Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

این همه راجع به این Hennessey Venom صحبت کردین ولی کل پک یه طرف و اون Ford Transit یه طرف ! :x اون لحظه ای که توی تریلر داره عقب میاد و از اون بوق های مخصوص ماشین های بزرگ میزنه خدا بود ! =))
هرکی پک رو گرفته یه دور با این ماشین بازی کنه به جای من ! :(

96861027104611664944.jpg

يك مشكل ديگه بازي واسه من داره اونم اينه كه تو replay وقتي دنده عوض ميكنه انگار كه كلاچ رو نگرفته باشي قرچ صدا ميكنه!
در صورتي كه من تو بازي كلاچ رو ميگرم ولي تو replay با هر تعويض دنده اون صداي قرچ مياد!
واسه همه همينطوريه يا واسه من فقط؟!
منم دقیقا همین مشکل رو تو فورتزا 3 داشتم!کسی نمیدونه دقیقا برا چیه؟؟؟

این همه راجع به این Hennessey Venom صحبت کردین ولی کل پک یه طرف و اون Ford Transit یه طرف ! :x اون لحظه ای که توی تریلر داره عقب میاد و از اون بوق های مخصوص ماشین های بزرگ میزنه خدا بود ! =))
هرکی پک رو گرفته یه دور با این ماشین بازی کنه به جای من ! :(

وقتی نمیشه بوق مخصوصش رو زد.... چه فایده داره؟! :d

دوستان من تاریخ ریلیز پورشه رو یادم رفته یکی یاداوری کنه لطفا چون از اینجا به بعد فورزا دیدنی تر میشه !
ویرایش : 22 May

آخرین ویرایش:
يك مشكل ديگه بازي واسه من داره اونم اينه كه تو replay وقتي دنده عوض ميكنه انگار كه كلاچ رو نگرفته باشي قرچ صدا ميكنه!
در صورتي كه من تو بازي كلاچ رو ميگرم ولي تو replay با هر تعويض دنده اون صداي قرچ مياد!
واسه همه همينطوريه يا واسه من فقط؟!

صفحه کلاچ تموم کردی! :d

لامصب این پورش کاین توربو عین خودشه :-o ای کاش یه چند تا از ماشین هاشو واسه اتو ویستا هم کامل درست کنن یه حالی بکنیم تو این پورشه های 300 400 میلیونی که خوابشو هم ببینیم کلی کیف میده !

نه من نمیخوام 1600 پوینت بددددم :((
انصافا خیلی وسوسه انگیز است . من تصمیم نداشتم بگیرم چون کلا دست به تخفیف این بازی خوبه توی DLCها . اما همچنان احتمالا صبر میکنم تخفیف بزنن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or