Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
3:30 ساعت دیگه تا اومدن نقدها مونده، با توجه به اینکه به این زودی نمی تونیم بازی رو انجام بدیم پس باید به همین نقدها دلخوش باشیم :دی به هر حال هر چی بگیره مهم نیست ولی خب حداقل 85+ بشه دیگه :دی به 90 هم برسه که دیگه شاهکار میشه انصافا :دی

اتفاقا تو لايو با بچه ها بحث همين بود كه اگه ١٪ بازم ٩٠ بشه چه اتفاقاتي ميفته كه اينجا نميشه بيان كرد :d

اگه85هم بشه واقعا عالیه ولی90واقعا غیر ممکن به نظر میرسه
من نظرم همون78.80
2تا از نامزدهای ریسینگ سال هم متاشون78از قدیم گفتن تا3نشه بازی نشه:دی

تنها 48 دقیقه مانده به منتشر شدن نقدها!
مطمئنم بالای 90 میگیره همه فورزا ها متاشون بالا 90 بوده این هم همین طوره!
همه سایت ها هم از گرافیکش تعریف کردن!

من پریویو ign رو خوندم ... مطمئن شدم اگه خود همون یارو نقد کنه 10 رو میده ... کلا نظرم رفت رو این که بازی یهو میاد میزنه 10 ردیف میکنه متا میره رو 95 ...

اصلا هم بد برداشت نکنید که حالا این رو اینجا گفتم که حالا اگه 95 نشد ...میایم میریزیم مسخره بازی در میاریم ... احترام این بازی واجبه

متا بین 85 تا 90 میشه احتمالا دیگه وقتی NFS R که یه بازی واقعا متوسطه(چند ساعتی بازیش کردم) متای 84 میاره مشخصه که FMS5 میتونه به متای 85 الی بالاتر برسه
حیف که به خاطر لانچ شدنش یه سری کمبودایی تو بازی هست و گرنه میشد گفت متاش حتما به 90 میرسه

این نسخه هم ازینا داره؟منم میخوام:-s
یعنی عاشق صدای جرمی کلارکسونم ...
تو نسخه 4 واسه 458 میگفت : This is the very latest mid-engined V8 Ferrari, the 458 Italian :x
PROD432952_3_3.jpg

یه وحی بر من نازل شد که متا +85 میشه :d من که به شدت بهش امید دارم . فقط یه نمره کم کنن اونم به خاطر جاده هاش هست و لا غیر نا سلامتی TURN 10 هه نه EA;)

ای جونت بالا بیاد Micro با این حماقت که کردی. می مردی یه PGR ی چیزی می زاشتی برای این لانچ لعنتی ؟! عنوانی در قد و قواره FM رو اینطور پتانسیلش رو هدر دادی! مگه اینکه توی نسخه بعد
خودت درستش کنی ...

IGN: 8.8

• +Stunning visuals
  • +Genre-leading sound
  • +Drivatar
  • +Terrific handling

• Light on tracks

----------------------------------------------------------------------------------------

GAMESPOT : 9

The Good

Open-wheel cars are a terrifying delight to drive
A generous and flexible career mode
Expanded Top Gear partnership adds humor and context
Visually staggering presentation

The Bad

Far fewer tracks and cars than Forza 4
Drivatar AI can get overly aggressive

آخرین ویرایش:
ای جونت بالا بیاد Micro با این حماقت که کردی. می مردی یه PGR ی چیزی می زاشتی برای این لانچ لعنتی ؟! عنوانی در قد و قواره FM رو اینطور پتانسیلش رو هدر دادی! مگه اینکه توی نسخه بعد
خودت درستش کنی ...

IGN: 8.8

• +Stunning visuals
  • +Genre-leading sound
  • +Drivatar
  • +Terrific handling

• Light on tracks

----------------------------------------------------------------------------------------

GAMESPOT : 9

The Good

Open-wheel cars are a terrifying delight to drive
A generous and flexible career mode
Expanded Top Gear partnership adds humor and context
Visually staggering presentation

The Bad

Far fewer tracks and cars than Forza 4
Drivatar AI can get overly aggressive
خدا رو شکر اکثرا با Drivatar و فیزیک و گرافیک حال کردن، به امید خدا توی شماره 6 بر می گرده به روال قبلی، the highest rated 8th generation launch title :دی

من فکر نمیکردم نمره ها اینطوری بشه...تنها ایراد اصلی کمبود کانتنته ولی سایت ها خیلی بد نمره میدن نمی دونم چه مرگشون شده:d
ولی مشکلی نیست برای forza 6 بلوری رو تا خشتک پر میکنیم:)

من پریویو ign رو خوندم ... مطمئن شدم اگه خود همون یارو نقد کنه 10 رو میده ... کلا نظرم رفت رو این که بازی یهو میاد میزنه 10 ردیف میکنه متا میره رو 95 ...

[=!!!]اصلا هم بد برداشت نکنید که حالا این رو اینجا گفتم که حالا اگه 95 نشد ...میایم میریزیم مسخره بازی در میاریم ... احترام این بازی واجبه [/]
از امضات كاملا مشخصه:|

من فکر نمیکردم نمره ها اینطوری بشه...تنها ایراد اصلی کمبود کانتنته ولی سایت ها خیلی بد نمره میدن نمی دونم چه مرگشون شده:d
ولی مشکلی نیست برای forza 6 بلوری رو تا خشتک پر میکنیم:)
راه دور نرو ببین هورایزن 2 چجوری میکنه تو قوطی ملت رو!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or