Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

ببخشید

من معتاد ریسینگ هستم:d

ولی هنوز ایکس باکس نخریدم:((

دوتا سوال دارم که خیلی برام مهم هست

یک :‌این فورزا 4 فول اچدی هست یعنی همون 1080P ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دو :آیا سه بعدی رو هم ساپورت میکنه یانه؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید که سوال مبتدی داشتم

حرف آقاي HACKBOTER رو تاييد ميكنم. بايد بگم من هميشه مثلا كلاس S با حداكثر امتياز كلاس S كه همون 700 باشه بازي ميكنم ولي بازم جايگاهي بهتر از شيشم ندارم! فقط تو مسابقات مولتي كه دوتا كلاس با هم تو يك مسابقه هستن نفر اول خط استارت هستم!
ايني كه شما ميگي رو من تو فورزا 3 تجربه كردم و فك ميكنم يك جايي اون اول بازي حالت زمانگيري داشته كه من مثلا رتبه شيش خط استارت رو بدست آوردم.
الان كسي هست كه تمام مسابقات رو نفر اول يا مثلا دوم و سوم خط استارت باشه؟
اينم بگم من تنظيمات بازي رو با 145% بازي ميكنم.( فقط خط ترمز روي پيست مياد(اسمش رو يادم نيست)):D

---------- نوشته در 01:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:32 AM ارسال شده بود ----------

ببخشید

من معتاد ریسینگ هستم:d

ولی هنوز ایکس باکس نخریدم:((

دوتا سوال دارم که خیلی برام مهم هست

یک :‌این فورزا 4 فول اچدی هست یعنی همون 1080P ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دو :آیا سه بعدی رو هم ساپورت میکنه یانه؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید که سوال مبتدی داشتم
سوال اول : اره
سوال دوم: نه

کلاس s آخرش 700 بعد از اون میشه R3 که تا 800 بالا میره.
یه نکته مهم دیگه اینکه این عدده باید بدون آپگرید بالاترین باشه...
پس اگه ماشین کلاس A بود و شما با آپگرید کردینش s700 باز عقبتر از بقیه شروع میکنی!
میخواد ماشینت مک‌لارن باشه یا apollo 18 ! :d
خب اگه بازم قرار به قدرت بدون آپگريد باشه، تو كلاس اس تنها ماشيني كه بدون آپگريد S700 هست فراري انزو هستش كه من فك نميكنم فرقي بكنه بازم تست ميكنم!
چرا فك نمكينم؟! چون تو كلاس B هم يك فراري ديگه كه اسمش رو يادم نيست بهترين اين كلاسه هست بدون آپگريد و من با اون ماشين مسابقه دادم و جايگاه اول خط استارت رو نداشتم.

منم حرفی از اپگرید کردن ماشین نزدم... سر صحبت من بیشتر روی ماشینهایی هست که خودش به عنوان bonus میده و فکر نمیکنم اینجور ماشینها تا خودش پیعام نده قابل اپگرید باشه؟

ماشین‌های که به عنوان bonus میده اکثرا یه آپگریدهایی روشون دارن و lock شدن ولی محدودیتی واسه آپ نداری.
فقط آپگرید دیفالت و لاک شده از روش برداشته میشه.

خب اگه بازم قرار به قدرت بدون آپگريد باشه، تو كلاس اس تنها ماشيني كه بدون آپگريد S700 هست فراري انزو هستش كه من فك نميكنم فرقي بكنه بازم تست ميكنم!

هر بار با انزو رو حالت stock only مسابقه دادم، همیشه اول شروع کردم!
البته اینم بگم که جایگاه خط شروع تو حالت career فرق میکنه... مثلا تو سال اول ماشینت هرچی باشه باز آخر شروع می‌کنی! که علتشو نمیدونم؟
ضمنا این کلاس و قدرت ماشین که گفتم، فقط تو حالت stock only ‌ه! تو حالتی که آپ آزاده، نمیدونم قانونش چیه!؟ :-?

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز من قبل از این که این بازی رو تموم کنم lt3 زدم بعدش تو کف موندم :دی راهی نیس ؟ :دی حتما باید 6 تومن یا بیشتر پیاده شم ؟ برنر مکس و اینا ؟

دوستان عزیز من قبل از این که این بازی رو تموم کنم lt3 زدم بعدش تو کف موندم :دی راهی نیس ؟ :دی حتما باید 6 تومن یا بیشتر پیاده شم ؟ برنر مکس و اینا ؟

آره من پیاده شدم
طرف هم مردونگی کرد و فقط دیسک یک رو واسم برنر مکس روی ورباتیم زد و الان نصب کردم و صفا و بدون هنگ و کرش و چرت و پرت تازه replay هم دارم:>

سلام
دوستان عزیز
حلاتون خوبه ه ه ه
لبا خنونه ه ه ه
میگم این فورزا رو چه قسمت هایشش بازی میکنید شما
لونجا که فری پلی هست که هیچی
همون گزینه اول رو میگم به چه دردی میخوره
اون که خود بازی واسمون ماشین انتخاب میکنه و جاده انتخاب میکنه اونو میگم
اون موقعکه انتخاب میکنه تقریبا آخرین مرحله هست پایین معمولا 3 تا گزینه هست
یکیش مثلا نوشته کلاس آ 300 یا کلاس ای 220
3 تا اینجوری هست کدوماشو برم باید
ممنون

سلام
دوستان خبری از این نیست که تمامه dlc بازی رویه dvd به عنوان اپدیت بازی بدن بیرون ایا قرار هست همچین چیزی بدن یا خیر؟

چیزی نگفتن ولی فک نکنم به این زودی‌ها یا لااقل تا 2014 بدن!
فعلا دارن dlc میدن بیرون. اول ماه می یه پک جدید به اسم تاپ گیر و 22 می هم پورشه پک قراره بیاد.

سلام
زاویه دید رو نمیشه تغییر داد(غیر از اونایی که خودش داره).مثلا من میخوام یکم دوربین رو بیارم پایین و عقب.میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا تو آپشن میشه تغییر داد
من اینقدر ور رفتم تا به تنظیم ایده آلم رسیدم خیلی باحال شده
یادت باشه اگه درست تنظیم نکنی گرافیک بازی افتضاح میشه

دست گلت درد نکنه که جواب دادی.داشتم میمردم از این زاویه تخیلی
دقیقتر میتونی بگی.کدوم آپشن.کجاست و اینکه چیارو باید تغییر داد؟

یک ساعت دیگه بیا جوابت رو میدم با تنظیمات خودم که عالی شده مخصوصا نمای داخل ماشین:x

سلام
زاویه دید رو نمیشه تغییر داد(غیر از اونایی که خودش داره).مثلا من میخوام یکم دوربین رو بیارم پایین و عقب.میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یک ساعت دیگه بیا جوابت رو میدم با تنظیمات خودم که عالی شده مخصوصا نمای داخل ماشین:x

شد یه ساعت؟:d

این مسیر رو برو
play career---my profile---option---multiscreen

خب این تنظیمات باید اینطوری باشه
multiscreen: on
mode:host
channel:0
view:center

degrees hidden:4.8

degrees b. screen:90.0

بعد از اعمال تنظیمات یک بار بازی ریست میشه و فرصت داری یه صلوات بفرستی;;).......>:d

توصیه میکنم may top gear pack رو بگیرید... یه hennessey venom داره که واقعا محشره!
01-venom-gt-official-dark-630op2.jpg

به قوله همساده... داغونم کرد!! :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or