Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
مثل اینکه قضیه استفاده از Cloud در بازی های Xbox One خیلی جدیه ! :دی یعنی اگه بازی رو به صورت آنلاین انجام بدین ، بخشی از پردازش بازی روی سرورها می افته و کیفیت بالاتر میره.
بعد از کنفرانس چند تا عکس اومد بیرون که تاثیر استفاده و یا عدم استفاده از Cloud رو در گرافیک بازی نشون میداد ولی ظاهرا این امکان صرفا برای حالت مولتی‌پلیره!
McLaren داره برا FMS5 سنگ تموم میذاره ! :دی دمش گرم ! :دی
صفحه قیسبــوک McLaren یک برنامه ای گذاشته ( لینک در این صفحه ) که یک مسابقه هستش که 13 روز دیگه شروع میشه ! تو این لینک شما اول تریلر Announcement بازی ( که هممون دیدیم :دی ) رو یکبار دیگه می بینید و بعد مکان این تریلر تو دنیای واقعی رو حدس می زنید ! :دی جایزه نفر اول رانندگی با Mclaren P1 ( :(( ) و نفر دوم یک تور به McLaren Technical Centre و نفر سوم هم exclusive gift pack هستش ( FMS5 Season Pass ؟ :دی ) !
اینکه دیگه مسابقه نمی‌خواست! همون روز اول تو ForzaPlanet گقتند که لوکیشن، شهر پراگ جمهوری چکه.

مثل اینکه قضیه استفاده از Cloud در بازی های Xbox One خیلی جدیه ! :دی یعنی اگه بازی رو به صورت آنلاین انجام بدین ، بخشی از پردازش بازی روی سرورها می افته و کیفیت بالاتر میره.
توی صفحه بازی در Amazon این رو نوشتن :

Forza Motorsport 5 from Turn 10 Studios is the latest edition of the highest-rated racing franchise of the past 10 years. Built from the ground up to take advantage of Xbox One and the infinite power of the cloud, no game better delivers the sensation of being behind the wheel. “Forza Motorsport 5” sets a new bar for racing games and will be available exclusively for Xbox One at launch
ایم مقاله رو همین امروز DF گذاشته :دی

In Theory: Can the Xbox One cloud transform next-gen gaming? • Articles • Eurogamer.net

البته فایده نداره دیگه، ماکروسافت فن بویهای دیگه DF رو قبول ندارن :دی

پس با اين شرايط احتملا اگر بخوايم fm5 رو با همين كيفيت نمايش داده شده بازي كنيم بايد ان لاين باشيم و از فضاي ابري استفاده كنيم براي پردازش!!در غير اينصورت كيفيت بازي پايين خواهد بود.؟؟!!
راستي براي استفاده از cloud gameing بايد سرعت نتمون چه قدر باشه؟؟!!
لطفا يكي از دوستان اهل فن به اين سوال هاي من جواب بده.

لطفا يكي از دوستان اهل فن به اين سوال هاي من جواب بده.

البته من اهل فن نیستم ولی طبق مقاله ای که fratos گذاشته بود این کار فقط در مورد نورپردازی که نیاز به محاسبه در هر frame نداره قابل انجامه
در کل گفته حتی اگر سرعت بالای 8mbps هم داشته باشین کلی مشکل کوچک بزرگ وجود داره که عملا این کار ممکن نیست

فکر کنم این قابلیت بیشتر به درد اخر نسل بخوره چون اولا تا اون موقع اینترنت تو اکثر کشورها پرسرعت تر میشه دوما وقتی اخر نسل مثل الان محدویت سخت افزاری برا سازنده دردسر ساز شد این میتونه کمک کنه

توی فروم فورزا بخش FM5 یه تاپیک زدن که پیست هایی که دوست دارین داخل بازی باشه رو بنویسین که خُب خیلی ها به پیست موناکو اشاره کردن ولی یه عده عکس هم گذاشتن که با هم چندتاشون رو میبینیم :d

مثلا یکی برای تست سرعت ماشین ها Nardi Ring توی ایتالیا رو خواسته که من تا حالا ندیده بودمش . چیز عجیبیه :d

Nardo-Ring-bought-by-Porsche.jpg

یا مثلا اون جاده ی معروف داخل رومانی اگه اشتباه نکنم . اینم واقعا فوق العاده زیباست . واقعا رانندگی توی این پیست لذت وصف نشدنی خواهد داشت

Transfagarasan.jpg

درخواست برای پیست های داخل شهری :d

Quebec-City-Canada.jpg

las-vegas-strip.jpg

essay-rio-de-janeiro-beaches_26603_600x450.jpg

445342_1680_948.jpg

Monza , Daytona , Hakone , Nagao رو تقریبا همه گفتن توی کامنت هاشون :d

یه بنده خدایی هم یه طومار نوشته بود نمیدونم چیز دیگه هم میخواد یا نه :d

Albert Park - Australia
Atlanta Motor Speedway - USA
Auto Club Speedway - USA
Autodromo Enzo e Dino Ferrari - Italy
Autodromo Internacional de Curitiba - Brazil
Autodromo Nazionale Monza - Italy
Automotodrom Slovakia Ring - Slovakia
Bahrain International Circuit - Bahrain
Baltimore Grand Prix - USA
Barber Motorsports Park - USA
Bonneville Speedway - USA
Bristol Motor Speedway - USA
Canadian Tire Motorsport Park (Bowmanville) - Canada
Charlotte Motor Speedway - USA
Chicagoland Speedway - USA
Circuit de Monaco - Monaco
Circuit de Nevers Magny-Cours - France
Circuit de Spa-Francorchamps - Belgium
Circuit Gilles Villeneuve - Canada
Circuit International Automobile Moulay El Hassa - Morrocco
Circuit of the Americas - USA
Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo - Spain
Circuito de Albacete - Spain
Circuito de Jerez - Spain
Col di Turini - France
Darlington Raceway - ISA
Daytona International Speedway - USA
Donington Park - England
Dover International Speedway - USA
Ehra-Lessien test track - Germany
Guia Circuit - Macau
Homestead-Miami Speedway - USA
Hungaroring - Hungary
Isle of Man
Istanbul Park - Turkey
Kansas Speedway - USA
Kentucky Speedway - USA
Korea International Circuit - Korea
Las Vegas Motor Speedway - USA
Lime Rock Park - USA
Long Beach Grand Prix - USA
Losail International Circuit - Qatar
Marina Bay - Singapore
Martinsville Speedway - USA
Michigan International Speedway - USA
Mid-Ohio Sports Car Course - USA
Moscow Raceway - Russia
Motorsport Arena Oschersleben - German
New Hampshire Motors Speedway - USA
Phoenix International Raceway - USA
Pike's Peak - USA
Pocono Raceway - USA
Richmond International Raceway - USA
Salburgring - Austria
Sepang International Circuit - Malaysia
Shanghai International Circuit - China
Sonoma Raceway - USA
Stelvio Pass - Italy
Talladega Superspeedway - USA
Texas Mile - USA
Texas Motor Speedway - USA
TopGear Australia - Australia
Transfagarasan highway - Romania
Trollstigen - Norway
Virginia International Raceway - USA
Watkins Glen International - USA
Yas Marina Circuit - Abu Dhabi

یا مثلا یه بخش دیگه هست که گفتن از FM5 چی میخواین . میری تو این تاپیک واقعا نگران T10 میشی چون انتظارات و توقع ملت شدید بالاست :d
البته بیشترشون کاملا منطقی هستن . مثلا مسابقه در شب , تغییرات آب و هوایی , پیست های بیشتر که این یکی رو واقعا باید عملی کنن , بیش 1000 ماشین در بازی :d Tuning بیشتر و بهتر , تنوع بیشتر در مسابقات , مسابفات تیمی آنلاین یعنی همون Club Vs Club , قرار دادن تورنومنت در بازی که اینو هستم شدید . نکته ی جالب اینه که هیچکس F1 نمیخواد و این خیلی خوبه :d ولی رالی رو خیلی ها خواستن

من بدجور الان عاشق این پیست توی رومانی شدم عجب چیز خوفیه !!!!! :x
ولی اصلا دوس ندارم F1 و رالی به بازی اضافه بشه .... بعید هم به نظر میرسه.
اون پیست داخل شهر نیویورک رو هم برگردونن عالیه ،
یه پیست هم بود توی برنامه ی Top gear UK بوگاتی سوپر اسپورت رو توش تست کردن ( یادم نمیاد الان چه پیستی بود ، حتی ممکنه اصلا پیست تست خود بوگاتی بود) ولی خوب خیلی چیز کره ای بود اونم اضافه کنن واسه خالی کردن عقده های گاز دادنمون ...

من بدجور الان عاشق این پیست توی رومانی شدم عجب چیز خوفیه !!!!! :x
ولی اصلا دوس ندارم F1 و رالی به بازی اضافه بشه .... بعید هم به نظر میرسه.
اون پیست داخل شهر نیویورک رو هم برگردونن عالیه ،
یه پیست هم بود توی برنامه ی Top gear UK بوگاتی سوپر اسپورت رو توش تست کردن ( یادم نمیاد الان چه پیستی بود ، حتی ممکنه اصلا پیست تست خود بوگاتی بود) ولی خوب خیلی چیز کره ای بود اونم اضافه کنن واسه خالی کردن عقده های گاز دادنمون ...
کاملا درباره F1 و رالی کاملا باهات موافقم.
من به پیست داخل شهر علاقه خاصی ندارم ولی باشه خیلی هم خوبه(به شرطی که جارو برای کار رو پیستای دیگه کم نکنه!!!!)
اون هم پیست اختصاصی VW(ولکس واگن (فکس واگن)) هست و تو آلمان هست و تو جمگ سرد محل ممنوع الپرواز بوده!(چون محصولات سریشون رو اونجا تست میکردن)
و از چندین مسیر تشکیل شده ولی Top Gear از مسیر 9 کیلومتری صافش استفاده کرد برای تست Bugatti Veyron SS...که اگر تو بازی بزارنش بعید میدونم...
نو FM4 قرار بود یه مسیر صاف و بی انتها برای تست سرعت (همون که یه پل آبی بود و تو چندتا تریلر هم نشونش دادن) بزارن ولی من که نه تو DLC ها و نه تو خود بازی ندیدمش!!!
ولی خوشحال میشیم اگر تو این بازی بزارن...

آخرین ویرایش:
آخرین اخبار و داغ ترین عکس ها از Forza 5:
باید تا E3 صبر کنیم:|
دقیقا تو این مطلب با همین لحن گفته: Forza Motorsport Week In Review
-------------------------
خب بازی لانچ تایتل هست ولی یه چیز عجیب که هفته پیش در پیج رسمی گفتند این بود که Coming 2014!!!
یعنی X1 اینقدر دیر میخواد عرضه شه؟!
-------------------------
اینم اخبار خوب:

We're teaming up with McLaren to bring you an awesome cotents that is starting up soon! Ever wanted to take a ride in a McLaren? Well the Grand Prize winner will receive an expense-paid trip and tickets to the Goodwood Festival of Speed And get a ride along in the McLaren P1!

بنظرم T10 بجای اینکه رالی رو بزاره تو بازی با توجه به ظرفیت و استعدادی که تو این کمپانی هست بهتره عناوین جداگانه ای برای رالی و F1 ریلیز کنه....هنوز یه بازی رالی درست حسابی نداریم!! فرمول 1 هم عنوان جداگانه ای داره ولی چنگی به دل نمیزنه.

- - -ویرایش - - -

بنظرم T10 بجای اینکه رالی رو بزاره تو بازی با توجه به ظرفیت و استعدادی که تو این کمپانی هست بهتره عناوین جداگانه ای برای رالی و F1 ریلیز کنه....هنوز یه بازی رالی درست حسابی نداریم!! فرمول 1 هم عنوان جداگانه ای داره ولی چنگی به دل نمیزنه.

فرمول 1 هم عنوان جداگانه ای داره ولی چنگی به دل نمیزنه.
البته بد نیست خوبه هرسال بهتر میشه :دی ولی خب T10 دستش بیفته قطعا شاهکار در میاره ازش
ولی خب حق ساختش فعلا تو دست کدمسترز و بعیده خود FIA بیاد به یکی دیگه هم بده ولی اگه بده ما خیلی خوشحال میشیم :دی
درکل از ساخت فرمول 1 توسط T10 استقبال میکنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or