danijon_2006
کاربر سایت
ميگم مشخص شده كه عملكرد كينكت تو اين بازي چطوريه؟يعني فقط فرمون رو ما كنترل ميكنيم يا گاز و ترمزم دست ماست؟اگه آره به چه صورت؟
آخرین ویرایش:
ميگم مشخص شده كه عملكرد كينكت تو اين بازي چطوريه؟يعني فقط فرمون رو ما كنترل ميكنيم يا گاز و ترمزم دست ماست؟اگه آره به چه صورت؟
Although the full autovista experience – voiced by Britain’s own Jeremy Clarkson – wasn’t on show, Forza 4 was really flexing a bit of graphical muscle in this demo. There’s been a massive visual upgrade from Forza 3, with no sign of pop-in, highly detailed car models and beautiful tracks to drive around – and this all seemed to be whipping by at a constant 60 fps.
The car in the Eurogamer Expo demo handled like a dream. Like just about every racer out there, Forza 4 allows you to dial back the hand-holding as much as you feel comfortable with – so just about anyone can find a happy medium that allows them to concentrate on driving rather than focussing on how to reverse out of a wall. The car seemed to have a nice weight to it, the steering (despite being on an analogue stick) felt fluid and responsive, and the game seemed to provide the perfect amount of feedback to let you know when you were about to run out of grip (or, in my case, talent).
ببینم میشه از کینکت فقط برای گردوندن سر استفاده کرد؟ یا این که فقط زمانی میشه اینکارو کرد که فرمون هم با کینکت باشه؟ اینجوری آخه اصلا بدرد نمیخورهکینکت فقط برای کنترل فرمان هست ! گاز و ترمز خودکار هست و شما باید بیشترین تعداد ممکن از ماشین ها رو در زمان مقرر رد کنید ! برای من بیشترین استفاده کینکت برای هدترکینگ هستش !
.ببینم میشه از کینکت فقط برای گردوندن سر استفاده کرد؟ یا این که فقط زمانی میشه اینکارو کرد که فرمون هم با کینکت باشه؟ اینجوری آخه اصلا بدرد نمیخوره.
حتی میزان حساسیت به حرکت سر و شعاع چرخش سر و ... هم دست خود شما هست و میتونید تنظیمات دلخواهتون رو اعمال کنید !
نه اینجوری نیست من خودم تا دور اخر همش استرس و هیجان با یه اشتباه عقب می افتی مخصوصا تو کلاسR1سر پیچ ها همه دورها چسپیدن بهت...حتما شما رو اسون رفتیگرافیکش نسبت به شماره قبلیش خیلی بهتر شده فقط خدا کنه یه دستی هم به گیم پلیش بکشند یه زمینو میداد 10 دور باید یری حالا از دور دوم از همه میزدی جلو. 20 دقیقه باید میرفتی .واسه من که خسته کننده میشد واسه همین تا اخرش نتونستم بازی کنم خدا کنه این اینطوری نباشه بعد مدت ها یه لذتی از ریسینگ ببریم.
نه کلا همه بازی ها رو نرمال میرمنه اینجوری نیست من خودم تا دور اخر همش استرس و هیجان با یه اشتباه عقب می افتی مخصوصا تو کلاسR1سر پیچ ها همه دورها چسپیدن بهت...حتما شما رو اسون رفتی