Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
من تریلر 1080P رو باز نگاه کردم، خداییش غیر قابل تصوره :دی نمی دونم چطور بعضی ها میگن همچین چیزی واسه نسل لانچ نسل بعد عجیب نیست و انتظار بیشتر از این داشتن. من به Turn 10 اعتماد کامل دارم و تو این نسل نتیجه کارشون رو دیدم، ولی واسم سخته قبول کنم این تصاویر in game باشن، خداییش سخته :دی ولی خب عمو گرین والت همیشه نشون داده که میتونه ملت رو هیجان زده کنه :دی

ما هنوزم توی این نسل بازی مثل FM4 رو داریم که گواه بر بی نقص بودن و بی رقیب بودن T10 هستش در زمینه ی گرافیک و جلوه های بصری در سبک خودشون
من که ذره ای شک ندارم به این بازی از نظر گرافیک و مطئنم باز هم مثل همیشه تعریف و تمجید های سایت ها و مجلات مختلف رو در بر خواهد داشت . نه تنها در زمینه ی گرافیک بلکه در تمامی قسمت های دیگه
T10 نشون داده که هیچ وقت رویا پردازانه بازی رو نمیده بیرون و به قول خودمون لقمه بزرگتر از دهنشون بر نمیدارن مثل فلان بازی و همیشه سعی میکنن بهترین هارو توی بازیشون جمع آوری کنن و تحویل گیمر بدن
اون یه عده هم که میگن برای نسل بعد چیز شاخی نیست به خاطر ناتوان بودن بازی مورد علاقه ی خودشون هست که اینو میگن

خدا رو شکر این Ps فن ها اینجا نمیان دیگه! نمیتونن بیان!
معرکست این بازی! اوه اوه اگه تو E3 یه هیلو در این حد نشون بدن! من میرم لوازم اتاقم رو حراج میزنم که کنسول و این 2تا بازی رو بگیرم!!

من به عنوان طرفدار ps فن آمدم! اما اعتراف می کنم به برتری بی چون و چرای ریسینگ های xbox . تنها مشکل فورزا دکمه برگشت به عقب زمانه که تو نسخه 3 بود. من اگه این از driveclube بهتر در بیاد xone می خرم.

من تریلر 1080P رو باز نگاه کردم، خداییش غیر قابل تصوره :دی نمی دونم چطور بعضی ها میگن همچین چیزی واسه نسل لانچ نسل بعد عجیب نیست و انتظار بیشتر از این داشتن. من به Turn 10 اعتماد کامل دارم و تو این نسل نتیجه کارشون رو دیدم، ولی واسم سخته قبول کنم این تصاویر in game باشن، خداییش سخته :دی ولی خب عمو گرین والت همیشه نشون داده که میتونه ملت رو هیجان زده کنه :دی
در ریل تام بودنش که شک نکن ولی خوب خدایی بعضی قسمت هاش نافرم خوبه ! هرچی ام آدم میخواد منطقی باشه باز تفاوت خاصی با CG نمی بینه ! یعنی نمی تونه دلیل معقول و عقلانی بیاره که CG نیست ! مثل این لوکیشن:
712rhlghj1u9t3ls0oa.jpg

l0ohh0gujrxl95qrgohl.jpg
یعنی تو این دوتا تصویر + تصاویری که قبلاً گذاشتم نورپردازی و سایه زنی مافوق تصوره !! ولی خوب همون طوری که گفتم مشخصاً ویدئو ایی که نشون دادن با انجین خود بازی داشته رندر میشده ،جدا از یسری مشکلات ریز سایه زنی اگه به پلیگان کارکتر ها تو بعضی قسمت ها دقت کنید براحتی قابل تشخیص ـه که نمایش بازی CG نبوده :
o0wng1jv7yghjf22d2k.jpg

af5evso45wxjo6dhsd1j.jpg

آخرین ویرایش:
مثل اینکه قضیه استفاده از Cloud در بازی های Xbox One خیلی جدیه ! :دی یعنی اگه بازی رو به صورت آنلاین انجام بدین ، بخشی از پردازش بازی روی سرورها می افته و کیفیت بالاتر میره.
توی صفحه بازی در Amazon این رو نوشتن :

Forza Motorsport 5 from Turn 10 Studios is the latest edition of the highest-rated racing franchise of the past 10 years. Built from the ground up to take advantage of Xbox One and the infinite power of the cloud, no game better delivers the sensation of being behind the wheel. “Forza Motorsport 5” sets a new bar for racing games and will be available exclusively for Xbox One at launch

مثل اینکه قضیه استفاده از Cloud در بازی های Xbox One خیلی جدیه ! :دی یعنی اگه بازی رو به صورت آنلاین انجام بدین ، بخشی از پردازش بازی روی سرورها می افته و کیفیت بالاتر میره.

Forza Motorsport 5 from Turn 10 Studios is the latest edition of the highest-rated racing franchise of the past 10 years. Built from the ground up to take advantage of Xbox One and the infinite power of the cloud, no game better delivers the sensation of being behind the wheel. “Forza Motorsport 5” sets a new bar for racing games and will be available exclusively for Xbox One at launch

jonathan blow این قضیه cloud و300k سرور که تو کنفرانس اعلام کردن رو bull$$it و یه دروغ از طرف مایکروسافت میدونه
لینک

McLaren داره برا FMS5 سنگ تموم میذاره ! :دی دمش گرم ! :دی

صفحه قیسبــوک McLaren یک برنامه ای گذاشته ( لینک در این صفحه ) که یک مسابقه هستش که 13 روز دیگه شروع میشه ! تو این لینک شما اول تریلر Announcement بازی ( که هممون دیدیم :دی ) رو یکبار دیگه می بینید و بعد مکان این تریلر تو دنیای واقعی رو حدس می زنید ! :دی جایزه نفر اول رانندگی با Mclaren P1 ( :(( ) و نفر دوم یک تور به McLaren Technical Centre و نفر سوم هم exclusive gift pack هستش ( FMS5 Season Pass ؟ :دی ) !

این نسخه تغییرات اب و هوایی داره؟

با توجه به صحبت هایی که برای FM4 کرده بود خود Dan Greenawalt و گفته بود با توجه به محدودیت سخت افزار نمیشه تغییرات آب و هوایی رو در بازی قرار داد بدون اینکه شاهد افت فریم باشیم پس میشه مطمئن بود که در FM5 تغییرات آب و هوایی وجود داشته باشه

برای کسایی که این بازی رو نسخه به نسخه دنبال کردن,این جهش گرافیکی براشون قابل هضمه!!!
اما یه سری ها که از روی تعصب اینو هیت میکنن و هیچوقت سمت Forza نمیرن...از دور میبینن که:هه,مردم رو چی فرض کردن؟!تابلوئه که CG هستش!
ولی اگه تو دنیای Forza غرق بشن,میفهمن که استاد Dan مرد عمل هست و چه بسا Froza فقط و فقط به این معروف شده که در یک مقطع زمانی کم این همه استاندارها رو میبره بالا!!!
برای مثال:
واقعا هر کی که نورپردازی FMS4 میبینه,خمار میشه...و قبل از این هم همچنین نورپرداز نبودی و الان هر ریسینگ که بازی کنی,میگی هیچی مثل نورپردازی FMS 4 نمیشه!!
در کل تا به الان هیچوقت نشده در مورد FM هایپ الکی بشیم...

اون یه عده هم که میگن برای نسل بعد چیز شاخی نیست به خاطر ناتوان بودن بازی مورد علاقه ی خودشون هست که اینو میگن

خدا بود این تیکه...خداااا...

------------------------------------------

یه نکته ی خیلی جالب , این نسلی که الان داخلش هستیم رو با FM2 شروع کردن بعد با یه جهش خیلی خیلی زیاد به FM3 رسیدن و در ادامه نسل رو با FM4 تموم کردن
من نمیدونم الان میخوان نسل رو با این کیفیتی که ما از FM5 دیدیم شروع کنن چجوری میخوان تمومش کنن :d
من دیروز دوباره فورزا 3 و 4 رو بازی کردم واقعا فاصله ی این 2تا به اندازه ی یه نسل بود :d
واقعا درود خداوند بر T10

یه نکته ی خیلی جالب , این نسلی که الان داخلش هستیم رو با FM2 شروع کردن بعد با یه جهش خیلی خیلی زیاد به FM3 رسیدن و در ادامه نسل رو با FM4 تموم کردن
من نمیدونم الان میخوان نسل رو با این کیفیتی که ما از FM5 دیدیم شروع کنن چجوری میخوان تمومش کنن :d
من دیروز دوباره فورزا 3 و 4 رو بازی کردم واقعا فاصله ی این 2تا به اندازه ی یه نسل بود :d
واقعا درود خداوند بر T10
متاسفانه هر چی نسل به جلو نمیره،جهش های گرافیکی کمتر میشه.اخه از واقعیت بیشتر که نداریم.
در زمینه ی گرافیک به نظرم همه ی بازی ها به یک ثابتی میرسن و حالا وقت دارن که به چیزهای دیگه اهمیت بدن.
البته فورزا همین الانش به درجه ی کمال رسیده.

بی صبرانه منتظر E3 هستم....واقعا FM4 نشون داد که T10 چه توانایی داره تو ساخت بازی های ریسینگ! فوق العاده اس این سری من رو که شدیدا وابسته خودش کرد سری فورزا یعنی به سبک ریسینگ علاقه مندم کرد با وجود بازیهای انحصاری تاپی مثل فورزا واقعا نگرفتن X1 خیلی سخته:d

پ.ن:من خیلی دلم میخواست تو FM4 تغییرات اب و هوایی باشه ولی متاسفانه بدلیل محدودیت نشد! امیدوارم اینبار این ویژگی رو بشکل کاملا جذاب و تاثیرگذار تو بازی ببینیم:bighug:

پس با اين شرايط احتملا اگر بخوايم fm5 رو با همين كيفيت نمايش داده شده بازي كنيم بايد ان لاين باشيم و از فضاي ابري استفاده كنيم براي پردازش!!در غير اينصورت كيفيت بازي پايين خواهد بود.؟؟!!
راستي براي استفاده از cloud gameing بايد سرعت نتمون چه قدر باشه؟؟!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or