Free Games with Plus | PS4

اقا صلوات بفرستید سونی یه بازی AAA رایگان کرد:D
ولی بدرد من نمیخوره من که همون روز لانچ با مثلا شریکم گرفتیمش:| منظورم JC3 هست
همه چیز بازی خدا بود بجز این افت فریم رو مخش ولی اینقدر بازی قشنگه که این نکته منفی بچشم نمیاد(نه بچشم میاد جدی نگیرید:D)
ولی این نسخه از assassins بازی نکردم خیلی دل می خواست بازیش کنم بریم سراغش:D

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd
اقا صلوات بفرستید سونی یه بازی AAA رایگان کرد:D
ولی بدرد من نمیخوره من که همون روز لانچ با مثلا شریکم گرفتیمش:| منظورم JC3 هست
همه چیز بازی خدا بود بجز این افت فریم رو مخش ولی اینقدر بازی قشنگه که این نکته منفی بچشم نمیاد(نه بچشم میاد جدی نگیرید:D)
ولی این نسخه از assassins بازی نکردم خیلی دل می خواست بازیش کنم بریم سراغش:D
این نسخه بازی اساسین فکر کنم فقط بسته الحاقیش هست یا خود بازی اصلی هم باهاش هست؟

سونی مثل اینکه سر کیسه رو شل کرده:D
کلا هر چندوقت یبار تمرکزش رو میزاره روی یه چیز، قبلا هر هفته تخفیفات عالی میزد ولی بازیای پلاس داغون بود، الان تخفیفا داغون شده بازیا عالی:D (البته به استثنای این هفته، این هفته همه چی عالی شده:D)

بسته الحاقی نیست خودش یه بازی Stand Alone هم هست ولی مدت گیم پلیش مث بسته الحاقیه
البته اول DLC بود، بعد جدا شد، مثل Left Behindهه TLOU :-"

در کل خوبه، یه سری چیز جدید اضافه شده(در رابطه با به دست اوردن سلاح ها) ولی Shanteeها رو حذف کردن، کل حس و حال بازی رو ترکوندن:(

• Like
Reactions: RohFa
گندش بزنن چرا اینجوره این بازی!
دو بار اپیزود اول رو زدم دان کردم اینستال نمیکنه!!(5 گیگ پرید:|)
یه بار که اصلا با psx از خود کنسول لینک گرفتم با pc دان کردم(حجم 2.6 داد psx)بعد دان کردم اومدم انتقال بدم دیدم رو 2.8 نیازه که محل نگذاشتم انتقال این 2.6 که تمام شد زدم ادامه بقیشو با خود کنسول تکمیل کنه اخرش بازم مشکل اینستال داد/:)
کلا اسکلم کرده این بازی نخواستم:))

داش علی هرجور هست بگیر بازیو.....حداقل حتی اگه تونستی قسمت اولو بگیر تست بزن چون واقعا تصمیماتی که تو این بازی تل تیل میشه گرفت با این عواقب وحشتناکش تقریبا نظیر نداره:(

• Like
Reactions: voldmort
داش علی هرجور هست بگیر بازیو.....حداقل حتی اگه تونستی قسمت اولو بگیر تست بزن چون واقعا تصمیماتی که تو این بازی تل تیل میشه گرفت با این عواقب وحشتناکش تقریبا نظیر نداره:(
مخلصم رضا جون
اره گرفتمش اخر
زد به سرم مجدد همشو گذاشتم با کنسول دان کردم.اتفاقا تمامش هم کردم:دی
تازه بعد اون تیکن و نیدفور هم تمام کردم:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or