Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

سلام دوستان یه سوال داشتم :اگه یه ماشین دیفرانسیل جلو رو به دیفرانسیل عقب تبدیل کنیم کار درستیه یا نه ؟چون اینطور که خودش نشون می ده بهتره

سلام دوستان یه سوال داشتم :اگه یه ماشین دیفرانسیل جلو رو به دیفرانسیل عقب تبدیل کنیم کار درستیه یا نه ؟چون اینطور که خودش نشون می ده بهتره

دیفرانسیل عقب قدرت چسبندگی بیشتری داره داره و بخاطر همین تو مسابقات دریفت از دیفرانیسل عقب استفاده می کنند. بله کار درستی هست و اگر امکانش بود ماشین رو به 1.5 دیفرانسیل تقویت کن.

به نظر من ماشين هاي كه ذاتن ديفرانسيل جلو هستن، ماشين هاي كوچيك و شهري هست تو كلاس F, E, D كه اصلا نيازي به ديفرانسيل عقب كردنشون نيست! چون بيخودي فقط وزن ماشين رو زياد كردي!! و امتياز ماشين ميره بالا كه همون امتياز رو ميتوني صرف قدرت موتور و هندلينگ (در صورت نياز يكيش) بكني تا از امتيازت به نحو احسن استفاده كرده باشي.
اميدوارم منظورم رو درست رسونده باشم.:d

به نظر من ماشين هاي كه ذاتن ديفرانسيل جلو هستن، ماشين هاي كوچيك و شهري هست تو كلاس F, E, D كه اصلا نيازي به ديفرانسيل عقب كردنشون نيست! چون بيخودي فقط وزن ماشين رو زياد كردي!! و امتياز ماشين ميره بالا كه همون امتياز رو ميتوني صرف قدرت موتور و هندلينگ (در صورت نياز يكيش) بكني تا از امتيازت به نحو احسن استفاده كرده باشي.
اميدوارم منظورم رو درست رسونده باشم.:d
کاملا درسته.

یه خبر خداااااااااااااااااااا
پورشه داره میاد به فورزا در may 22 =))
دارم خر کیف میکنماااااااااااا
منبع:Forza Motorsport - Porsche Expansion Pack
1600 ms point

---------- نوشته در 05:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:27 PM ارسال شده بود ----------

اینم عکساش
وای دهنم آب افتاد

آخرین ویرایش:
والا نمیدونم ولی بعید میدونم(شاید با j-tag بشه.)
احتمال خیلی زیاد در آینده ی نه چندان دور تمام dlc ها مثل fm3 روی دیسک عرضه میشه.;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://forzamotorsport.net/en-us/forza_horizon_announce/ b-)

آخرین ویرایش:
امروز چشمم به یه چیز جالب توی یکی از پیست ها خورد ! :دی لوگوی کمپانی مالزیایی Proton !! همینی که توی ایران هم 2،3 مدل ماشین مثل Gen2 داره.
برام جالب بود که لوگوی یه ماشین ساز توی پیست هست ولی خودش نیست ! البته بعیده Proton حداقل در حالت فعلی ای که هست هیچ وقت به بازی ها اضافه بشه چون نه طرفداری داره ، نه ماشین خاص و جالبی میسازه ! :دی

بچه ها فوری میشه یکی به من جواب بده ؟

من دیسک اولم برنر مکسه و کاملا فول استیلسه ولی دیسک دومم برنر مکس نیست اگه دیسک دوم رو نصبش کنم برم لایو ین میشم ؟

آقا کسی که آموزش خوب برا این tune نداره?آموزش محسن عکساش پاک شده نمی شه فهمید چکار باید کرد!
یک مسابقه هم بود ماشینم zonda r بود m.rossi هم یک فراری داشت اصلا نمی شده به گرد پاش رسید با اینکه من ماشین رو upgrade کردم و خیلی هم عالی سر پیچ ها می پیچم ولی هر کاری می کنم نمی شه بهش رسید !! راهنمایی کنید ؟
ممنون

امروز چشمم به یه چیز جالب توی یکی از پیست ها خورد ! :دی لوگوی کمپانی مالزیایی Proton !! همینی که توی ایران هم 2،3 مدل ماشین مثل Gen2 داره.
برام جالب بود که لوگوی یه ماشین ساز توی پیست هست ولی خودش نیست ! البته بعیده Proton حداقل در حالت فعلی ای که هست هیچ وقت به بازی ها اضافه بشه چون نه طرفداری داره ، نه ماشین خاص و جالبی میسازه ! :دی
متاسفانه همین پروتون بی در و پیکر لوتوس خریده :|
GM افتاده دست چینی ها , جگوار هم دست هندی ها :d

این دوج مشکی تو این پک جدید دیونم کرده خداست همون که مال اون بازیگر سیاه پوسته تو فیلم ای تیم:دی حیف که نمیتونم دانلود کنم
متاسفانه همین پروتون بی در و پیکر لوتوس خریده :|GM افتاده دست چینی ها , جگوار هم دست هندی ها :d
فکر کنم استون مارتین هم دست عرب هاس فقط پیکان دست ماست:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or