Free Games with Plus | PS4

میشه بیشتر توضیح بدید بنده متوجه نشدم؟الان ۱ ماه شارژ کنم ۳ ماهه میشه؟
نه بابا !
اگه دوشنبه یا سه شنبه اخر این ماه (دوره پلاس) یک ماهه شارژ کنید ! بازی های این ماه ، ماه بعد ، و ماه بعدی رو میتونید بگیرید ! که میشه ۳ ماه

• Like
Reactions: all4u
به شدت به یک بازی ماشین ارکیدی نیاز داشتم که خدا رو شکر اونم جور شد. مخصوصا و مخصوصا قابلیت اسپلیت اسکرین مولتی که برای وقتایی که جمع میشیم دور همی خیلی به کار میاد.
دو نسله این جور بازیا قحط اومدن ! خصوصا ریسینگ !

اصلا چند تا بازی دو نفره افلاین میشه بهم معرفی کنید

دو نسله این جور بازیا قحط اومدن ! خصوصا ریسینگ !

اصلا چند تا بازی دو نفره افلاین میشه بهم معرفی کنید
یه سوییچ بخر روش ماریو کارت بریز....تا آخر عمر با هم می جنگید...(از بخش PS4 بلافاصله فرار می کند :دی )
اگه نمیخوای سوییچ بخری Overcooked هم هست....یکی از بهترین دو نفره هایی که تجربه کردم رو داره

بنظر من فري كردن بازي هاي AAA اشتباه و بيشتر به ضرر ماس :D
اين بازي ها نظير امثال bloodborne و heavy rain بازي هايي هستن كه ٨٠ درصد كسايي كه دنبالش بودن تا حالا تجربه كردن و منتظر فري شدنش نبودن و كسايي هم كه الان بازي مي كنن اكثرا صرفا بخاطر مفت شدن ميرن سمتش
بيشتر بايد بازي هاي فري ماهانه بازي هاي مستقل و ايندي باشن كه كه كمتر به فكر خريدشون هستيم و اولويت خيلي از ماها نبوده
فري شدن امثال unravel و rime خيلي با ارزش تر از عناوين نامداري مثل بلودبورن و مد مكسه !

بنظر من فري كردن بازي هاي AAA اشتباه و بيشتر به ضرر ماس :D
اين بازي ها نظير امثال bloodborne و heavy rain بازي هايي هستن كه ٨٠ درصد كسايي كه دنبالش بودن تا حالا تجربه كردن و منتظر فري شدنش نبودن و كسايي هم كه الان بازي مي كنن اكثرا صرفا بخاطر مفت شدن ميرن سمتش
بيشتر بايد بازي هاي فري ماهانه بازي هاي مستقل و ايندي باشن كه كه كمتر به فكر خريدشون هستيم و اولويت خيلي از ماها نبوده
فري شدن امثال unravel و rime خيلي با ارزش تر از عناوين نامداري مثل بلودبورن و مد مكسه !

اتفاقا دقیقا سیاست پلاس اینه که مخاطلبینی که سمت یه بازی نمیرن رو به بازی کردنش ترغیب کنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or