بازی هاش که واقعا شناخته شده تر شده.. اما با همین فرمون بره جلو شخصا فعلا میره تو پاچمپلاس چند ماهه واقعا بازیاش خوب شده مخصوصا 3 ماه اخیر Tales from the Borderlands و abzu , کیلینگ فلور 2 و Life is strange حالا هم آنتیل دان و Telltale Game Of Throne , قبلا هم اوایل 2017 بازی های مثل LBP3 و Tearaway فری شده بود . پیشرفت بازی های پلاس واقعا مشخصهامیدوارم همین فرمون برن جلو
بلییییییسلام
Until Dawn واسه استور آمریکا free میشه ؟
موافقم با حرفت ولی این رو باید توی اون یکی تاپیک بگی چون این تاپیک فقط درمورد بازیهای رایگانـهبعضیا متاسفانه کاربرد پلاس رو فقط در بازیهای رایگان میبینن.همونطور که احتمالا میدونید سونی هرهفته به تعدادی از بازی های استور تخفیف میزنه که اگر این تخفیف ها برای کاربران عادی مثلا 50 درصد باشه برای پلاس دارها 75 درصد هست.من تو همین هفتهِ تخفیف های نیم سال 15.47 دلار بازی خریدم که اگر پلاس نداشتم باید 20 دلار هزینه میکردم.
اگه با KF2 انلاینش مشکل دارین تو کامیونیتیهای بازی عضو شین سریع میتونین جوین خارجیا بشین بازی کنین.من هنوز نتونستم killing floor 2 رو آنلاین بازی کنم ( اینو نمیشد نگم ). امیدوارم سونی با همین فرمون برای بازی های رایگان ماه های دیگه بره.
من میخوام با یه نفر بازی کنم اصلا نمیتونم بیارمش تو پارتی خودم !!!!!!!!!!اگه با KF2 انلاینش مشکل دارین تو کامیونیتیهای بازی عضو شین سریع میتونین جوین خارجیا بشین بازی کنین.
چون خودمم این مشکلم داشتم و از وقتی تو کامیونیتی پست میزارم یا پستای بقیه راحت بازی میکنم گفتم بگم اگه این راهو کسی تست نکرده
life is strange هنوزم فريه تا سه شنبه فرصت داريد بگيريداین ماه واقعا عجب عشقی بکنم با گیم آف ترونز
ولی تنها چیزی که ناراحتم میکنه اینه که چرا نتونستم 2تا بازی لایف ایز استرنج و اینیموس فرست لایت رو بازی کنم وقتی اون موقع رایگان شده بود برا پلاس
دوستان الان یه چیز دیدم؟؟؟؟لایف الان برا استور انگلستان رایگان شده تا کی وقت دارم برا دانلود؟؟؟چرا فول گیم نیست زده ad on????
توروخدا بگید قضیه چیه؟؟؟دارم میترکم
ممنونتم داش.....فقط 1 سوال!!!life is strange هنوزم فريه تا سه شنبه فرصت داريد بگيريد
سلامممنونتم داش.....فقط 1 سوال!!!
اگه من بازیو تو زمان رایگان بودنش بخاطر پلاس بگیرم و اضافه کنمش به قسمت دانلودها بعد تموم شدن مدت زمان رایگان بودنش میتونم دانلودش کنم؟؟؟پلاس داشته باشیم ولی مدت زمان رایگان بودن بازی تموم شده باشه