Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

این Zonda R چرا اینقدر نامرده؟ :-/ :دی دو تا گاز میدم، یه دور از بقیه میفتم جلو، حال نمیده اصلا :| :دی درجه سختی هم کلا چسبوندم تا ته، ولی هر وقت با Zonda R بازی میکنم خیلی راحت اول میشم. البته بقیه ماشین ها اینجوری نیستن و این Zonda R ـش خیلی خفن طراحی شده، شاید هم من تو رانندگی باهاش حرفه ای شدم :دی :دی

بازی خوب شبیه سازی شده خود ماشین قوی هست اگه برنامه top gear راجب ماشینهای zonda رو دیده باشی متوجه می شه که چه ماشینی خفنی هست فقط به نظرم قیافه ندارن

توصیه میکنم may top gear pack رو بگیرید... یه hennessey venom داره که واقعا محشره!
01-venom-gt-official-dark-630op2.jpg

به قوله همساده... داغونم کرد!! :d

شيطونه ميگه برم يك 150 هزارتومن خرج J-tag كنم! منم از اين DlC ها استفاده كنم!
DLC هاي پورش بياد من ديوانه ميشم! :((

شيطونه ميگه برم يك 150 هزارتومن خرج J-tag كنم! منم از اين DlC ها استفاده كنم!
DLC هاي پورش بياد من ديوانه ميشم! :((

j-tag نمی خواد چند وقت دیگه FORZA 4 collector`s edition میاد اکثر این ماشینها توش هست منم می خواستم j-tag کنم رفتم تو سایت gamespot دیدم collector edition این بازی تاریخ خورده فعلا صبر میکنم ببینم چی میشه.

بازی خوب شبیه سازی شده خود ماشین قوی هست اگه برنامه top gear راجب ماشینهای zonda رو دیده باشی متوجه می شه که چه ماشینی خفنی هست فقط به نظرم قیافه ندارن
عجیب از حرف شما دوست عزیز تعجب کردم
اتفاقا من زیباترین ماشین رو pagani huayra میدونم.

عجیب از حرف شما دوست عزیز تعجب کردم
اتفاقا من زیباترین ماشین رو pagani huayra میدونم.
منظورشون Zonda R هستش.که این زشتیش هم به خاطر طراحیه مسابقه ایش هست و باید خشن باشه!

---------- نوشته در 12:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:30 PM ارسال شده بود ----------

j-tag نمی خواد چند وقت دیگه FORZA 4 collector`s edition میاد اکثر این ماشینها توش هست منم می خواستم j-tag کنم رفتم تو سایت gamespot دیدم collector edition این بازی تاریخ خورده فعلا صبر میکنم ببینم چی میشه.
عزیز collector edition که موقع عرضه بازی اومد!!!!!مطمعنی؟؟؟اگه مطمعنی لینکی چیزی بزار شاد شیم!

اون collector`s edition که شما میگی در واقع موقع لانچ بازی اومده و با اون نسخه‌ای که همه dlc ها رو داره فرق میکنه... میتونی اینجا ببینی.

این Venom رو خواستم بگریم که دیدم Pack Only بود پشیمون شدم :d
وافعا ارزش داره! یه شتاب ثانویه داره که bugatti veyron ss رو سوسک میکنه! 0 تا 330 کیلومتر در 15.3 ثانیه :-o

صبر ايوب ميخواد!:d
صحبت از آخر امسال كه اين دي وي ديش بياد!
اگه تاريخ دقيقش رو بگي خيلي عالي ميشه.

صبر ايوب ميخواد!:d
صحبت از آخر امسال كه اين دي وي ديش بياد!
اگه تاريخ دقيقش رو بگي خيلي عالي ميشه.
آره داداش والا من هم همین آخر امسال رو شنیدم حالا باز اگه شایعه نباشه میگردم تو 1UP یا یه سایت درست حسابی تاریخ دقیقش رو بهت میگم شم.چون خودم از این بازی خیلی خوشم اومد هر روز دنبال این هستم که ببینم کی میاد مثل اینکه ورژن US خیلی زودتر میاد باز بهتون خبر میدم مطمئن شدم.

خب فرق این بسته ای که پکش آبیه ( BMw آبی داره) با پک معمولی چیه؟
من همیشه کالکتور ادیشن هارو به معنی بازی با همه ی DLC هاش میدونستم;;)

خب فرق این بسته ای که پکش آبیه ( BMw آبی داره) با پک معمولی چیه؟
من همیشه کالکتور ادیشن هارو به معنی بازی با همه ی DLC هاش میدونستم;;)

قاب استیل و بسته‌بندی متفاوت، دفترچه رنگی راهنمای بازی و ماشینهای موجود، دریافت تگ vip در سایت بازی، کد دانلود 5 ماشین اختصاصی،vinal group های مخصوص ...
توضیحات کاملش تو لینکی که بالا گذاشتم هست.

يك مشكل ديگه بازي واسه من داره اونم اينه كه تو replay وقتي دنده عوض ميكنه انگار كه كلاچ رو نگرفته باشي قرچ صدا ميكنه!
در صورتي كه من تو بازي كلاچ رو ميگرم ولي تو replay با هر تعويض دنده اون صداي قرچ مياد!
واسه همه همينطوريه يا واسه من فقط؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or