سوال اول : ارهببخشید
من معتاد ریسینگ هستم:d
ولی هنوز ایکس باکس نخریدم
دوتا سوال دارم که خیلی برام مهم هست
یک :این فورزا 4 فول اچدی هست یعنی همون 1080P ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دو :آیا سه بعدی رو هم ساپورت میکنه یانه؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید که سوال مبتدی داشتم
خب اگه بازم قرار به قدرت بدون آپگريد باشه، تو كلاس اس تنها ماشيني كه بدون آپگريد S700 هست فراري انزو هستش كه من فك نميكنم فرقي بكنه بازم تست ميكنم!کلاس s آخرش 700 بعد از اون میشه R3 که تا 800 بالا میره.
یه نکته مهم دیگه اینکه این عدده باید بدون آپگرید بالاترین باشه...
پس اگه ماشین کلاس A بود و شما با آپگرید کردینش s700 باز عقبتر از بقیه شروع میکنی!
میخواد ماشینت مکلارن باشه یا apollo 18 ! :d
منم حرفی از اپگرید کردن ماشین نزدم... سر صحبت من بیشتر روی ماشینهایی هست که خودش به عنوان bonus میده و فکر نمیکنم اینجور ماشینها تا خودش پیعام نده قابل اپگرید باشه؟
خب اگه بازم قرار به قدرت بدون آپگريد باشه، تو كلاس اس تنها ماشيني كه بدون آپگريد S700 هست فراري انزو هستش كه من فك نميكنم فرقي بكنه بازم تست ميكنم!
دوستان عزیز من قبل از این که این بازی رو تموم کنم lt3 زدم بعدش تو کف موندم راهی نیس ؟ حتما باید 6 تومن یا بیشتر پیاده شم ؟ برنر مکس و اینا ؟
سلام
دوستان خبری از این نیست که تمامه dlc بازی رویه dvd به عنوان اپدیت بازی بدن بیرون ایا قرار هست همچین چیزی بدن یا خیر؟
سلام
زاویه دید رو نمیشه تغییر داد(غیر از اونایی که خودش داره).مثلا من میخوام یکم دوربین رو بیارم پایین و عقب.میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دست گلت درد نکنه که جواب دادی.داشتم میمردم از این زاویه تخیلیچرا تو آپشن میشه تغییر داد
من اینقدر ور رفتم تا به تنظیم ایده آلم رسیدم خیلی باحال شده
یادت باشه اگه درست تنظیم نکنی گرافیک بازی افتضاح میشه
دست گلت درد نکنه که جواب دادی.داشتم میمردم از این زاویه تخیلی
دقیقتر میتونی بگی.کدوم آپشن.کجاست و اینکه چیارو باید تغییر داد؟
سلام
زاویه دید رو نمیشه تغییر داد(غیر از اونایی که خودش داره).مثلا من میخوام یکم دوربین رو بیارم پایین و عقب.میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا تو آپشن میشه تغییر داد
من اینقدر ور رفتم تا به تنظیم ایده آلم رسیدم خیلی باحال شده
یادت باشه اگه درست تنظیم نکنی گرافیک بازی افتضاح میشه
دست گلت درد نکنه که جواب دادی.داشتم میمردم از این زاویه تخیلی
دقیقتر میتونی بگی.کدوم آپشن.کجاست و اینکه چیارو باید تغییر داد؟
یک ساعت دیگه بیا جوابت رو میدم با تنظیمات خودم که عالی شده مخصوصا نمای داخل ماشین