Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
کُدمستر کدوم قسمت از پست من رو نمیذاره ؟ :d
من به شخصه از آف رود هورایزن هم خیلی راضی بودم دیگه چه برسه به FM5 :d

من به شخصه از شب هورایزن هم خیلی راضی بودم دیگه چه برسه به FM5 :d

این باکس بازی خیلی قشنگه خدایی . یعنی با 4 بخوایم مقایسه کنیم خیلی ازون شکیل تر شده . من این مک لارن جدید رو ندیده بودم قبلا به لطف فورزا 5 مشاهده کردیمش . واقعا هیولاست . فوق العاده زیباست
مسابقات Le Mans به نظر لایسنس شدن . من مسابقات Off Road به صورت کامل و حرفه ای و همینطور F1 رو هم میخوام ازشون :d اون آف رود هم میشه انتظار داشت داخل بازی باشه اما برای F1 باید شدیدا دست به دعا بشیم . دیدن F1 توی فورزا یه حال دیگه ای داره
آره انصافا" از باکس آرت نسخه چهار خیلی خوف تره البته با این که عاشق Spider و هندلینگشم (البته رو کاور 4 که 458 ایتالیا بود که فقط با اسپایدر از نظر Speed فرق داره و اسپایدر کروکه ولی 458 ایتالیا کروک نیست!)
این مک لارنه هم تویه فورزا 4 و هورایزون بود ولی فکر کنم مدل و آپشنش با این فرق داره.
این Off-Road هم نوید خوب اومدی تو هورایزون بسی حال میده و لایسنس F1ـم بگیرن که دیگه خودکشی میکنم اگرم نه (احتمالشم خیلی زیره خطه فقره:d) که به قول slipkboy باید به گراید 2 بسنده کنیم:d
ولی نوید انصافا" باید قبول کنی هورایزون تو شب مشکلم داشت هم افت فریم داشت هم کاهش گرافیک مخصوصا" گرافیکش تو طراحی بدنه ی ماشین بد افت میکرد شاید تو خود رانندگی معلوم نشه ولی تو Photo Mode خیلی ناجوره ولی به عنوان یه عنوان آرکید و مسابقات خیابونی عالی عمل کرد و جای حرف نذاشت.
دیگه میخوام این FM5 متای 96-97 رو بگیر و خلاص! تا اون جایی هم که یادمه متای 96 فعلا" دسته GT1 هستش (نمیدونم 95 بود یا 96:d)
آقا معلوم نشده بازی ها همون 60 دلاره یا نه بیشتر شده قیمتا؟!(دقیق با سوده فروشنده و اینا 200 به بالا آب میخوره برامون:d)

آخرین ویرایش:
بسیار لذت بخش میشه اگر شب و بارون و... هم داشته باشه...فقط تصور کنید که تو یه شب بارونی تو نوربرگ رینگ با M5 یا C63 AMG دارید رانندگی میکنید (بدون در آوردن جیغ لاستیکا و استیگ بازی!!!)
با اون فیزیک فوق العاده...ولی بر خلاف نظر دوستان من بعید میدونم که Off road رو داخل بازی بزارن.فورمولا وان که دیگه عمرا...ولی اگر باشه که خیلی هم خوشحال مییشیم!:d
عقیده ی من اینه که برای هر سبک رانندگی باید سمت بازی خودش بری....مثلا برای Off road باید بری سراغ Dirt...برای F1 هم باید رفت سراغ F1 Series...:-/
البته این نظر من و هرکی نظر و علاقه ی خودشو داره ولی اینو میدونم که بازی عالی میشه!b-)

گرافیکش به کنار من هنوز تو کف فیزیک بازیم. :x FM4 که خودش شاهکار بود. به حدی فیزیک و گیم پلی خوبی داشت که حتی کسی مثل منو که از FM3 خوشش نیومده بودو سر جمع 3 ساعت بازیش نکرده بود رو مجبور کرد ده ها ساعت FM4 رو بازی کنم. یه بار تا لول 45 رفتم بعد سیوم نابود شد خودبه خود (البته بعدا فهمیدم که درست میشد بعدا :| )، سیو خراب رو پاک کردم و دوباره از اول رفتم و تا لول 8-47 رفتم که انصافا برای من که با پیست و مسیرهای تکراری زیاد حال نمیکنم و حوصلم سر میره خیلی خیلی زیاده. :d بازی رو هم با اومدن Horizon (:x) دیگه ول کردم. :d اگه FM5 آب و هوای داینامیک و همچنین شرایط آب و هوایی متنوع رو داشته باشه، دیگه رسما هیچ بهونه ای برای ول کردن بازی به من گیمر نمیده. :d

تو پیج رسمی بازی از طرفداران خواستند که بگن دوست دارند در بازی چه چیزهایی ببینند!خواسته ها به چند دسته زیر تقسیم میشه:

- پورشه رو کار پک ندید!توی بازی لطفا قرار بدی که 60 دلارمون خیلی با ارزش تر از قبل بشه...
- برای X360 هم لطفا عرضه کنید...(عمرا:d)
- آب و هوای بارونی
- آب و هوای داینامیک
- ترک لیست رو لطفا منور بفرمائید...
- اختیارات رو در Tune کردن بالا ببرید...
- تعدا ماشین های Auto Vista رو بالا ببرید.

-------------------------------------------------
کل خواسته ها همین بود ولی در کل 4000 تا کامنت گذاشته بودند که من اون هایی که بیشتر هواخواه داشت رو گذاشتم!(لایک بیشتر خورده بود)

میگم این تریلری که نشون دادن in game که نبود؟ چون یه جا هست که زوم میکنه رو چرخها نشون میده خیسه اصلا باورکردنی نیس تو بازی هم همینجوری باشه.

خدا رو شکر این Ps فن ها اینجا نمیان دیگه! نمیتونن بیان!
معرکست این بازی! اوه اوه اگه تو E3 یه هیلو در این حد نشون بدن! من میرم لوازم اتاقم رو حراج میزنم که کنسول و این 2تا بازی رو بگیرم!!

خدا رو شکر این Ps فن ها اینجا نمیان دیگه! نمیتونن بیان!
معرکست این بازی! اوه اوه اگه تو E3 یه هیلو در این حد نشون بدن! من میرم لوازم اتاقم رو حراج میزنم که کنسول و این 2تا بازی رو بگیرم!!

حاجی حرفه هیلو نزن که من.....:|
ینی من حاضرم وان اگه کپی خور نشه,برم بخرمش,یه هیلو اوریجینال هم بخرم,همش بشینم پا هیلو:d.
ولی امیدوارم بعدیش هم واسه 360 بیاد,دیگه از بعدیش فقط برای وان:d

درباره فنای اون کنسول مسخره هه...(اسمش چی بود? یادم رفت!! امپراطور?:d..) هم وقتی رونمایی شد و دیدن شبیه آبکشه خودشون میفهمن کدوم بهتره.

من تریلر 1080P رو باز نگاه کردم، خداییش غیر قابل تصوره :دی نمی دونم چطور بعضی ها میگن همچین چیزی واسه نسل لانچ نسل بعد عجیب نیست و انتظار بیشتر از این داشتن. من به Turn 10 اعتماد کامل دارم و تو این نسل نتیجه کارشون رو دیدم، ولی واسم سخته قبول کنم این تصاویر in game باشن، خداییش سخته :دی ولی خب عمو گرین والت همیشه نشون داده که میتونه ملت رو هیجان زده کنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or