Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
این عکس فورتزا3رو تو یه پوشه قدیمی پیدا کردم یادمه اون موقع تو گوشیم اینو به ملت نشون میدادم همه فکر میکردن واقعیه و بازی نیست:دی
92697274342128286415.jpg

اسکن کردن پیست ها , Drivatar هم نوعی نوع آوری هستن دیگه؟:d
شبیه ساز با FM4 رسید به ته دیگ!

به ته نرسیده و جای کار داره.
در کل بهتر بود بجای نوآوری هایی که فرمودین از نوآوری های استفاده می شد که زیاد به چشم میومد.

دلیل به قول شما خلوتی تاپیک اینه که الان کسی X1 نداره و خیلی ها هم به این زودی تهیه نمیکنن، راجع به چی بحث کنیم الان؟ :دی فقط چهار تا عکس میاد الکی میگیم وای چقدر بازی خفنه و اینا :دی

من خودم یکی از پرطرفدار ترین طرفدارای این بازیم. هر چقدرم میام خودمو راضی کنم که بازیای دیگه بهترین بازی هستن نمیتونم. بازم همیشه زمزمه های Forza زیر لب منو دیوونه میکنه. ولی می بینم حتی سعی نکردن یه تغییرات آب و هوایی رو در بازی بگنجونن اعصابم خورد میشه.
بعد نمیدونم دقت کردین یا نه گرافیک بازی در اون قسمتی که شبیه به Autovista هست با قسمت Ingame تفاوت های نسبتاً زیاد یا کم رو داره که توی قسمت های قبلی هم دیده می شد و بهتر بود این کارو نمیکردن که باز کردن.
خلاصه که من هنوزم یکی از فن های قدیمی و پروپا قرصشم و می بینم اینطوریه ناراحت میشم. همیشم میگم نوآوریایی که ایجاد نشده به درک.

خب من با بررسی شواهد و مدارک (:دی) به این نتیجه رسیدم اوضاع خیلی خطری هست :دی دیشب کاندیداهای VGX مشخص شدن و بازی Super Mario 3D World هم کاندید بهترین بازی سال بود، امروز امتیازاتش اومد و فعلا متاش 95 هست. از اون طرف Forza 5 کاندید بهترین بازی Xbox نشده در حالیکه شماره های قبلش همیشه کاندید بهترین بازی Xbox میشدن معمولا. در نتیجه همین الان به من بگن متای بازی مثلا 83 یا 84 هست، راضی هستم :دی در کل انتظاراتتون رو در پایین ترین حد ممکن نگه دارین، این لیست VGX نشون میده ممکنه منتقدها مثل شماره های قبل با بازی حال نکرده باشن. البته این قضیه شاید درست از آب در نیاد ولی فعلا شواهد دارن میگن که گویا وضعیت بحرانی هست! :دی

خب من با بررسی شواهد و مدارک (:دی) به این نتیجه رسیدم اوضاع خیلی خطری هست :دی دیشب کاندیداهای VGX مشخص شدن و بازی Super Mario 3D World هم کاندید بهترین بازی سال بود، امروز امتیازاتش اومد و فعلا متاش 95 هست. از اون طرف Forza 5 کاندید بهترین بازی Xbox نشده در حالیکه شماره های قبلش همیشه کاندید بهترین بازی Xbox میشدن معمولا. در نتیجه همین الان به من بگن متای بازی مثلا 83 یا 84 هست، راضی هستم :دی در کل انتظاراتتون رو در پایین ترین حد ممکن نگه دارین، این لیست VGX نشون میده ممکنه منتقدها مثل شماره های قبل با بازی حال نکرده باشن. البته این قضیه شاید درست از آب در نیاد ولی فعلا شواهد دارن میگن که گویا وضعیت بحرانی هست! :دی
ولی خب بهترین ریسینگ هست و من فکر کنم اینا نخواستن قاطی این نسل کنن بازی رو!

ولی خب بهترین ریسینگ هست و من فکر کنم اینا نخواستن قاطی این نسل کنن بازی رو!
فکر نکنم ربطی داشته باشه، نوشته Best Xbox Game، دیگه تو بهترین ریسینگ هم نبود که من تا 2 ماه تو فروم نمی اومدم! :دی اینو هم بگم هایپ زدایی و این چرت و پرت ها رو من کاری ندارم، قرار نیست از کسی بترسیم که مثلا الکی بگیم بازی مشکل داره و اینا :دی ولی خیلی نگران شدم الان، خیلی عجیبه قضیه :دی البته Forza 2 هم کاندید بهترین بازی کنسول نشده بود ولی اونجا رقباش همشون متای 92+ داشتن، ولی اینجا مثلا Brothers کاندید شده :دی من خودم به Turn 10 ایمان کامل دارم، هر امتیازی هم بگیره قطعا روزی که بخوام X1 بگیرم اولین بازیش Forza 5 خواهد بود ولی خب حیفه این سری تو این سطح یهو مثلا متای 80 اینجاها بیاره. امیدوارم اشتباه کرده باشم :دی

سایت The Verge درباره بازی:
Microsoft exclusives like Forza Motorsport 5 and Ryse: Son of Rome are true cinematic spectacles. They’re gorgeous games that really look next-gen, and which won’t take a lot of training for someone to jump in and play. Forza, especially, doesn’t feel like a launch game built for an unproven console — the attention to detail is phenomenal, and there aren’t really any performance issues we saw

خب خوش برگشتم به تاپيكم :d
طي روزهاي اخير واقعا خيلي ملت نااميد بودن بازي لانچه ماشين و پيستاش كمن اما كنترل كنيد خودتون رو اقا :d
البته به شخصه قيمت هاي اون يكي كنسول رو ديدم كلا بيخيال شدم فعلا :d
اما اون لانچ تريلر +90 ارزش داشت خدايي :d

الان پیست کم و ماشین کمتر تو نمره چقدر تاثیر داره مگه؟

آخه اگه یادتون باشه یه بازی هست تو این سبک 1200 تا ماشین و پیست ها هم بیشتر از فورتزا 5 و حدود 4-5 سال هم روش کار میکردن و آخر سر از عنوان فرعی تو سری فورتزا یعنی افق هم نمراتش کمتر شد .;;)
میدونید چی رو میگم که :d

3:30 ساعت دیگه تا اومدن نقدها مونده، با توجه به اینکه به این زودی نمی تونیم بازی رو انجام بدیم پس باید به همین نقدها دلخوش باشیم :دی به هر حال هر چی بگیره مهم نیست ولی خب حداقل 85+ بشه دیگه :دی به 90 هم برسه که دیگه شاهکار میشه انصافا :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or