PS2 Games on PS4تاپیکی نداریم درمورد بازی های PS2 که رو PS4 اومدن؟![]()
حالا کو تا 2019 ولی خوب اینا برن کنار دیگه باید بازیای مشتی فری کنن برا PS4 شایدم تعداد بازیای فری رو بیشتر کنن یا تخفیفات بیشتر بذارن.خیلی هم عالی همین الانشم بازیای خوب رو ps4 مفت مبشه این دوتا برن کنار که چه بهتر
قدیمباش بازی کرده بودید و بنظرتون خوب بود یا والین باری بود که رچت میرفتیدرچت رو با بهویی پارسال واسه یروز تونستم تجربش کنم از 9 صبح نشستم پاش و تا 1-2 نصفه شب نان استاپ پاش بودم و تموم شدتجربه خیلی خفنی بود. ولی از اون طرف بلاد بورن رو همیشه دودل بودم برای تجربش بخاطر همین خبر خیلی خوبی بود برام
برای یکی مثل من که این بازیای AAA رو زیاد از دست داده این فری شدنا خیلی خوبه![]()
شما میتونی پلاس هکی بخری قبل از دی اکتیو بری تو استور و با اکانت بازی های جدید رو purchase کنی بعدش دی اکتیو و...یه سوال داشتم...من الان اگر پلاس بخرم حتی 1 ماهه میتونم دو تا بازی Bloodborne و Ratchet and Clank رو بخرم و رایگان بازی کنم؟ بعد از یک ماه دیگه نمیتونم بازی کنم؟ بعد اگه دوباره پلاس رو مثلا 6 ماه بعد دوباره تمدید کنم همین دو تا بازی رو دوباره میتونم بازی کنم؟ یعنی کلا منظورم اینه که الان اگر بخرمشون دیگه تا وقتی که پلاس دارم امکان بازی هست؟ جتی 1 سال دیگه؟ یعنی تو لیست بازی های رایگانم میمونه؟
بله شما هر وقت پلاس داشته باشی ! بازی هایی که ادد کردی رو میتونی بازی کنی ! پلاس که تموم شه قفل میشن ! دوبار که عضو پلاس شی قفلشون باز میشهلطفا قانونی رو بگید...هکی نمیخوام بخرم...من دستگاه رو تازه خریدم و هیچ بازی ps4 رو بازی نکردم تا حالا...همین دو تا بازی اگر با یک پلاس یک ماهه بشه رایگان خرید فعلا تا بعد عید برام بسه.//
ضمنا دارم فکر میکنم اگر هر دفعه بازی های خوب هم میاد 3 ماه بخرم...و همش همین بازی ها رو دانلود کنم بازی کنم دیگه..بیخود پول بازی هم ندم...چون هیچ بازی ps4 تا حالا بازی نکردم باری اون میگم.
میشه بیشتر توضیح بدید بنده متوجه نشدم؟الان ۱ ماه شارژ کنم ۳ ماهه میشه؟این ماه از اون ماهاییه که اگه اخرین سه شنبه پلازتون رو یک ماه شارژ کنید میتونید بازی های سه ماه رو بگیرید