من با گیم پلیش حال نمیکردم؟من زمانی که شروعش کردم اوایل ریلیزش ، اومدم نظراتو خوندم ، خود امیرحسین AKIBA هم زیاد با گیم پلیش حال نمیکرد، نشستم بازی کردم ، نمیدونم ولی با اون حال مزخرفی که نسبت به گیم پلی نوبتی داشتم تروفیاشو 100 کردم کلی هم حال کردمو نظرم هست توی تاپیکش .
Lara Croft Goهم با اینکه زیاد دیده نمیشه اسمش توی تاپیکا ولی محشره ، موزیکش معماهاش ، بدجور میچسبه . حتما تجربش کنید یا صبر کنید رایگان بشه![]()
یعنی اشتباه میکنم امیرحسینمن با گیم پلیش حال نمیکردم؟![]()
![]()
من با گیم پلیش حال نمیکردم؟
![]()
![]()
خوبه این همه رفتم بالا منبر که آی ملت بگیریدش! هروقت تخفیف میخورد باز به ملت پیشنهاد میکردم برن سراغش! رو چه حسابی الان میگی با گیم پلیش حال نکردم؟
جدا از اینکه مطمئنا یکی از بهترین بازی های این نسل برام بوده!![]()
فردا روز هم حتما میای میگی امیر آکیبا با داستان Life Is Strange مشکل داشت!یعنی اشتباه میکنم امیرحسینمنو اشتباه ؟
:tearsofjoy:، حالا غیرتی نشو ، یادمه به سیستم مبارزاتو لول آپ ایراداتی میگرفتی
آره دوسش داشتی ولی خورده شیشه هم داشتی
![]()
خایله خبفردا روز هم حتما میای میگی امیر آکیبا با داستان Life Is Strange مشکل داشت!( و ترانزیستور... و VH ... و Issac )
این تاپیک بازی، مشخصه من چقدر با بازی مشکل داشتم
Child of Light
امارات جزو اروپا حساب میشه ؟دوستان 2تا سوال!!!
من همیشه پلاس برا انگلیس میگرفتم اما اینبار بخاطر جیب و ناموجود بودن پلاس انگلیس قیمت خوب مجبور شدم برا پرداخت مبلغ کمتر پلاس امارات گرفتم!!!الان امارات جزو اروپا حساب میشه یا کلا حساب نیمشه؟؟؟؟
سوال دومم اینه آیا میشه بازی رایگان پلاس رو برای یه اکانت گرفت و دانلود و نصبش کرد و رو یه اکانت دیگه بازیش کرد؟؟؟{رو اکانت امارات بگیرم و نصبش کنم و رو اکانت اصلیم که انگلیس هست بازی کنم}
منظور یکی بودن ریجن بود داداشامارات جزو اروپا حساب میشه ؟
بله شما میتونی با یه اکانت که پلاس داره بازی دانلود کنی و رو یه یوزر دیگه بازی کنی ، شما حتی پلاس رو که برای یه یوزر فعال کنی بقیه ی یوزر ها هم میتونن آنلاین بازی کنن از این بابت نگران نباش.
ريجن ٢ حساب ميشهمنظور یکی بودن ریجن بود داداشآخه من وقتی به رنگهای ریجن ها نگاه میکردم فرانسه رنگ ریجن 3 بود اونجا بود که دیگه به کل شک کردم من کی ام!!!اینجا کجاست!!!
ولی ای کاش اینفیموس و dlc اش رو باهم میدادن که پکیج کامل میشد.....لعنتی dlc هیچ جا گیر نمیاد!!!
منظور یکی بودن ریجن بود داداشآخه من وقتی به رنگهای ریجن ها نگاه میکردم فرانسه رنگ ریجن 3 بود
اونجا بود که دیگه به کل شک کردم من کی ام!!!اینجا کجاست!!!
ولی ای کاش اینفیموس و dlc اش رو باهم میدادن که پکیج کامل میشد.....لعنتی dlc هیچ جا گیر نمیاد!!!
سه شنبه میان. حدود ساعت 9 شبدوستان بازیها دقیقا تو چه تاریخی میان؟؟؟
بازی های اکتبر
Full list:
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PS4)
Amnesia: Collection (PS4)
RIGS: Mechanised Combat League (PS Plus Bonus – PSVR Required)
That’s You (PS Plus Bonus – PlayLink)
Monster Jam Battlegrounds (PS3)
Hustle Kings (PS3)
Hue (PS Vita & PS4)
Sky Force Anniversary (PS Vita & PS4)