Frobary
Loyal Member
تا الان که من بازی کردم تو کل کلاس ها Zonda R و Audi R8 به همراه Ferrari 365 بهترین ماشین ها بودن واسمتوی کلاس A هیچوقت پا توی کفش Ferrari F430 نکن بچه
تا الان که من بازی کردم تو کل کلاس ها Zonda R و Audi R8 به همراه Ferrari 365 بهترین ماشین ها بودن واسمتوی کلاس A هیچوقت پا توی کفش Ferrari F430 نکن بچه
Zonda R محشره ! توی اون یکی بازیه (!) هم من عاشقش بودم و نصف بازی رو همین Zonda R رفتم !این Zonda R چرا اینقدر نامرده؟ :biggrin1: دو تا گاز میدم، یه دور از بقیه میفتم جلو، حال نمیده اصلا :biggrin1: درجه سختی هم کلا چسبوندم تا ته، ولی هر وقت با Zonda R بازی میکنم خیلی راحت اول میشم. البته بقیه ماشین ها اینجوری نیستن و این Zonda R ـش خیلی خفن طراحی شده، شاید هم من تو رانندگی باهاش حرفه ای شدم :biggrin1: :biggrin1:
مسابقه مخصوص دریفت نداره؟
از بس اسونه بعد یه مدت خسته کننده میشه من که رو درجه سختی یکی مونده به اخری عین اب خوردن از همون دور اول جلو میفتم. این هوش مصنوعی رقبا هم خیلی پایینه.
تنها نکته ای که منو وادار به ادامش میکنه شبیه سازی فوق العاده ماشیناش هست.
تا الان که من بازی کردم تو کل کلاس ها Zonda R و Audi R8 به همراه Ferrari 365 بهترین ماشین ها بودن واسم
2 راه داره !بعدش پیغام میاد This disk is Unreadable.
توی Career انتظار نداری که همون اول Zonda R بده کهبعدش هم دیسک 1 بازی خوبه میاد.یه سوال دیگه هم داشتم این بود که ماشینها همه نهایت 100 تا سرعت میرن و مدل بالا نیستن.اگه جلوتر برین ماشین های بهتر به ما میده؟
منتظر جوابتون هستم.
نه فقط خودت روندیاصلا F430 روندی ؟ صداش هم خداس
کلا Zonda اگه اشتباه نکنم توی سری NFS هم خیلی روون بودن
یادم نیست درست ! ولی یادمه سری NFS پاگانی داشت !
شما هر چی جلوتر بری ماشین ها کلاس های بالاتر آزاد میشه که طبیعتا سرعت خیلی بالاتری هم دارنیه سوال دیگه هم داشتم این بود که ماشینها همه نهایت 100 تا سرعت میرن و مدل بالا نیستن.اگه جلوتر برین ماشین های بهتر به ما میده؟
اتفاقا به نظر من واسه یه ماشین Road Goingـه کلاس R3 همین هم فوق العاده اس.اگه میبینی کنترل Zonda R تو سرعتهای بالا بهتره به خاطر اینکه اون اصلا ماشین Race محضه و اصلا Road Going نیستاینی که گفتی یه خرده کنترلش تو سرعت بالا مشکل داره به نظرم یعنی تو سرعت بالا، یهو میشه مثل پراید که بالای 120 تا دیگه نمیشه کنترلش کرد ولی اون Zonda R تو سرعت بالا خیلی کنترل خوبی داره. البته از نظر کنترل کردن تو سرعت بالا فکر کنم هیچ کدوم به پای Audi R8 نرسن
تایید میشه من عاشقشم.تو FM3 هم بیشترین ماشینی که باهاش روندم همین F430 بودتوی کلاس A هیچوقت پا توی کفش Ferrari F430 نکن بچه
TCS:همون کتنرل کشش یا جلوگیری از هرز گردی هست.دقیقا چیه ؟
من الان رفتم 2 تا تنظیم بود توی Difficulty
اگه اشتباه نکنم یکیش کنترل پایداری بود و یکیش کنترل هرزگردی
هرزگردی رو خاموش کردم باز یکم چرخش پشتش بهتر شد
این 2 تایی که شما میگین چی هستن ؟
TCS:همون کتنرل کشش یا جلوگیری از هرز گردی هست.
STC:این هم کنترل پایداری هستش!
ولی اگه این دوتا روشن باشه(که رو حالت Expert خاموش میشه)دیگه ماشین دیریفت نمیکنه چون ترمز ها از گشتاور چرخ ها کم میکنن!به غیر از اینا دیگه کار دیگه ای نمیتونی با این ماشین ها بکنی مگه اینکه وقتی داخل پیچ هستی به هیچ وجه گاز ندی و وقتی از پیچ اومدی بیرون آروم آروم گاز رو فشار بدی!
کلا وقتی به پیچ هم میرسم کم کردن سرعتم خودش دردسری هست ! اگه ABS فعال نباشه تو چمن هام
مگه اینکه 2 تا دنده با هم کم کنم که موتور ماشین میپکه !!! تازه وقتی هم ترمز میگیرم فرمون نمیتابه !!
ممنون
باید بیشتر کار بشه