اگه ادعا میکنه بهترین ! باید چیزی در حد انچارتد 4 ویچر 3 ! پرسونا هورایزن ! یا نیر و بلود بورن یا نی اوهی چیزی باشه! کسایی که از ps3 پلاز میگرفتن یادشون کیفیت بازیا چقدر بالا بود
بنده که جز بازی های تاریخ مصرف گذشته و اونایی که فروش نداشتن در استور چیزی در بازی های پلاس ندیدم ( بازی های AAA رو منظورمه )اگه ادعا میکنه بهترین ! باید چیزی در حد انچارتد 4 ویچر 3 ! پرسونا هورایزن ! یا نیر و بلود بورن یا نی اوهی چیزی باشه! کسایی که از ps3 پلاز میگرفتن یادشون کیفیت بازیا چقدر بالا بود
اگه درست خونده بودی گفتم ps3 که احتمالا تجربه نکردی اون زمان پلاس رو به هر حال دیگه یا مقرضانه است یا ابلهانه که بیایم بگیم زمان ps3 پلاس خوب نبود و این حرفابنده که جز بازی های تاریخ مصرف گذشته و اونایی که فروش نداشتن در استور چیزی در بازی های پلاس ندیدم ( بازی های AAA رو منظورمه )
بنظرم اینا خیلی کار کنن کیلزون رو بزارن واسه دانلود![]()
منم منظورم PS4 هست نه PS3اگه درست خونده بودی گفتم ps3 که احتمالا تجربه نکردی اون زمان پلاس رو به هر حال دیگه یا مقرضانه است یا ابلهانه که بیایم بگیم زمان ps3 پلاس خوب نبود و این حرفا
فرضاً بهترین چیزی که میتونن بزارن چی میتونه باشه؟
god of warفرضاً بهترین چیزی که میتونن بزارن چی میتونه باشه؟![]()
god of war
LOL گفتی بهترین چیز، منم همین به ذهنم رسید.
حالا جدای از شوخی خیلی وقته بازی توپ ندادن.
همون دارک سولزی که ماه قبل شایعه شده بود هنوز احتمالش هست.
انچارتد هم که دم دمای اومدنش هست و میاد بالاخره، ولی فکر میکنم این ماه هنوز زود باشه براش.
رزیدنت خیلی وقته بحثشه احتمال داره اونم باشه.
فارکرای هم این اخری ها تخفیف زیاد زدن احتمال اونم هست که برای ماه قبل هم شایعه شده بود.
من شخصا انتظارم رو بالا نمیبرم، ولی با این مطلبی که دوستان گذاشتن(بهترین بازی ها از اغاز پلاس) انتظار بازی های خیلی توپ تر از اینا در حد همون انچارتد هست.
حتی اینا هم بهترین بازی از آغاز پلاس نیستنgod of war
LOL گفتی بهترین چیز، منم همین به ذهنم رسید.
حالا جدای از شوخی خیلی وقته بازی توپ ندادن.
همون دارک سولزی که ماه قبل شایعه شده بود هنوز احتمالش هست.
انچارتد هم که دم دمای اومدنش هست و میاد بالاخره، ولی فکر میکنم این ماه هنوز زود باشه براش.
رزیدنت خیلی وقته بحثشه احتمال داره اونم باشه.
فارکرای هم این اخری ها تخفیف زیاد زدن احتمال اونم هست که برای ماه قبل هم شایعه شده بود.
من شخصا انتظارم رو بالا نمیبرم، ولی با این مطلبی که دوستان گذاشتن(بهترین بازی ها از اغاز پلاس) انتظار بازی های خیلی توپ تر از اینا در حد همون انچارتد هست.
منم یه حسی بهم میگه انچارتد فری میشهآنچارتدو که دیگه همه بازی کردن، نمیخوامش، مگر اینکه Lost Legacy باشه
بقیه ی بازیایی که گفتی هم دوست میدارم
فکر میکنم چهارشنبه شب معلوم بشه
ماه قبل که اصلا خوب نبود...
7:30 امشب.آقا کو بازیامگه قرار نبود امروز معرفی شن؟