Free Games with Plus | PS4

اگه ادعا میکنه بهترین ! باید چیزی در حد انچارتد 4 ویچر 3 ! پرسونا هورایزن ! یا نیر و بلود بورن یا نی اوهی چیزی باشه! کسایی که از ps3 پلاز میگرفتن یادشون کیفیت بازیا چقدر بالا بود

اگه ادعا میکنه بهترین ! باید چیزی در حد انچارتد 4 ویچر 3 ! پرسونا هورایزن ! یا نیر و بلود بورن یا نی اوهی چیزی باشه! کسایی که از ps3 پلاز میگرفتن یادشون کیفیت بازیا چقدر بالا بود
بنده که جز بازی های تاریخ مصرف گذشته و اونایی که فروش نداشتن در استور چیزی در بازی های پلاس ندیدم ( بازی های AAA رو منظورمه )

بنظرم اینا خیلی کار کنن کیلزون رو بزارن واسه دانلود :))

بنده که جز بازی های تاریخ مصرف گذشته و اونایی که فروش نداشتن در استور چیزی در بازی های پلاس ندیدم ( بازی های AAA رو منظورمه )

بنظرم اینا خیلی کار کنن کیلزون رو بزارن واسه دانلود :))
اگه درست خونده بودی گفتم ps3 که احتمالا تجربه نکردی اون زمان پلاس رو به هر حال دیگه یا مقرضانه است یا ابلهانه که بیایم بگیم زمان ps3 پلاس خوب نبود و این حرفا

اگه درست خونده بودی گفتم ps3 که احتمالا تجربه نکردی اون زمان پلاس رو به هر حال دیگه یا مقرضانه است یا ابلهانه که بیایم بگیم زمان ps3 پلاس خوب نبود و این حرفا
منم منظورم PS4 هست نه PS3
اون زمان خیلی خیلی بهتر بود بنده هم یادمه

فرضاً بهترین چیزی که میتونن بزارن چی میتونه باشه؟:-?
god of war
LOL گفتی بهترین چیز، منم همین به ذهنم رسید.
حالا جدای از شوخی خیلی وقته بازی توپ ندادن.
همون دارک سولزی که ماه قبل شایعه شده بود هنوز احتمالش هست.
انچارتد هم که دم دمای اومدنش هست و میاد بالاخره، ولی فکر میکنم این ماه هنوز زود باشه براش.
رزیدنت خیلی وقته بحثشه احتمال داره اونم باشه.
فارکرای هم این اخری ها تخفیف زیاد زدن احتمال اونم هست که برای ماه قبل هم شایعه شده بود.
من شخصا انتظارم رو بالا نمیبرم، ولی با این مطلبی که دوستان گذاشتن(بهترین بازی ها از اغاز پلاس) انتظار بازی های خیلی توپ تر از اینا در حد همون انچارتد هست.

god of war
انچارتد هم که دم دمای اومدنش هست و میاد بالاخره، ولی فکر میکنم این ماه هنوز زود باشه براش.
فارکرای هم این اخری ها تخفیف زیاد زدن احتمال اونم هست که برای ماه قبل هم شایعه شده بود.
من شخصا انتظارم رو بالا نمیبرم، ولی با این مطلبی که دوستان گذاشتن(بهترین بازی ها از اغاز پلاس) انتظار بازی های خیلی توپ تر از اینا در حد همون انچارتد هست.

آنچارتدو که دیگه همه بازی کردن، نمیخوامش، مگر اینکه Lost Legacy باشه:D
بقیه ی بازیایی که گفتی هم دوست میدارم:D

فکر میکنم چهارشنبه شب معلوم بشه
ماه قبل که اصلا خوب نبود...

• Like
Reactions: Persona.Q
god of war
حتی اینا هم بهترین بازی از آغاز پلاس نیستن:-"
زمان PS3 کمتر از یکسال از عرضه ی BS:I یا DmC گذشته بود که برای پلاس اومدن! یا خیلی بازی های دیگه!
ویچر و آنچارتد و اینا که قدیمی حساب میشن:-"

فکر کنم E3 2011 بود که یه 7-8ده تایی بازی گزاشتن برای پلاس! حالا اون رو میگیم یک اتفاق بود و هیچ:-" ( LBP2-R&C:A4O و دارکسایدرز1 رو یادم میاد از اون بازی ها:-")

کلا که بعید میدونم خبر خاصی بشه:-"

آنچارتدو که دیگه همه بازی کردن، نمیخوامش، مگر اینکه Lost Legacy باشه:D
بقیه ی بازیایی که گفتی هم دوست میدارم:D

فکر میکنم چهارشنبه شب معلوم بشه
ماه قبل که اصلا خوب نبود...
منم یه حسی بهم میگه انچارتد فری میشه :D

قياس بازي ها مجاني پلاس ps3 با ps4 كاملا اشتباهه ! چون زمان ps3 بابت انلاين بازي كردن نيازي به خريد پلاس نبود و خيلي ها اصلا سمتش نمي رفتن ! در نتيجه براي تشويق ملت بازي هاي خيلي خوبي مجاني مي كردن ! ولي تو ps4 داستان فرق داره ! شمامجبوري پلاس داشته باشي واسه انلاين بازي كردن ! در نتيجه بازي هاي مجاني همينه كه هست !

پیشنهاد : توی پست اول در کنار روز معرفی و روز که قابل دسترسی شدن بازیها، ساعتش هم نوشته بشه و از اون به بعد هر کی در مورد این مسئله سؤال پرسید، به همراه یه بروشور مؤسسۀ خواندن و نوشتن، بن موقت بشه.

• Like
Reactions: James Sunderland

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or