طبق سیاست های سونی همیشه بازی هایی رو رایگان میکنه که شما رو برای خرید ادامه اون بازی و یا سبک مشابه در اینده تشویق کنه.بازیهای رایگان ماه May:
خب خیالم راحت شد که این ماه هم نمیخواد پلاس بخرم!
- Beyond: Two Souls (PS4)
- Rayman Legends (PS4)
- Risen 3: Titan Lords (PS3)
- Eat Them (PS3)
- King Oddball (PS Vita)
- Furmins (PS Vita)
![]()
منم همین رو گفتم. گفتم کاش سیاست پشت این رایگان کردن بلاد بورن نشان از این باشه که نسخه دوم در راه هست.BB ماه پیش رایگان شده بود برا کاربرای پلاس
BB ماه پیش رایگان شده بود برا کاربرای پلاسطبق سیاست های سونی همیشه بازی هایی رو رایگان میکنه که شما رو برای خرید ادامه اون بازی و یا سبک مشابه در اینده تشویق کنه.
به طور مثال همین بیاند و دیترویت.
و یا انتیل دان هم خودش هم نسخه وی ار برای بازی اینپیشنت
و کلی مثال دیگه.
حالا این وسط خیلی دلم میخواد که این سیاست برای بلاد بورن هم صدق کنه.
یعنی اونو رایگان کرده باشن که مخاطبین این بازی رو بیشتر کنن تا جامعه گیمر ها اماده بلاد 2 باشه.
این جدیه یا شوخی ! وای خدا دو تا از محبوب تری باریای نسل قبلم ! هر دفعه تخفیف میخوردن میخواستم بخرمشون ! خیلی خال داد این ماه رو به منبازیهای رایگان ماه May:
- Rayman Legends (PS4)
- Eat Them (PS3)
- King Oddball (PS Vita)
- Furmins (PS Vita)
![]()
.بازیهای رایگان ماه May:
- Rayman Legends (PS4)
- Eat Them (PS3)
- King Oddball (PS Vita)
- Furmins (PS Vita)
![]()
اگه ژا۱نی بلدی عز همون استور ژاپن بگیر!هیچ منو اینگلیسی نداره برای jp
سلام.شما بازی رو به لایبری که اضافه کنی دیگه تا هر وقتی که عضو پلاس باشی وقت داری دانلودش یعنی حتی اگر ۱۰۰ سال دیگه بخوای دانلود کنیش هیچ مشکلی نداره و فقط باید عضو پلاس باشیمن اگه الان مد مکس رو با پلاس رایگان بگیرم میتونم بعدا دان کنم یا باید تا سه شنبه دانلودش تموم کنم ؟
میخام الان پلاس بگیرم که هم مد مکس و هم بیوند رو بتونم بگیرم ولی تا سه شنبه وقت ئانلود کردن مد مکس رو ندارم ؟
بياند توسول و ريمنآقا این بازیای جدید دقیقا سه شنبه ساعت چن میان رو استور؟
اگه چن ساعت قبل دقیقا پلاس بخرم میتونم بازی های ماه قبل این ماه و ماه بعدش رو بگیرم؟ ماه قبلو این ماه که میشه منظورم ماه بعدشه
چجوریه زمانبندی