360xbox
کاربر سایت
حالا این کد_و از کجا گیر بیارم.هیچ راه حل دیگه نداره این پیست Top Gear رو دانلود کردیه کد توی نسخه ی ارجینال بازی هست که اگه اون کد رو وارد کنی میتونی پیست Top Gear مخصوص فوتبال و پیست Benchmark رو دانلود کنی .
حالا این کد_و از کجا گیر بیارم.هیچ راه حل دیگه نداره این پیست Top Gear رو دانلود کردیه کد توی نسخه ی ارجینال بازی هست که اگه اون کد رو وارد کنی میتونی پیست Top Gear مخصوص فوتبال و پیست Benchmark رو دانلود کنی .
از داخل بازی تو بخشه مولتیش یه قسمت هست برای خرید دیزاین و یا این جور چیزا .. یا روی ماشینی که داری تو گاراژ میتوی کزینه خرید دیزاینشو بزنی و طرح کامله مخصوصه اون ماشینو بگیری .این دیزاینهایی که دوستان میگیرنو چجوری میشه از لایو گرفت میشه توضیح بدید؟
نه متاسفانه فکر نمیکنم به صورت جداگانه بفروشه توی لایو کدشو . میرم میبینم باز اگر بود بهت میگم .حالا این کد_و از کجا گیر بیارم.هیچ راه حل دیگه نداره این پیست Top Gear رو دانلود کرد
تبلیغات نمیکنم اما بهترین نوع فرمون , فرمون ارجینال خود microsoft هست . Forza 4 رو به صورت کاملا شبیه سازی پشتیبانی میکنه . اما در Racing های دیگه موتورش کار نمیکنه و فقط یه فرمون معمولیه !!!بچه ها یه سوال
پدال و فرمون و دنده واسه forza4 چی بخرم؟ logitec g27 چطوره؟ با دستگاه سازگاری داره یا نه؟ قیمتش چنده؟ اینی که fanatec داده تو ایران هست؟
مرسی
دوست عزیز من گشتم توی لایو و کدش رو برای فروش نگذاشتن .حالا این کد_و از کجا گیر بیارم.هیچ راه حل دیگه نداره این پیست Top Gear رو دانلود کرد
تبلیغات نمیکنم اما بهترین نوع فرمون , فرمون ارجینال خود microsoft هست . Forza 4 رو به صورت کاملا شبیه سازی پشتیبانی میکنه . اما در Racing های دیگه موتورش کار نمیکنه و فقط یه فرمون معمولیه !!!
اینم لینک فروشنده در تهران
باید با چیز پی ان بری تو سایتشون
آقا دمت گرم اما این یکی ۲ تا ایراد داره. اولی اینکه دنده نداره و دومی اینکه کلاچ نداره. شما اطلاع نداری این logitech g27 چطوره؟ حتما باید اون converter سر راهش باشه تا با xbox بشه بازی کرد؟ این converter توی ایران پیدا میشه؟ قیمتش چجوریاست؟
دنده که داره دوست من , دندش به صورت مثبت و منفی پشت فرمون قرار داره اما کلاچ نداره .تبلیغات نمیکنم اما بهترین نوع فرمون , فرمون ارجینال خود microsoft هست . Forza 4 رو به صورت کاملا شبیه سازی پشتیبانی میکنه . اما در Racing های دیگه موتورش کار نمیکنه و فقط یه فرمون معمولیه !!!
اینم لینک فروشنده در تهران
باید با چیز پی ان بری تو سایتشون
آقا دمت گرم اما این یکی ۲ تا ایراد داره. اولی اینکه دنده نداره و دومی اینکه کلاچ نداره. شما اطلاع نداری این logitech g27 چطوره؟ حتما باید اون converter سر راهش باشه تا با xbox بشه بازی کرد؟ این converter توی ایران پیدا میشه؟ قیمتش چجوریاست؟
logitech g27 فوق العادست حرف نداره اما حتما باید converter رو تهیه کنی تا بتونی به 360 وصل کنی , من جایی ندیدم اما اگه یکم زیر و رو کنی بازار رو شاید پیدا کنی .
توی فروم forza اکثر خارجی ها هم اینو پیشنهاد کردن و Forza 3 و Forza 4 رو به صورت کامل پشتیبانی میکنه . اما تنها مساله این Converter هستش .
جایی خواستی تهیه کنی اسمش اینه : XCM Converter
قیمتش نزدیک 250 $ با این وضعیت دلار یه چیزی حول و حوش 400 باید باشه !!!
این یه ویدیو از forza 4 به همراه logitech g27
....؟من چجوری میتونم رکوردم رو توی لیدربرد ثبت کتم؟ مثلا توی یه پیست مخصوص یه رکورد Drag زدم حالا از کجا ثبتش کنم و بفهمم چندمم؟
ممنون
....؟