Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
از طرف N A V i D iii :
صحنه را از راهی دور در جایی که بین شماها نیستم دیدم . بد صحنه ای بود آقا +18 :d
این لانچ تریلر رسما تمام حجتی بود با تمام ریسینگ هایی که تو راه هستن . اونایی که برای این نسل میان که هیچی ول معطلن , اونایی که برای نسل بعد هم میان باید جمع کنن برن آقا . من برا خودشون میگم . منتقدین این بازی رو ببینن دیگه هیچ بازی براشون قشنگ نیست :d
دیگه از یه شبیه ساز ریسینگ چی میخواید ؟ مونده تغییرات آب و هوایی و برف و بارون و طوفان و سونامی که اونم انشاالله اگه عمری بود توی نسخه ی بعدی میبینیم . خدا بخیر کنه اون نسخه رو :d
گرافیک و نورپردازی این بازی وصف ناپذیر . چی کار دارن میکنن اینا . چه موزیکی داره لعنتی . Lamborghini Aventador و ماشین F1 مخصوصا اون 6 7 ثانیه آخر تریلر تو حلق تمام عاشقان و دلباختگان آن حضرت ( FM5 )
خلاصه اینکه Only Possible On Xbox One دوستان من ...

سر این قضیه هم بازی میاد دوستان تست میکنن همین Forza نسل بعدی در زمینه F1 (فقط F1 ) نمیتونه با شبیه ساز F1 فعلی رقابت کنه

کاملاً درسته البته شاید این پستم زیاد ربطی نداشته باشه به اینجا ولی سیمولاتور F1 مثل سری کدمسترز که لایسنس رسمی FIA رو داره یا حتی سیمولاتورهای قوی دیگه و همین Forza و Gt هم نمیتونن یه ماشین فرمول یک رو تو غالب یه بازی یا شبیه ساز پیاده سازی دقیق کنن

نه اینکه توانشو ندارن بلکه اجازه و دسترسی به اطلاعات دقیق ندارن. داستان ماشینای F1 با ماشینای شهری کاملا متفاوته

چون اطلاعات فنی دقیق و واقعی یه ماشین F1 جزء اسرار محرمانه تمام تیمای شرکت کنندس و هیچ موقع تیما نمیان به یه سازنده بازی یا شبیه ساز که محصولاتش به راحتی توسط عموم خریداری میشه اطلاعات خیلی دقیق بدن و عینا ویژگی های واقعی ماشینی که ساختن رو تو یه شبیه ساز رو کنن .

این شبیه سازاهایی هم که در مورد F1 هست مثل کدمسترز ، rfactor و .... از یسری اطلاعات کلی و ماشینای تست یا سالهای قبل تر استفاده میکنن و سعیشون اینه که مخاطب رو با حال و هوای روندن یه ماشین F1 آشنا کنن مثلا رفتار کلی و عمومی یه ماشین فرمول یک سر پیچا چطور هست یا مثلا اون حس نبود ترکشن موقع خروج از پیچا یا نحوه ترمزگیری های تکنیکال و خیلی موارد دیگه

ولی اینکه رفتار اون فراری F138 ، لوتوس E21 ، ردبول RB9 یا هر ماشین دیگه ای که شما تو یه شبیه ساز باهاش میرونی عیناً همونی باشه که تو واقعیت هست نه اینطور نیست تو بهترین حالتش شاید 40 50% اون چیزی نباشه که تو واقعیت هست .

تنها شبیه سازا هایی که شباهت نزدیکی به ماشینای تیمای F1 دارن همونایی هست که دراختیار خودشون هست که به طور سفارشی با توجه به داده های دقیق و محرمانه ای که از تیما میگیرن ساخته میشه و دست من و شما و افراد متفرقه هم نمیرسه مثل سیمولاتور فراری یا ردبول که کلیپاش تو یوتیوب هست
بعضی از اینا اینقدر دقیق هستن که تیمای فرمول یک حتی میتونن از تایمایی که یه راننده توش میزنه وضعیت ماشینشون رو تا حدودی بفهمن اینکه ماشین چقدر با چیزی که میخوان فاصله داره و چقدر عقب یا جلو هستن از نتیجه مورد انتظار

دوستان خودتون رو واسه خلق یه حماسه آماده کنید :دی 200 تا ماشین و 14 تا مسیر مسابقه! حالا 200 تا ماشین رو میشه باهاش کنار اومد ولی 14 تا مسیر خیلی خیلی کمه. قشنگ معلومه از نظر وقت در تنگنا بودن و ترجیح دادن به جای ساخت یه بازی بزرگ ولی ناقص یه بازی جمع و جور ول سالم (!) بسازن. ولی خب فکر کنم منتقدها یه حال اساسی بهش بدن :دی کاش بازی رو واسه لانچ در نظر نمی گرفتن و میزاشتن Turn 10 یه بازی عظیم بسازه.

خب معلومه خیلی شاهکار کنه متاش بالا80بشهبازی چیز جدید نداره فقط گرافیک و فیزیکش بهتر شده و تعداد ماشین و پیست هم کمتر شدهاگه منم منتقد بودم بهش نمره پایین میدادم اخه کدوم شزکتی با همچین عنوان واستودیو با افتخاری همچین کاری میکنهقبلا هم گفتم t10رو باید هر چی زمان و پول خواستن بهشون داد واقعا حیف شدمیتونست بازم متا بالا90بگیره چندتا بازی داریم که5نسخه ازش متا بالا90داره؟؟؟

از هر زاویه ای که به قضیه نگاه میکنم 14 تا مسیر فوق العاده کمه، ناامید شدم اصلا :| امیدوارم متاش خیلی تخیلی نشه یهو، همین 85 اینجاها بشه راضیم :دی

وقتی گرینوالت گفت ما همه چی رو از اول مخصوص Xbox One طراحی کردیم بیراه نبوده:دی به هر حال اگه از اول بیان یه بیس جدید درست کنن برای یه نسل خیلی بهتر از اینه که مثلا همین ماشین های Forza 4 رو وردارن بگذارن تو بازی که صرفا تعداد بالا باشه. اصولی کار کردن بهتره.
به هر لانچ تایتل همینه. ساختن لانچ تایتل همیشه کابوسه برای یه سازنده.

@Eury

جوگیر نشو تو هم:دی نه دیگه در اون حد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or