Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

ميگم مشخص شده كه عملكرد كينكت تو اين بازي چطوريه؟يعني فقط فرمون رو ما كنترل ميكنيم يا گاز و ترمزم دست ماست؟اگه آره به چه صورت؟

آخرین ویرایش:
ميگم مشخص شده كه عملكرد كينكت تو اين بازي چطوريه؟يعني فقط فرمون رو ما كنترل ميكنيم يا گاز و ترمزم دست ماست؟اگه آره به چه صورت؟

کینکت فقط برای کنترل فرمان هست ! گاز و ترمز خودکار هست و شما باید بیشترین تعداد ممکن از ماشین ها رو در زمان مقرر رد کنید ! برای من بیشترین استفاده کینکت برای هدترکینگ هستش !

Although the full autovista experience – voiced by Britain’s own Jeremy Clarkson – wasn’t on show, Forza 4 was really flexing a bit of graphical muscle in this demo. There’s been a massive visual upgrade from Forza 3, with no sign of pop-in, highly detailed car models and beautiful tracks to drive around – and this all seemed to be whipping by at a constant 60 fps.

The car in the Eurogamer Expo demo handled like a dream. Like just about every racer out there, Forza 4 allows you to dial back the hand-holding as much as you feel comfortable with – so just about anyone can find a happy medium that allows them to concentrate on driving rather than focussing on how to reverse out of a wall. The car seemed to have a nice weight to it, the steering (despite being on an analogue stick) felt fluid and responsive, and the game seemed to provide the perfect amount of feedback to let you know when you were about to run out of grip (or, in my case, talent).

Eurogamer 2011: Forza Motorsport 4 Hands-On

از فیزیک و گرافیک زیبا و روان بازی تعریف کرده !

کینکت فقط برای کنترل فرمان هست ! گاز و ترمز خودکار هست و شما باید بیشترین تعداد ممکن از ماشین ها رو در زمان مقرر رد کنید ! برای من بیشترین استفاده کینکت برای هدترکینگ هستش !
ببینم میشه از کینکت فقط برای گردوندن سر استفاده کرد؟ یا این که فقط زمانی میشه اینکارو کرد که فرمون هم با کینکت باشه؟ اینجوری آخه اصلا بدرد نمیخوره :|.

ببینم میشه از کینکت فقط برای گردوندن سر استفاده کرد؟ یا این که فقط زمانی میشه اینکارو کرد که فرمون هم با کینکت باشه؟ اینجوری آخه اصلا بدرد نمیخوره :|.

نه ! از هدترکینگش میتونید با دسته، بدون دسته، با فرمان و ... خلاصه در همه حالات استفاده کنید ! ;) حتی میزان حساسیت به حرکت سر و شعاع چرخش سر و ... هم دست خود شما هست و میتونید تنظیمات دلخواهتون رو اعمال کنید !

@Nilooofar

بله ! مسابقات آنلاینش خیلی طرفدار داره و هنوز دارن برای Forza 3 رقابت های هفتگی میذارن ( رسمی و یا بین خود کاربرها ) و رقابت زیاده توش ! در این قسمت هم بخش Rivals اضافه شده که شبیه به NFS:HP هست با این تفاوت که میتونید در حالت آفلاین هم اقدام به رکورد زنی کنید و وقتی آنلاین شدین اطرافیان شما از این رکورد ها آگاه میشن و رقابت شکل میگیره ! مسابقه فوتبال Top Gear هم داره در حالت آنلاین و میتونید ماشینهای خودتون رو با هم کلوپی هاتون هدیه بدین و یا عوض و در بخش Tour World یا آنلاین و ... هم ازشون استفاده کنید ! در کل آنلاینش سیستم خیلی خوب و کاملی داشت نسخه قبل و تو این نسخه بهتر و کاملتر هم شده ! اما در مورد پینگش و ... خبر ندارم !

1000 تا عکس از Forza 4 !! :d

ايول خيلي حال كردم... يعني آرزوي يك قشر وسيعي از مردم رو برآورده كردن با اين حركت.:biggrin1:
رانندش Stig هست ؟:biggrin1:
من به محض گرفتن بازی میرم سراغ Hummer ! :دی
نه فکر نکنم ! :دی کلاهش یه کم شبیه اونه !

گرافیکش نسبت به شماره قبلیش خیلی بهتر شده فقط خدا کنه یه دستی هم به گیم پلیش بکشند یه زمینو میداد 10 دور باید یری حالا از دور دوم از همه میزدی جلو. 20 دقیقه باید میرفتی .واسه من که خسته کننده میشد واسه همین تا اخرش نتونستم بازی کنم خدا کنه این اینطوری نباشه بعد مدت ها یه لذتی از ریسینگ ببریم.

چيزي كه دود از سرم بلند كرد اينه كه تو بازي هاي معمولي و يا Forza هاي قبلي، اگر تنظيمات جديد روي ماشينتون اجرا مي كرديد و يا اون را به هر چيزي Upgrade ميكرديد، صداها جايگزين ميشدند چون تركيب تمام اين صداها مشكل بوده. ولي تو Forza 4 هر وسيله اي كه به ماشين اضافه كنيد، كانال خاص خودش رو داره و جايگزين نميشه و در كنار اونا پخش ميشه. اين موضوع تجربه دالبي بازي رو فوق العاده ارزشمند تر ميكنه و از طرفي Turn 10 گفته اقدامات بسيار جالبي براي اسپيكر هاي معمولي ترتيب داديم كه صداها به واقعي ترين شكل ممكن پخش ميشه.
Tesla_Tires1.jpg

گرافیکش نسبت به شماره قبلیش خیلی بهتر شده فقط خدا کنه یه دستی هم به گیم پلیش بکشند یه زمینو میداد 10 دور باید یری حالا از دور دوم از همه میزدی جلو. 20 دقیقه باید میرفتی .واسه من که خسته کننده میشد واسه همین تا اخرش نتونستم بازی کنم خدا کنه این اینطوری نباشه بعد مدت ها یه لذتی از ریسینگ ببریم.
نه اینجوری نیست من خودم تا دور اخر همش استرس و هیجان با یه اشتباه عقب می افتی مخصوصا تو کلاسR1سر پیچ ها همه دورها چسپیدن بهت...حتما شما رو اسون رفتی

بنظر میرسه بازی بادی کیت داره در قسمت تیونینگ ! روی یدونه سوبارو هم دیدم از یه شرکت واقعی بادی کیت گذاشته بودن ( داخل بازی ) سیستم اگزوز و کاپوت و ... رو هم عوض کردن انگار بعضی ها فیبر کربن بعضی ها کلاً ظاهرشون عوض شده و این یکی هم که مشخصه دیگه ! فک کنم آپگرید های بهتری داشته باشیم تو این قسمت ! :دی

اینم تغییر حالت تایرها رو نشون میده ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or