Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
یعنی تریلر یه چیزی فرای خفن بود!:| فقط ای کاش مایکرو لانچ رو شش ماهی عقب می انداخت، هم کنسول لانچ بهتری داشت و هم بازیسازها بی عجله بازی ها رو می ساختن. حیف این بازی هست که به خاطر تنگی وقت تو ساختش بخواد متای حقش رو نگیره:(

گیمز رادار:
"ساده بگم ، F5 عجیبه!.ماشینها (از داخل و خارج) با جزئیات به حد غیر ممکن بالایی رندر میشن ، ...

Said plainly, Forza 5 looks astounding. Cars are rendered--inside and out--to an impossibly high level of detail, and with 16 cars to a race, you have more going on onscreen than in any previous Forza game. It's the most technically competent game in the series by a longshot

Games Radar

Forza Motorsport 5 preview | GamesRadar

دوستان خودتون رو واسه خلق یه حماسه آماده کنید :دی 200 تا ماشین و 14 تا مسیر مسابقه! حالا 200 تا ماشین رو میشه باهاش کنار اومد ولی 14 تا مسیر خیلی خیلی کمه. قشنگ معلومه از نظر وقت در تنگنا بودن و ترجیح دادن به جای ساخت یه بازی بزرگ ولی ناقص یه بازی جمع و جور ول سالم (!) بسازن. ولی خب فکر کنم منتقدها یه حال اساسی بهش بدن :دی کاش بازی رو واسه لانچ در نظر نمی گرفتن و میزاشتن Turn 10 یه بازی عظیم بسازه.
یادمه اینو من تو همین تاپیک چندین صفحه قبل بهت گفتم اما در جواب گفتی Turn 10 کارشو خوب بلده در بلد بودن اونا که شکی نیست اما خوشحالم خودتم به این نتیجه رسیدی به هر حال شیر پیر و خسته هم شیره چه با 15 ترک چه با 300 تا
مایکرو ترجیح داده فورزا رو یه کم خراب کنه اما به لانچ برسونه سیاست غلطیه کاری که حریف نمیکنه بازیه بزرگ برای لانچ نیست ایکاش امروز یه خبر خوب برای بازی بیاد که مثل DC تاخیر خورده که وقت داشته باشن حسابی بهش برسن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or