Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
لانچ تریلر خیلی جالبی بود !
F1 ـه بهترین قسمتشه (کاملا هم سورپرایز کننده !)

دقيقا امير علي هميشه من خرده اي كه به FM نسبت به GT ميگرفتم نبود يه ماشين F1 بود براي سنجش سطح ماشين هاي ديگه:d

الان با وجود اين ماشين ديگه هيچ موردي باقي نمي مونه جز برداشتن حالت rewinde كه حتي وجودش باعث شده يكم به بازي ضربه بزنه.

ماشين هاي فرمول ١ از اين جهت مهم ان كه گيمر ها سطح و قدرت ماشين هاي F1 رو درك كنن - قديم كه من هي انتقاد ميكردم ميگفتن ماشين هاي le mans هستن و اونها جاشون رو ميگيرن. در صورتي كه شما پشت يك ماشين f1 بشيني تازه ميفهمي پشت لمانس ها با اون عظمتشون ميشستي برات مثل فولوكس واگن ميشن

حالا با وجود lotus E21 كه ماشين رومن گروسجن و كيمي رايكوننه توي يك پيست لپ تايم ميگيرين ميفهمين F1 يعني چي

-----

يك نكته ديگه اينه كه ماشين هاي F1 بشدت سيستم فيزيك بازيو به چالش ميكشن ( بسيار بسيار بيشتر از هر چيزي كه فك كنيد )

چون ماشين هاي F1 با بالهاي جلو و پشتشون بشدت هواي محيط رو در حاشيه ماشين به واكنش در ميارن و با هدايت هوا از زير به بالا باعث ميشن ماشين با فشار 4.5G يا 4.5 برابر فشار جاذبه زمين به زمين گريپ كنه و بچسبونه - اين فشار به حدي هست كه حتي ميتونه ورقه هاي فولادي گاردريل هاي كنار جاده هارو از جا در بياره :d

به lotus E21 ايمان بياريد :دي به فرمول 1 اصلا ايمان بياريد :دي

البته اصلاح کنم گروژان (پر خطر ترین راننده F1 دایم Spin میزنه ) و رایکونن
بعد Down Force و OverSteer ماشین F1 رو این موتور فیزیک ؟! بیشتر جلوه نمایشی داره فک کنم

با درود بر ملت مهندس پرور ايران :d كه به املا و البته تلفظ هم اهميت ويژه اي ميدن :d

اگر بخواي فرانسوي بگي مهندس ميشه گقوژان وچون ر رو مثل المانيا ق/خ ميگن انگليسيشو بگي ميشه گروجن حالا شما كه به تلفظ اهميت ميدي با هركدوم راحت تري مهندس :d من عذر خواه غلط تلفظ اي در اين محفل علمي ام

اي خطا گيرنده تلفظ و اي داناي ماشين :d به اين بازي ميگن شبيه ساز : درمورد down force و down/over steer هم موتور فيزيك بازي رو براي همين طراحي كردن الاخصوص اين بازي كه نسل بعدي هست اندكي تغيير جهت و زاويه باله هاي عقب جلو زاويه تغيير در ديفرانسيل ها و تغيير لاستيك و .... بشدت تاثير ميزاره روي كنش ماشين توي اين بازي اندكي تغييرات باعث ميشه ماشين از اين رو به اون رو بشه براي همين بخش تغييرات تكنيكي ماشين رو گذاشتن

اينها همه محاسبات فيزيكي دارن و روي دوش موتور فيزيك بازي هست - براي همين بهش ميگن شبيه ساز يا سيموليشن () فرق اركيد اي مثل NFS با يك بازي مثل GT و FMS همين هاست ديگه مهندس

نميدونم شايد شما كه بزرگ ماييد بهتر ميدونيد :d ميفرماييد جنبه نمايشي داره ما اطاعت امر ميكنيم:d

مهندس فتل رو هم میگن وتل کدوم درسته ؟
ضمناً مهندس وقتی بحث فرمول 1 میاد وسط موتور فیزیک بازیم باید مخصوص همون باشه نکنه میخوای بگی Aerodynamic اتومبیل فرمول 1 با ماشین سواری یا فرضاً R8 یکیه ؟ نمیگم علم سر این F1 عوض میشه ولی این ماشینا خاصاً
تغییر دیفرانسیل ؟ خیلی ریز تر باید بهش نگاه کنی
عزیز دل اوون محسابات Rear Wing و Front Wing که میگی هست . Setup کردن اتومبیل F1 هم زمین تا آسمون با ماشینی مثل R8 فرق داره :) راجب Down force و Drag ماشین هم بحث خیلی میشه کرد :)
اگه قرار بود اینارو بزارن خب میرفتن 19 تا پیست امسالم میزاشتن یهو F1 میدادن بیرون دیگه به فرض اینکه بازی نسل بعد دلیل نمیشه که همه فن حریف باشه ! باز
مهندس لاستیک F1 با هر لاستیکی که دیدی فرق داره هر سالم داره عوض میشه مشخصاتش نمیشه یا نمیتونن اعمال کنن چون پارسال ویژگی هایی که داشت با امسال فرق داره اول فصل 2013 وسط فصل 2013 تایر جدید اومد سال بعدم عوض میشه

اهه بله :d (خانم/اقاي) معلم بهش (vettel) ميگم هرچي شما بگي :))

اين همه اطلاعات داري (اقا/خانوم) معلم املا و دستور زبان :d چرا نميري خارج از اين كشور در يك شركت خوف ناك استخدام بشي :d حيف استعداد هايي بدين سان نيست كه در راه تعليم تربيت زبان فارسي حروم بشن:d

من شخصا با گفتن wing و r8 و setup به عظمتت پي بردم :d درود خدا بر تو

Setup کردن اتومبیل F1 هم زمین تا آسمون با ماشینی مثل R8 فرق داره

مهندس لاستیک F1 با هر لاستیکی که دیدی فرق داره هر سالم داره عوض میشه

اهاااااا. :-o كه اينطور :-? اوكي پس

عزيز حالا بعد به من حتما بگو كتابت كي ميخواد چاپ بشه (تاريخ دقيق ميخوايم -همه ي ما منتظران ) - بشدت منتظريم

هوادارن مخلصت

:rose:

ضمناً من قصد جسارت به شما رو ندارم شما بزرگی رامین خان همون طور که تو مسائل تکنیکی سخت افزاری بنده جرات نمیدم در حضورت بخوام نظری بدم
سر این قضیه هم بازی میاد دوستان تست میکنن همین Forza نسل بعدی در زمینه F1 (فقط F1 ) نمیتونه با شبیه ساز F1 فعلی رقابت کنه

خب این نتیجه بحث منطقی با شما هست.آخرش میشه دس انداختن
راجب اوون قسمت از حرفم که مسخره وار نقل قول کردی فقط یه نمونه تایر برای من مثال بزن بعد Lock up شدید بتونه خودشو به اصطلاح ترمیم کنه ؟!

خب شما درست میگی منم با توجه به جاده خاکی زدنت پی بردم حداقل تو زمینه F1 دانش شما در چه سطحیه :)

شرمنده :d من مثل طغرل ام :d هر ادمي يه جوريه ديگه انتقاد ازم برابر زدن بيل به صورت هست :d

آخرین ویرایش:
حالا با وجود lotus E21 كه ماشين رومن گروسجن و كيمي رايكوننه
البته اصلاح کنم گروژان (پر خطر ترین راننده F1 دایم Spin میزنه ) و رایکونن
بعد Down Force و OverSteer ماشین F1 رو این موتور فیزیک ؟! بیشتر جلوه نمایشی داره فک کنم

با درود بر ملت مهندس پرور ايران
yahoo_4.gif
كه به املا و البته تلفظ هم اهميت ويژه اي ميدن
yahoo_4.gif

اگر بخواي فرانسوي بگي مهندس ميشه گقوژان وچون ر رو مثل المانيا ق/خ ميگن انگليسيشو بگي ميشه گروجن حالا شما كه به تلفظ اهميت ميدي با هركدوم راحت تري مهندس
yahoo_4.gif
من عذر خواه غلط تلفظ اي در اين محفل علمي ام

اي خطا گيرنده تلفظ و اي داناي ماشين
yahoo_4.gif
به اين بازي ميگن شبيه ساز : درمورد down force و down/over steer هم موتور فيزيك بازي رو براي همين طراحي كردن الاخصوص اين بازي كه نسل بعدي هست اندكي جهت و زاويه باله هاي عقب جلو زاويه تغيير در ديفرانسيل ها و تغيير لاستيك و .... بشدت تاثير ميزاره روي كنش ماشين توي اين بازي اندكي تغييرات باعث ميشه ماشين از اين رو به اون رو بشه براي همين بخش تغييرات تكنيكي ماشين رو گذاشتن

اينها همه محاسبات فيزيكي دارن و روي دوش موتور فيزيك بازي هست - براي همين بهش ميگن شبيه ساز يا سيموليشن () فرق اركيد اي مثل NFS با يك بازي مثل GT و FMS همين هاست ديگه مهندس

نميدونم شايد شما كه بزرگ ماييد بهتر ميدونيد
yahoo_4.gif
ميفرماييد جنبه نمايشي داره ما اطاعت امر ميكنيم
yahoo_4.gif

مهندس فتل رو هم میگن وتل کدوم درسته ؟
ضمناً مهندس وقتی بحث فرمول 1 میاد وسط موتور فیزیک بازیم باید مخصوص همون باشه نکنه میخوای بگی محاسبات Aerodynamic اتومبیل فرمول 1 با ماشین سواری یا فرضاً R8 یکیه ؟ نمیگم علم سر این F1 عوض میشه ولی این ماشینا خاصاً
عزیز دل اوون محسابات Rear Wing و Front Wing که میگی هست . Setup کردن اتومبیل F1 هم زمین تا آسمون با ماشینی مثل R8 فرق داره :) راجب Down force و Drag ماشین هم بحث خیلی میشه کرد :)
اگه قرار بود اینارو بزارن خب میرفتن 19 تا پیست امسالم میزاشتن یهو F1 میدادن بیرون دیگه به فرض اینکه بازی نسل بعد دلیل نمیشه که همه فن حریف باشه !
مهندس لاستیک F1 با هر لاستیکی که دیدی فرق داره هر سالم داره عوض میشه مشخصاتش نمیشه یا نمیتونن اعمال کنن چون پارسال ویژگی هایی که داشت با امسال فرق داره اول فصل 2013 وسط فصل 2013 تایر جدید اومد سال بعدم عوض میشه
ضمناً من قصد جسارت به شما رو ندارم شما بزرگی رامین خان همون طور که تو مسائل تکنیکی سخت افزاری بنده جرات نمیدم در حضورت بخوام نظری بدم
سر این قضیه هم بازی میاد دوستان تست میکنن همین Forza نسل بعدی در زمینه F1 (فقط F1 ) نمیتونه با شبیه ساز F1 فعلی رقابت کنه
هاااااا.
yahoo_13.gif
كه اينطور
yahoo_39.gif
اوكي پس

عزيز حالا بعد به من حتما بگو كتابت كي ميخواد چاپ بشه (تاريخ دقيق ميخوايم -همه ي ما منتظران ) - بشدت منتظرم

هوادارن مخلصت

rose.gif

خب این نتیجه بحث منطقی با شما هست.آخرش میشه دس انداختن
راجب اوون قسمت از حرفم که مسخره وار نقل قول کردی فقط یه نمونه تایر برای من مثال بزن بعد Lock up شدید بتونه خودشو به اصطلاح ترمیم کنه ؟!
اهه بله
yahoo_4.gif
(خانم/اقاي) معلم بهش (vettel) ميگم هرچي شما بگي
yahoo_21.gif

اين همه اطلاعات داري (اقا/خانوم) معلم املا و دستور زبان
yahoo_4.gif
چرا نميري خارج از اين كشور در يك شركت خوف ناك استخدام بشي
yahoo_4.gif
حيف استعداد هايي بدين سان نيست كه در راه تعليم تربيت زبان فارسي حروم بشن
yahoo_4.gif

من شخصا با گفتن wing و r8 و setup به عظمتت پي بردم
yahoo_4.gif
درود خدا بر تو
خب شما درست میگی منم با توجه به جاده خاکی زدنت پی بردم حداقل تو زمینه F1 دانش شما در چه سطحیه :)

آخرین ویرایش:
راستی یه سوال:این آب و هوای داینامیک رو کامل حذف کردن؟علتش؟چون یادمه قرار بود تو این شماره باشه
دلیلش هیچ چیزی نمیتونه باشه جز این که زمان محدودی برای ساخت بازی داشتن و خودتون هم میدونید که ماشین ها و خیلی چیز های دیگه در بازی از اول طراحی شدن و به همین سو این تغییرات جوی باید در فرم ریت 60 ثانیه فیکس بشه که موضوع زمان بری هستش .

و در ضمن برای تغییرات آب و هوا که بخواد در بازی گنجونده بشه به دو بخش تقسیم میشه یکی بخش گرافیک بازی که جلوه های بصری و مسائل تکنیکی مربوط به آب و هوا و دیگری تغییرات جوی که بر روی گیم پلی و فیزیک بازی (فشار هوا ،تاثیرات لغزندگی باران یا برف بر روی پیست مسابقه و لاستیک های ماشین و .......) تاثیر مستقیم میزاره و این که چون بازی یک شبیه ساز کامل هستش باید این تاثیرات بسیار اصولی طراحی بشه و در بازی گنجونده بشه .

آخرین ویرایش:
ﻣﻨﻢ ﻻﻧﭻ ﺗﺮﻳﻠﺮﻭ. ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺩﻳﺪﻡ.ﻓﻮﻕ اﻟﻌﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ.ﻫﻤﻴﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﻗﺪﺭﺕ XBOX ONE ﻧﺸﻮﻥ ﻣﻴﺪﻩ
ﻭاﻗﻌﺎ ﺑﻪ ﻧﻆﺮ ﻣﻴﺎﺩ ﺩﻳﮕﻪ ﺟﺎﻳﻲ ﺑﺮاﻱ ﭘﻴﺸﺮﻓﺖ ﺑﺎﻗﻲ ﻧﻤﻮﻧﺪﻩ و ﺑﺎﺯﻱ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻛﻴﻔﻴﺖ ﻣﻤﻜﻨﻮ ﺩاﺭﻩ :d

ﻣﻨﻢ ﻻﻧﭻ ﺗﺮﻳﻠﺮﻭ. ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺩﻳﺪﻡ.ﻓﻮﻕ اﻟﻌﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ.ﻫﻤﻴﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﻗﺪﺭﺕ XBOX ONE ﻧﺸﻮﻥ ﻣﻴﺪﻩ
ﻭاﻗﻌﺎ ﺑﻪ ﻧﻆﺮ ﻣﻴﺎﺩ ﺩﻳﮕﻪ ﺟﺎﻳﻲ ﺑﺮاﻱ ﭘﻴﺸﺮﻓﺖ ﺑﺎﻗﻲ ﻧﻤﻮﻧﺪﻩ و ﺑﺎﺯﻱ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻛﻴﻔﻴﺖ ﻣﻤﻜﻨﻮ ﺩاﺭﻩ :d
اب و هوا,چرخه شبانه روز :دی

دوستان یه سوال : اصولا به نظرتون چه چیزی باعث میشه کسی حاضر بشه این عظمت رو (Forza) ترول کنه؟:d فقر فورزا؟:d

جدیدا به فورزا و Halo هم رحم نمیکنند و این دو عنوان رو که بیشتر از n تا بازی دیگه امتیاز و جایزه گرفته رو هم مورد عنایت خودشون قرار میدن!

دوستان یه سوال : اصولا به نظرتون چه چیزی باعث میشه کسی حاضر بشه این عظمت رو (Forza) ترول کنه؟
:d
فقر فورزا؟
:d
بخصوص اینکه فورتزا تنها بازیه که 1080p و 60fps ثابت داره (روی کنسول البته) اجرا میشه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or