Free Games with Plus | PS4

Tales from the borderlands رو تازه تموم کردم عجب بازی بود!خیلی وقت بود تو یه بازی اینقدر کاراکترای جذاب و بیاد موندنی ندیده بودم و تو کارای تل تیل بنظرم بهترین ساختشون بود!
تا چندسال پیش چقدر سطح کارشون خفن بود بجا الان که فقط تندتند میخوان بازی بسازن!
امیدوارم GOT هم تجربه خوبی باشه منتظرشم شدید:D
این بازی عالی بود ولی بهترین ساختشون فصل اول TWD هست بدون شک، حتی بهترین بازی سال هم شد...

GOT هم من همون موقع که اومد رو PC بازیش کردم
واقعاً عالی و درگیر کنندس، حتی بیشتر از سریالش:D
داستان عالی، انتخابهای چالش برنگیز و ....
دوبلورهاشم همون بازیگرهای سریالشن:D

خیلی منتظر فصل دومشم:D

آقا این GOT تا جایی که من دنبال کردم از ضعیف ترین کارهای Telltale هستش هم از میزان استقبال و هم نقدها
حالا اینجا همه تعریف میکنن قضیه چیه!؟ بازی دیگه ایه؟:D

آقا این GOT تا جایی که من دنبال کردم از ضعیف ترین کارهای Telltale هستش هم از میزان استقبال و هم نقدها
حالا اینجا همه تعریف میکنن قضیه چیه!؟ بازی دیگه ایه؟:D
اثر متوسطیه به نظرم در حد واکینگ دد یا بوردرلندز یا گرگی در میان ما نیست ولی خب به اندازه ی کافی سرگرم کننده هست:-bd
در ضمن تا زمانی که ماینکرافت استوری مود یا بتمن و همچنین داستان میشون توی کارنامه ی تل تیل هست گات به هیچوجه نمیتونه ضعیف یا ضعیف ترین باشه:-":D

• Like
Reactions: FableBW
سلام دوستان
من بازی UNTIL DOWN ریجن آل اش رو روی دیسگ داشتم که دیسکش رو فروختم
اما دیتای بازی همچنان روی PS4 هست . آیا باید بعد اینکه بازی مجانی شد دیتای بازی رو مجدد دانلود کنم یا بازی خودش از همون دیتایی که روشه استفاده میکنه ؟
لازم نیست که بازی رو پاک کنم بعد از استور بصورت مجانی بخرم ؟

ممنون

سلام دوستان
من بازی UNTIL DOWN ریجن آل اش رو روی دیسگ داشتم که دیسکش رو فروختم
اما دیتای بازی همچنان روی PS4 هست . آیا باید بعد اینکه بازی مجانی شد دیتای بازی رو مجدد دانلود کنم یا بازی خودش از همون دیتایی که روشه استفاده میکنه ؟
لازم نیست که بازی رو پاک کنم بعد از استور بصورت مجانی بخرم ؟

ممنون
نسخه فیزیکی و دیجیتالی فرق میکنن باید کلا دیتایی که الان دارید رو پاک کنید دوباره دانلود کنید

• Like
Reactions: dooste.man83
درود
اقا میگم همین که انتیل دان رو بزارم تو لیست دانلودم کافیه دیگه؟
یا باید کامل دانلود بشه قبل از اینکه بر میدارن ؟

GOT درسته جزو بهترین کاراشون نیست ولی انصافا جذاب بود!فقط حیف که GOT اینقدر پتانسیل بالا داره و یه بازی نقش آفرینی خوب ازش ساخته نمیشه!
من کتابو نخوندم و نمیدونم اتفاقای بازی از روکتابه یا خودشون ساختن ولی صد رحمت به سریال این دیگه زیادی دارک و ناامیدانه بود فضاش!
حتی تو بهترین انتخابام باز بدترین اتفاقا میفته!امیدوارم ادامشو بسازن که انتقام اینارو بگیریم:D

• Like
Reactions: tooraj.zi
دوستان بازی های bloodborn و infamous second son تا حالا تخفیف ۸۰ دردی خوردن ؟
80 درصدی رو نمیدونم ولی دیدم جفتشون رو تا 7 دلار

این بازی های اپیزودیک خون دلیه ها .... امروز دو ساعت داشتم حالی میکردم که جریان از چه قراره با اون میگفت یه اپیزودش رو بیشتر نخریدی !!! هر چی میگفتم این سیزن پس باید بری اپیزودا رو تک تک دانلود کنی ....

• Like
Reactions: mikelwar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or