان دارید؟ما فک میکردیم فقط شما دوتا میزنید با پی سیترایال رو ایکسباکس فری شده بود .من دارمش .
وان و پی اس ۴ هم دارم .ولی حال بازی با اونا رو زیاد ندارم .یه زمانی اسکایریم بازی میکردم رو پی اس الان حالش نیست.خیلی بازی دارماستاد شما هم وان دارید؟ما فک میکردیم فقط شما دوتا میزنید با پی سی![]()
آره رایگانه. به یه بازی که مولتی پلیر داشته باشه نیاز داری، وارد بخش آنلاین بازی میشی بعد چندتا گزینه برات میاد که یکیش فعال کردن دو روز رایگانه.
فکر کنم اپلود سیو در کلود هم یکی از راه هاش باشهدر حال حاضر بازی مولتی پلیر دار ندارم...horizon هست فعلا.....راهی نیست بدون این روش فعال کنم پلاس 2 روزه رو؟
همونطور که دوستان گفتن از راه آپلود سیو هم میشه ولی تا حالا انجام ندادم.در حال حاضر بازی مولتی پلیر دار ندارم...horizon هست فعلا.....راهی نیست بدون این روش فعال کنم پلاس 2 روزه رو؟
هفته پیش معرفی شدن امروز عصر هم میاندوستان خبر یاز بازی های این ما هست!
با این وضع گرونی خود پلاس هم مسئله ای شده. برای من که 2 ماه دیگه بیشتر نمونده. پارسال گرفتم 185 تومن الان باید 350 تومن پول بدیمپلاس توی این مدت اساسی نجاتمون داد با این وضع گرونی
حداقل برای من که اینجوری بوده
Rayman, Xcom2, Beyond, Deus X
حتی مدمکس هم برای یه سری بازی خیلی خوبی بوده![]()
با این وضع گرونی خود پلاس هم مسئله ای شده. برای من که 2 ماه دیگه بیشتر نمونده. پارسال گرفتم 185 تومن الان باید 350 تومن پول بدیم
دوست عزیز اگه سبک بازی برات جزابه شک نکن یکی از بهترین تجربه های عمرت خواهد بود حتی اگه قیمت کامل بازی رو هم پرداخت کرده باشیامیدوارم تو این گرونی ماه های دیگه بازیای خفن تری رو رایگان کنند مخصوصا یه سری بازی های خاص پسند که دستو دل آدم میلرزه بخرهمثلا persona 5