کجاش خوشحالی داره خداییش؟بازی Friday the 13th: The Game برای این ماه رایگان شده:-P برای علاقه مندان این سبک این بازی بسیار فوق العادست.مشکلات سرورشم که حل شدن.به شدت عالیه.من میخواستم ماه پیش دیسکش رو بخرم قیمتش 265 تومن بود![]()
به علاوه سازندهی بازی Laser League این بازی رو به ناشرش (505Games) فروخته و عملاً کسی روی بازی کار نمیکنه. Linkکجاش خوشحالی داره خداییش؟نسخه خیلی بهتر این بازی یعنی Dead by Daylight رایگان شد و مطمعنا کسی که DBD رو داشته باشه هیچوقت بازی نیمهکارهی داغونی مث Friday the 13th رو نمیریزه.
بهتره بدونین این بازی فقط یه Cash Grab بوده و سازندش پس از گرفتن پول ملت کلا بازیو ول کرده. برای اطلاعات بیشتر مراجعه شود به نقدهای استیمش.
در کل ماه شدیدا ناامیدکنندهای هست برای پلاسدارا.
شما خوشحال نشو خبکجاش خوشحالی داره خداییش؟نسخه خیلی بهتر این بازی یعنی Dead by Daylight رایگان شد و مطمعنا کسی که DBD رو داشته باشه هیچوقت بازی نیمهکارهی داغونی مث Friday the 13th رو نمیریزه.
بهتره بدونین این بازی فقط یه Cash Grab بوده و سازندش پس از گرفتن پول ملت کلا بازیو ول کرده. برای اطلاعات بیشتر مراجعه شود به نقدهای استیمش.
در کل ماه شدیدا ناامیدکنندهای هست برای پلاسدارا.
سلیقه نیست اینکه The Friday 13th در برابر DBD ضعف داره کاملا یه فکته. سازندهی DBD به صورت مداوم در حال آپدیت بازی و در تلاش برای بالانس کردنش هست (در حالی که هنوز ناموفق هستن) در حالی که The Friday 13th کلا به یه استودیوی دیگه سپرده شده جدیدا و آیندهی مشخصی نداره.سلیقتم به کسی تحمیل نکن.
دقیقا موضوع همینه. ناامیدکنندست که در دو بازی سرویسمحور که تقریبا عین هم دیگه هستن در عرض سه ماه به پلاس اضافه شدن.چنانم میگی dbd رو کسی داشته باشه سمت این نمیاد حالا انگار اون رایگان نشده بوده و کسی ندارتش الان !
در کادر کامنت قابلیت نقل قول رو هم گذاشتن پس فک نکنم مشکلی داشته باشه که در مورد نظر دیگران هم صحبت کنیم.اگر به روزی برسیم کاربرها بدونن توی کادر کامنت نوشته شده پاسخ خود را بنویسید نه اینکه به نظرات دیگران بتازید چقدر خوبه.
سلیقه نیست اینکه The Friday 13th در برابر DBD ضعف داره کاملا یه فکته. سازندهی DBD به صورت مداوم در حال آپدیت بازی و در تلاش برای بالانس کردنش هست (در حالی که هنوز ناموفق هستن) در حالی که The Friday 13th کلا به یه استودیوی دیگه سپرده شده جدیدا و آیندهی مشخصی نداره.
دقیقا موضوع همینه. ناامیدکنندست که در دو بازی سرویسمحور که تقریبا عین هم دیگه هستن در عرض سه ماه به پلاس اضافه شدن.
در کادر کامنت قابلیت نقل قول رو هم گذاشتن پس فک نکنم مشکلی داشته باشه که در مورد نظر دیگران هم صحبت کنیم.
ای جانم بولت استورم
آخه اینقدر زود ؟!
همه ماه های قبل تا ثانیه آخرم لو نمیدادن حالا 20 روز زودتر ؟ مگه داریم ؟
ای جانم بولت استورم
یه شوتر اولداسکول عالی
اگه این راست باشه بهترین ماه پلاس من میشه
این ماه دلمو برای nioh و همچنین diablo خوش کرده بودم که نه تنها اینا تایید نشد بلکه چرت ترین ماه پلاس رو برای من رقم زدن
اون بقلیه یاکوزا زیروئه؟؟![]()