Spoiler Alertاندینگ بازی از صد بار تکرار مراحل بدترهتوهین مستقیمه به مخاطب
![]()
واقعا حرفی ندارم، فقط :
![]()
الان شما که برا من برداشتی about to be revealed گذاشتی، میشه دقیقاً توضیح بدی که اون پست من دقیقا چه چیزی را ریویل کرد؟ نظر دادن درباره یه موضوع زمین تا اسمون با افشا کردنش فرق داره.spoiler alert:
(in a discussion or review of a film, book, television drama, etc.) a warning that an important detail of the plot development is about to be revealed
نمیدونم من بد توضیح میدم یا اینکه.....الان شما که برا من برداشتی about to be revealed گذاشتی، میشه دقیقاً توضیح بدی که اون پست من دقیقا چه چیزی را ریویل کرد؟ نظر دادن درباره یه موضوع زمین تا اسمون با افشا کردنش فرق داره.
شما به جای اینکه بیای برای کاربر فعال انجمن که قوانین انجمنو از بره بیای معنی اسپویلر الرت را توضیح بدی سرت تو کار خودت باشه خیلی بهتره.نمیدونم من بد توضیح میدم یا اینکه.....
is about to
یعنی قراره و ممکنه اتفاق بیفته . من با این گفتن اسپویلر الرت منظورم اینه که حواستون باشه که رویل نکنین چیزی رو.
کلا تو یه مکالمه وقتی شخصی ممکنه در دیالوگ های بعدی چیزی رو اسپویل کنه بهش میگن اسپویلر الرت. یعنی حواست باشه من داستان رو نمیدونم و چیزی رو لو ندی.
واضح توضیح دادم؟
ای کاربر فعال انجمن...همانا بهوش باش که خیلی ها از این دوستمون که ترمز شمارو کشید تشکر میکنن وگرنه کم مونده بود داستان رو لو بدی!!!شما به جای اینکه بیای برای کاربر فعال انجمن که قوانین انجمنو از بره بیای معنی اسپویلر الرت را توضیح بدی سرت تو کار خودت باشه خیلی بهتره.
همانا جمله "اندینگ بازی از صد بار تکرار مراحل بدترهای کاربر فعال انجمن...همانا بهوش باش که خیلی ها از این دوستمون که ترمز شمارو کشید تشکر میکنن وگرنه کم مونده بود داستان رو لو بدی!!!
همچنین ای کاربر فعال انجمن...همانا اینجا انجمنه اگه میخوای کسی سرش تو کارت نباشه جمع کن بفرما بیرون خوش اومدی!!!
اگر سرچ کنید متوجه میشید که کونامی فشار می آورد که بازی زودتر ارائه بشه در حالی که کوجیما دائم تاخیر میزد تا کامل بکنه بازی و قبل اینکه کارش تموم بشه بیرونش کردن و میشه گفت احتمالا خود بازی و پایان بازی اونی نیست که کوجیما میخواست.من فانتوم پین رو تو تخفیفات گرفتم.
بازیش واقعا فوق العاده است ولی متاسفانه بعد از گذشت 25 چپتر و یا حتی کمترم بازی به سمت تکراری شدن میره.
بخش مولتیشم بسیار جذابه
شما به جای اینکه بیای برای کاربر فعال انجمن که قوانین انجمنو از بره بیای معنی اسپویلر الرت را توضیح بدی سرت تو کار خودت باشه خیلی بهتره.
این دوستمون جواب شما رو دادن. در ضمن اون توضیحاتی هم که دادم در راستای اگاه سازی جامعه بود.ای کاربر فعال انجمن...همانا بهوش باش که خیلی ها از این دوستمون که ترمز شمارو کشید تشکر میکنن وگرنه کم مونده بود داستان رو لو بدی!!!
همچنین ای کاربر فعال انجمن...همانا اینجا انجمنه اگه میخوای کسی سرش تو کارت نباشه جمع کن بفرما بیرون خوش اومدی!!!
همانا جمله "اندینگ بازی از صد بار تکرار مراحل بدترهتوهین مستقیمه به مخاطب " را بسی کندوکاو نموده هر چه گشتم ذره ای اسپویل در آن نیافتم