Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
این باکس بازی خیلی قشنگه خدایی . یعنی با 4 بخوایم مقایسه کنیم خیلی ازون شکیل تر شده . من این مک لارن جدید رو ندیده بودم قبلا به لطف فورزا 5 مشاهده کردیمش . واقعا هیولاست . فوق العاده زیباست
مسابقات Le Mans به نظر لایسنس شدن . من مسابقات Off Road به صورت کامل و حرفه ای و همینطور F1 رو هم میخوام ازشون :d اون آف رود هم میشه انتظار داشت داخل بازی باشه اما برای F1 باید شدیدا دست به دعا بشیم . دیدن F1 توی فورزا یه حال دیگه ای داره

این باکس بازی خیلی قشنگه خدایی . یعنی با 4 بخوایم مقایسه کنیم خیلی ازون شکیل تر شده . من این مک لارن جدید رو ندیده بودم قبلا به لطف فورزا 5 مشاهده کردیمش . واقعا هیولاست . فوق العاده زیباست
مسابقات Le Mans به نظر لایسنس شدن . من مسابقات Off Road به صورت کامل و حرفه ای و همینطور F1 رو هم میخوام ازشون :d اون آف رود هم میشه انتظار داشت داخل بازی باشه اما برای F1 باید شدیدا دست به دعا بشیم . دیدن F1 توی فورزا یه حال دیگه ای داره

Codemasters نمی زاره :d

مسابقات Le Mans به نظر لایسنس شدن
این برا فورتزا4 ش ولی فقط ماشین ها رو گذاشتن و مسابقاتشو چون بازی شب نداشت دیگ بیخیالش شدن
مسابقات Off Road
نگو تروخدا.با اون گرافیک و فیزیک کشندست

Codemasters نمی زاره :d

کُدمستر کدوم قسمت از پست من رو نمیذاره ؟ :d
من به شخصه از آف رود هورایزن هم خیلی راضی بودم دیگه چه برسه به FM5 :d

این برا فورتزا4 ش ولی فقط ماشین ها رو گذاشتن و مسابقاتشو چون بازی شب نداشت دیگ بیخیالش شدن

من به شخصه از شب هورایزن هم خیلی راضی بودم دیگه چه برسه به FM5
yahoo_4.gif

با اینکه خیلی با مک لارن حال نمیکنم ( :دی ) ولی خداییش باکس آرت بازی خیلی خفنه . نمیدونم به این باکس آرت گیر میدادن یا یکی دیگه بوده ولی این خیلی شیک و قشنگه .

من اب و هوا میخوام با شب
بارون fm5 فکر کنم روانیت کنه:d ادم جاده و زمین رو تو همین عکس ها میبینه دیونه میشه حالا تصور کن زمین خیس و انعکاس اب :دی
یه چیز دیگه more smoke plz :(:d

من اب و هوا میخوام با شب
بارون fm5 فکر کنم روانیت کنه:d ادم جاده و زمین رو تو همین عکس ها میبینه دیونه میشه حالا تصور کن زمین خیس و انعکاس اب :دی
یه چیز دیگه more smoke plz :(:d
اگه برف و هوای رعد و برقی قبل بارونم توش باشه رسما دیونه میشم تنها بازی که این اب و هوا رو زمان خودش تو بازیهای ریسینگ خوب دراورده بود NFS MW 2005 بود یادش بخیر با این ماسوانتد اخری تمام خاطرات رو خراب کردند که البته تو سبک ارکید horizon خفن جبران کرد

همه اینارو داره اقا قبلا بخاطر ضعف سخت افزاری نداشت الان که دیگه سخت افزار خداست
البته5درصد احتمال شاید بارون و برف نداشته باشه:دی دلیلش: تو فورتزا4پیست خیس نذاشتن چون اطلاعات تایر های تو پیست خیس اون برند تایر اسمش یادم نیست دردسترس نبوده یا یه همچین چیزی.حالا احتمال داره بازم نتونن بذارن.

کُدمستر کدوم قسمت از پست من رو نمیذاره ؟ :d
من به شخصه از آف رود هورایزن هم خیلی راضی بودم دیگه چه برسه به FM5 :d

من به شخصه از شب هورایزن هم خیلی راضی بودم دیگه چه برسه به FM5 :d

نوید لمانس 24 رو میگه دوستمون، کدمسترز لایسنس F1 و لمانس24 رو داره، اگه دوس داری این مسابقه رو باید Grid2 قناعت کنی :دی

اینم عکس معروف با سایز بزرگ

mn0cg3fl24zk68uxdb1.png

اینم مقاسه این بازی با درایو کلاب فقط هیتلره [video]http://www.gametrailers.com/videos/osw0k1/gametrailers-com-driveclub-vs--forza-5-comparison[/video]

آخرین ویرایش:
من پیست کوهستانی پر پیچ بیشتر میخوام برا دریفت.مثه اون ژاپنی تو فورتزاهای قبلی اسمش یادم نیست
افتابی nurburgringرو هم بذارن عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or