Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
در مورد فیزیک بازی:

Do you get to drive them?(To gauge physics/handling

We don't really need to drive them. This is the thing that people misunderstand about racing games. If we were not trying to be a sim, we might have to drive them. But because we're trying to be a sim, we don't have to drive them. The reason is, when you think about a car's 0-60 time, or its horsepower - those are all the results of physics. Those aren't 'the physics'

So we are recreating the way the car makes power, and how that power goes through the inertia in the drive shaft, and where the friction is, how long the suspension is, where the tyre patch is in contact with the road and how it move and what the resulting physics of that is. The reason that a car in the real world might understeer or oversteer is because of those attributes. We measure and model all of those physical attributes

But how can you be sure that the physics engine is working properly if you don't test at least some of the cars? Surely you need to have a baseline for the physics engine, even if you've got all the data to feed into it

So, we do research the cars. We have a whole bunch of things like 0-60 that we research. And yes, there is a test suite, that's an automation that goes through and runs all the cars from 0-60 and we're able to see that our game hits the same numbers. But we've been spot-on with that for years

The level of detail and simulation that we're into, it's about polar moment of inertia and the way the car moves around, which isn't going to show itself in 0-60. You can hit 0-60 by hook or by crook, but actually getting the way it's going to make Gs and the way it's going to add yaw by moving the weight to the front versus the back - this is all about suspension and tyre physics and inertia through the car
The only way to get that right is to measure everything on the car - really take the car apart and build a math model that allows us to reconstruct the car accurately. There's no way to test that against the real data. There's not a widespread database of cars polar moment of inertia. There's a small number. Whereas 0-60, there's a widespread database. So that's why we automate the testing of that
tnq:x یه زحمتی میکشیدی یه چند قسمت مهمش رو هم ترجمه میکردی شاید همه مسلط نباشن

یادش بخیر قدیما اونقدر Forza بازی بزرگی بود که هر روز بحث ها و تاپیک های شلوغی و داغی داشت . ولی امروز دیگه از این خبر نیست. به امید برگشتی دوباره برای این سری...

یادش بخیر قدیما اونقدر Forza بازی بزرگی بود که هر روز بحث ها و تاپیک های شلوغی و داغی داشت . ولی امروز دیگه از این خبر نیست. به امید برگشتی دوباره برای این سری...

شما کلا پست های خودت رو متوجه میشی ؟!
برگشت برای سری ؟! تا حالا چه مشکلی براش به وجود اومده که ما نمیدونیم ؟!

من متوجه میشم. مثله اینکه دیگران متوجه نمیشن.

نوآوری! چیزی که همیشه توی سری های Forza دیده میشد. ولی الان دیگه خبری نیست. الان همون گیم پلی هست ولی با گرافیک بالا. البته فکر کنم تو دیکشنری بعضی ها گرافیک بالارو نوآوری محسوب می کنن.

بسیار ممنون. حداقل تکلیف خودم رو با منطق و پست ها فوق العاده شما متوجه شدم

من نمیدونم شماها چه گیری به ما دادین. حداقل نمیذارین کفن پستامون خشک بشه تا بعدش بیاین سیم جین کنین. دوماً نمیدونم اینجا تعریف درستی از نظر شخصی به گوشه کسی نخورده مثله اینکه!

ظاهرا شما هنوز تعریف نظر شخصی رو نمیدونی چون من چیزی به اسم نظر شخصی تو این پست "قابل توجه" شما نمیبینم

آخرین ویرایش:
شما کلا پست های خودت رو متوجه میشی ؟!
برگشت برای سری ؟! تا حالا چه مشکلی براش به وجود اومده که ما نمیدونیم ؟!

نوآوری! چیزی که همیشه توی سری های Forza دیده میشد. ولی الان دیگه خبری نیست. الان همون گیم پلی هست ولی با گرافیک بالا. البته فکر کنم تو دیکشنری بعضی ها گرافیک بالارو نوآوری محسوب می کنن.

بسیار ممنون. حداقل تکلیف خودم رو با منطق و پست ها فوق العاده شما متوجه شدم

من نمیدونم شماها چه گیری به ما دادین. حداقل نمیذارین کفن پستامون خشک بشه تا بعدش بیاین سیم جین کنین. دوماً نمیدونم اینجا تعریف درستی از نظر شخصی به گوشه کسی نخورده مثله اینکه!

Drivatar یکی از بزرگترین نوآوری هایی است که تا حالا تو تاریخ بازیهای ریسینگ دیده شده.

نو آوری تو یه بازی شبیه ساز ینی چیکار کنن ؟:-/

این سری تو نسخه سوم شبیه سازی رو تکمیل کرد و در ادامه کوچکترین مشکلاتشو برطرف کرد و تمیزترین ریسینگ ممکن رو داد بیرون (FM4)...

ینی مونده یدونه تغییر آب و هوا بزارن توش و تموم.دیگه چه چیزی رو میشه تو یه ریسینگ شبیه ساز قرار داد

نو آوری تو یه بازی شبیه ساز ینی چیکار کنن ؟:-/

این سری تو نسخه سوم شبیه سازی رو تکمیل کرد و در ادامه کوچکترین مشکلاتشو برطرف کرد و تمیزترین ریسینگ ممکن رو داد بیرون (FM4)...

ینی مونده یدونه تغییر آب و هوا بزارن توش و تموم.دیگه چه چیزی رو میشه تو یه ریسینگ شبیه ساز قرار داد

به غیر از تغییرات آب و هوایی که مهم ترینش هست برای این سری امکانات زیاده دیگه ای هم هست که میشه قرار داد. مثلا استفاده از امکانات داخل ماشین به صورت رئالیستیک.

ظاهرا شما هنوز تعریف نظر شخصی رو نمیدونی چون من چیزی به اسم نظر شخصی تو این پست "قابل توجه" شما نمیبینم

باشه شما میدونی.:)

به غیر از تغییرات آب و هوایی که مهم ترینش هست برای این سری امکانات زیاده دیگه ای هم هست که میشه قرار داد. مثلا استفاده از امکانات داخل ماشین به صورت رئالیستیک.

اینا چیزای خوبیه اگه اضافه بشه. البته تغییرات اب و هوایی نواوری محسوب نمیشه.

این استفاده از امکانات داخل ماشین به صورت رئالیستیک هم ایده اولیه بدی نمی تونه باشه. چون تا حالا توی ریسینگ های شبیه سازی که تا الان توی بازار عرضه شدن ندیدم
استفاده از امکانات داخل ماشین به صورت رئالیستیک.

tnq:x یه زحمتی میکشیدی یه چند قسمت مهمش رو هم ترجمه میکردی شاید همه مسلط نباشن
آیا برای بدست آوردن خواص فیزیکی و هندلینگ ماشین ها باهاشون رانندگی میکنین؟ (تو دنیای واقعی منظورشه)
ما واقعا احتیاجی نداریم رانندگی کنیم باهاشون، این چیزی هست که مردم در مورد بازی های ریسینگ درست متوجه نمیشن، اگه نمیخواستیم شبیه ساز باشیم باید رانندگی میکردیم ولی چون شبیه ساز هستیم نیازی به رانندگیشون نیست.
دلیلش اینه وقتی شما به زمان 0 تا 60 مایل یک ماشین فکر میکنید یا مقدار اسب بخاری که داره، اینها همگی نتایج فیزیک هست. بنابراین ما بازسازی میکنیم اون جریانی رو که ماشین قدرت میگیره و چطور اون نیرو منتقل میشه از طریق جبر در میل گاردان، و جایی که اصطحکاک هست، تعلیق چه مدت طول میکشه، جایی که لاستیک در تماس با جاده ـست و طوری که حرکت میکنه و نتایج فیزیکی اون چیه. دلیلی که یک ماشین در دنیای واقعی از کنترل خارج میشه (Understeer/Oversteer) بخاطر همین خواص هست. ما همه اون خواص فیزیکی رو انداره گیری میکنیم و شکل میدیم.

ولی شما چطور مطمئنید که انجین فیزیکی درست کار میکنه وقتی شما حداقل چند تا از ماشین هارو تست نمیکنید؟ مطمئنا شما به اطلاعات پایه برای انجین فیزیکی احتیاج دارید حتی اگر تمام اطلاعات رو برای تغذیه انجین بدست آورده باشید.
خب ما روی ماشین ها تحقیق میکنیم. ما کلی چیز مثل 0تا60 داریم که تحقیق کردیم. و بله اینجا یک سوئیت آزمایشی داریم که یک اتوماسیون هست که ماشین هارو به حرکت در میاره از 0تا60 (مثل دوچره ثابت) و ما قادریم تا ببینیم بازی ما به همون اعداد میرسه، ما سالهاست که در این مورد دقیق بودیم.

در مورد جزئیات و شبیه سازی حرکت ماشین و جبر و وزن و فیزیک لاستیک و تعلیق اینا هم توضیح میده که و میگه تنها راهی که میشه به نتیجه درست رسید اینه که همه چیز ماشین رو باید اندازه گیری و واقعا ماشین رو مجزا کرد و یک مدل ریاضی ساخت که به ما اجازه میده بصورت دقیقی ماشین رو نوسازی کنیم. هیچ راهی وجود نداره که اینها رو در برابر اطلاعات دنیای واقعی تست کنیم، هیچ پایگاه داده گسترده ای از لحظه قطبیت جبر ماشین ها وجود نداره، تعداد خیلی کمی هست. در حالیکه برای 0تا60 پایگاه داده گسترده ای وجود داره به همین دلیل این آزمایش رو بطور اتومات انجام میدیم.

آخرین ویرایش:
اسکن کردن پیست ها , Drivatar هم نوعی نوع آوری هستن دیگه؟:d
شبیه ساز با FM4 رسید به ته دیگ!

دلیل به قول شما خلوتی تاپیک اینه که الان کسی X1 نداره و خیلی ها هم به این زودی تهیه نمیکنن، راجع به چی بحث کنیم الان؟ :دی فقط چهار تا عکس میاد الکی میگیم وای چقدر بازی خفنه و اینا :دی

اکثر گیمرهای ایرونی فکر میکنن بازی ارکیده=)) تو بازی سنتر که هر روز میبینیم این جور ادمارو ولی اینا خوبه کاربر عادی و اکثرشون فن بی منطق و اصلا فورتزا بازی نکردن

ولی یکی از سایت های معروف ایرونی که خیلی هم معروف شده اول اسمش (گ):دی یه خبر درمورد بازی رقیب گداشته بود
نوشته بود فلان بازی شبیه سازه بخلاف ریسینگ ارکیده های مثلnfsوفورتزاms=))
جالبه بعد اعتراض کاربرا تو بخش نظرات نویسنده از نظر خودش دفاع میکرد میگفت fmsارکیده=))
اخ فکم درد گرفت بهتره اینجوری بخندم.:)):))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or