كسي نبود؟ :dبا تشكر از دوستان عزيزم:d>:d<
امروز طي يك عمليات خفن تست ميزان واقعي بودن بازي رو كردم! :d ولي نتايج يكم عجيب بود!
برنامه top gear رو نگاه ميكردم بعد گفتم بزار منم يك تست رانندگي طي يك دور پيست top gear رو بدم ببينم چقدر بازي شبيه واقعيت هستش!
اون قسمتش رو ديدم كه "استيگ" با Koenigsegg CCX كه بالچه عقب نصب كرده بودن (مث همين مدليكه تو فورزا هست) ركورد يك دور پيستش شد 1:17:06 بعدش نوبت من شد تا تست كنم! :d
با ccx به ركورد بهتري از 1:17:78 دست پيدا نكردم! خيلي خوشحال شدم از واقعي بودن بازي اما..
با Gumpert Apollo به ركورد 1:10:50 دست پيدا كردم!
تو اينترنت گشتم سايت Top Gear Track lap records - FastestLaps.com ركورد هاي پيست top gear رو زده بود كه Apollo ركوردش 1:17:10 بود!
حالا من راننده بهتري از "استيگ" هستم يا بازي مشكلي داره يا آمار سايت؟!
كسي نبود؟ :d
بعد ميخواستم ببينم اين لامبورگيني جديد "اوندتورا" يا هرچي!!:d تو اين پك هاي كه به بازي اضافه شد هست يا نه؟!
دوستان چندتا سوال داشتم اگه بخواییم ترمز اتوماتیک رو غیر فعال کنیم باید از کجا این کارو بکنیم؟؟؟؟
اگه بخواییم دنده را با کلاج عوض کنیم باید چه تنظیماتی انجام بدیم و از چه دکمه ای برای عوض کردن کلاج استفاده کنیم؟؟؟؟
اگه تو یه مسابقه دوم به پایین بشیم از پولی که قراره بهت بده کم میشه یا اتفاق دیگه ای میفته؟؟؟؟؟؟
صدا مخوف تر و عصبانی تر()از 599 GTO داریم؟آیا؟
ممنون بابت خبرپک جدیدی از بازی در راه است:
March Pirelli Car Pack
در این پک ده ماشین دیگر به گاراژ عظیم فورتزا 4 افزوده شده اند
که شامل:
اتومبیل ها میشود.2011 Aston Martin V12 Zagato
1971 Ferrari #2 Ferrari Automobili 312 P
2012 Ultima GTR
1969 Chevrolet Nova SS 396
2010 Renault Clio RS
1966 Ford Country Squire
1995 BMW 850CSi
1986 Alfa Romeo GTV-6
2011 Wiesmann GT MF5
1969 Chevrolet Corvair Monza
این پک در 6 مارچ سال جاری منتشر میشود.
قیمت این پک 560 پوینت Xbox Live معادل 7 دلار آمریکا
میباشد.
تعدادی عکس از اتومبیل های این پک:
این پک هارو میشه با فلش ریخت رو کنسول؟ من به Live وصل نیستم.ممنون بابت خبر
یکی از جالب ترین پک هاست بین پک های قبلی .
هر چند پک ماه قبلشون هم عالی بود , شدیدا منتظر Aston martin zagato هستیم عالیه ....
عجب روزی هست این 6 مارس ( Dlc FM4 + Mass Effect 3 ) واوووووووووووو
نه متاسفانه نمیشه حتما باید به لایو وصل باشیاین پک هارو میشه با فلش ریخت رو کنسول؟ من به Live وصل نیستم.