Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

نه من نمیخوام 1600 پوینت بددددم :((
انصافا خیلی وسوسه انگیز است . من تصمیم نداشتم بگیرم چون کلا دست به تخفیف این بازی خوبه توی DLCها . اما همچنان احتمالا صبر میکنم تخفیف بزنن :d
اصلا نگرفتن این پک توهینی است بزرگ به شخصیت خودمان ( امام turn 10 ) ....
بابا بیخیال تخفیف شو پاشو بیا bing تخفیفت رو جور کن

دو ماشین دیگه از پورشه پک معرفی شد (در مجموع 8تا):

2005-ALMS GT #31 Petersen-White Lightning 911 GT3-RSR 996
29233019127446188018.jpg

1970-Porsche 914/6
88981825277590300839.jpg

دوستان من یه آپدیت بازیه فورزا 4 اومد برام منم آپدیت کردم 8 مگ بیشتر نبود. بعد آپدیت دیگه بازی رو نمیخونه !!! میگه the disk is not supported ؟؟؟

چکار کنم؟؟؟ تو رو خدا یه راه حل خوب بدید این همه رفته بودیم.

دوستان من یه آپدیت بازیه فورزا 4 اومد برام منم آپدیت کردم 8 مگ بیشتر نبود. بعد آپدیت دیگه بازی رو نمیخونه !!! میگه the disk is not supported ؟؟؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

لطفا مشکلات مربوط به دیسک بازی رو اینجا یا اینجا مطرح کنید.

دوستان یه مشکل فنی برام پیش اومده.من هر ماشینی رو برمیداشتم (البته کلاس s به بالا)خیلی سر میخورد.
یه وایپر داشتم تو قسمت اپگرید یه حرکتی کردم روش که خیلی عالی شد و مثل چسب به زمین چسبیده به طوری که هر مسابقه ای باهاش میدم کمش با یه دور اختلاف میبرم منها چون نمیدونم چیشو دستکاری کردم که اینطوری شد بقیه ماشینا مثل قبلآ.هرچیم ور میرم چیزی نمیشه .میخوام بقیه رو هم اینطوری کنم مخصوصا پاگانی رو ولی ......(البته میدونم یه کم مسخرست ولی واقعا نمیدونم چیو دستکاری کردم)
کمکمکمکمکمکمکمک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or