Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

تو چیکار داری من از اسفالت شهر خودمون یه عکس میگیرم از پشت عکس چشات کور بشه :دی به همین خاطر میگم اسفالت ندیدی :دی
هی مجبورم میکنی برم تو مبحث فنی :دی اسفالت اگه قیرش زیاد باشه رفلکس نور شدید میزنه ولی اگه کم باشه همون که تو میگی :دی
ببنم قیر میریختی رو آسفالت ؟ :d
عکس بگیر اگه حتی 1% از این کمتر بود تو پروفایل خدمتت میرسم !

ببنم قیر میریختی رو آسفالت ؟ :d
عکس بگیر اگه حتی 1% از این کمتر بود تو پروفایل خدمتت میرسم !

سواد که داری ؟:دی اسفالت را با قیر و شن و.....میسازن :دی خودت هم که اگه دیده باشی قیر به تنهایی یه چیز کاملا براقه ! اگه اسفالت قیرش زیاد باشه تو جاده خورشید تو جهتش بتابه چشت کور میشه !:دی
حالا مونده به نوع اسفالت که قیرش زیاد باشه یا نه ! تو قسمتی از forza که تو بهش اشاره کردی اسفالت از نوعه پر قیرش استفاده شده :دی این نشون میده forza 4 یه شبیه ساز واقعی است :دی حتی اسفالتش :lol:

آخرین ویرایش:
فرخ حالا یه آسفالت انقدر مهمه که گیر دادی:dالبته به شخصه میگم حق با توئه>:dامیرعلی فرخ راست میگه.جنس آسفالت خوب باشه بازتابش خیلی شدید میشه:d

سواد که داری ؟:دی اسفالت را با قیر و شن و.....میسازن :دی خودت هم که اگه دیده باشی قیر به تنهایی یه چیز کاملا براقه ! اگه اسفالت قیرش زیاد باشه تو جاده خورشید تو جهتش بتابه چشت کور میشه !:دی
حالا مونده به نوع اسفالت که قیرش زیاد باشه یا نه ! تو قسمتی از forza که تو بهش اشاره کردی اسفالت از نوعه پر قیرش استفاده شده :دی این نشون میده forza 4 یه شبیه ساز واقعی است :دی حتی اسفالتش :lol:
:lol:
فرخ حالا یه آسفالت انقدر مهمه که گیر دادی:dالبته به شخصه میگم حق با توئه>:dامیرعلی فرخ راست میگه.جنس آسفالت خوب باشه بازتابش خیلی شدید میشه:d

آره آسفالت بازتابش زیاد میشه اما دیگه نه انقدر که با بازتاب یه ماشین سوپر اسپورت (اسپورت) رقابت کنه :d :

شد قضیه برف و بارون و شب که تو بازی تاثیر نداره ، انصافا چه گیریه دادم :d شرمنده ملت :d

83222898000783019234_thumb.jpg

دستت درد نکن بابک>:d<عجب کاکپیت جیگری داره.نکته خیلی جالب دست راننده هست که با ویدیوهای قبلی فرق کرده.ظاهرا از نو طراحی کردن.خیلی بهتر و واقعی تر شده.

این دستکش های راننده داستانی شده بود برای من تو شماره 3 . حتی میخواستم پوینت بدم دستکش جدید بخرم اما نبود دیگه واقعا خسته شده بودم از اون مدل :d
خدا عمرشون بده چند مدل متفاوت تو بازی میذارن !

19186343592797900604_thumb.jpg

اگزوز را به به :d

بسیار جالب.... ولی میگم محسن این کلیپ ماله youtube الانم پیلتره یه صفحه پیونده گنده اومده بالا ( اونایی که v پی n ندارن میبینن .. من دارم :d ) ... اگه می تونی درستش کن .

آخه چیکارش کنم ؟ 16 دقیقه هست ! :دی اینترنت منم خیلی جون نداره ! :|

تنها ایرادی که میشه از نمای داخل خودرو گرفت نداشتن شیشه و بازتاب تصویر روش هستش .... کاری که تو shift 1&2 به خوبی انجام شده بود و خیلی طبیعی کرده بودش... حیف شد اگه میشد چی میشد .

محسین ویدیو رو دیدم.بدجوری دهنم آب افتاد.عجب لکسوسی بود.تو بازی دشمن هم بود:dمنم زیاد برش میداشت.عالیه ماشینش.
فقط من لجم گرفته بود:dهی منتظر بودم اون راننده واقعیه بیاد با فورتزا هم یه رکورد بزنه:|یعنی اون سازنده ابله برنامه چرا اینکارو نکرد:-/

محسین ویدیو رو دیدم.بدجوری دهنم آب افتاد.عجب لکسوسی بود.تو بازی دشمن هم بود:dمنم زیاد برش میداشت.عالیه ماشینش.
فقط من لجم گرفته بود:dهی منتظر بودم اون راننده واقعیه بیاد با فورتزا هم یه رکورد بزنه:|یعنی اون سازنده ابله برنامه چرا اینکارو نکرد:-/

اون 2 تا هم واقعاً راننده هستن ! منتهی نمیدونم بازی کردن بلد نبودن یا Forza 4 شبیه ساز خوبی نبوده که اینطوری میکردن ! :دی:|

من یک سوال سر فورزا برام پیش اومده مثل فورزا 3 رو 2تا دیسک هست؟یعنی مثلا اگه 2دیسکه باشه مثل فورزا 3 دیسک دومش هست یا نه؟آخه تا حالا خبری از تعداد دیسکاش ندیدم :-/
الان بهترین ماشین فورزا 4 چیه؟ماشین ها لمان هستند هنوز یا نه؟

• Like
Reactions: Farh@d
من یک سوال سر فورزا برام پیش اومده مثل فورزا 3 رو 2تا دیسک هست؟یعنی مثلا اگه 2دیسکه باشه مثل فورزا 3 دیسک دومش هست یا نه؟آخه تا حالا خبری از تعداد دیسکاش ندیدم :-/
الان بهترین ماشین فورزا 4 چیه؟ماشین ها لمان هستند هنوز یا نه؟
Forza4LE.jpg

بهترین ماشین من که میگم veyron super sport .... لمان هم هست تازه مسابقاته alms به صورت جداگانه هم هست

اون 2 تا هم واقعاً راننده هستن ! منتهی نمیدونم بازی کردن بلد نبودن یا Forza 4 شبیه ساز خوبی نبوده که اینطوری میکردن ! :دی:|
متاسفانه اکثرِ قشرِ ناآشنا با گیم ( بلکه هم سوپر راننده ) ذهنیتی که از یه گیم دارن همینه که فقط پاشون رو پدالِ گاز باشه و پیچ ها رو هم به همین منوال رد کنن !
یا براشون اُفت داره تو یه بازی ـه ریسینگ به احترامِ پیچ پدالِ ترمز رو فشار بدن ! :d یا درکِ این که پیشرفت فقط مدلینگ نیست و فیزیک حکم فرماست تو این ژانر سخته واسشون ...
همین که طرف اولِ ویدیو در میاد میگه فورتزا و وسطای دمو میگه فورزا معلومه که یه سری افراد مجبورش کردن مثلِ ربات از بازی تعریف کنه و عمرا دستش به کنترلر نخورده !! ( تبلیغ محض )
در کل اصلا از این ویدیو خوشم نیومد ! /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or