ترمز دست خودت هست .بهتر بود گاز رو هم به یوزر میدادن مثلا دستت رو جلو میبردی سرعتش زیاد و عقب میبردی سرعتش کم میشد ...b-)
فرض کن تو ماشین نشستی با پای راستت ترمز بگیر
ترمز دست خودت هست .بهتر بود گاز رو هم به یوزر میدادن مثلا دستت رو جلو میبردی سرعتش زیاد و عقب میبردی سرعتش کم میشد ...b-)
این الان شوخیه؟؟؟ترمز دست خودت هست .
ترمز دست خودت هست .
به احتماله زیاد دیسکه شما burner max نیست باید دیسکی بگیری که به روشه burner max رایت شده باشه.من دیسک یکو نصب میکنم ولی موقعی که وارد اولین مسابقه میشم و می خوام بازیو شروع کنم ارور می زنه و میاد تو داشبرد.دوستان خوهاش می کنم کمک کنین.چرا ارور میده؟دیسک سالمشو از کجا می تونم پیدا کنم؟ تو اینترنت پیدا میشه؟
دیسک بازی باید حتما burner max رایت بشه.از اینجا میتونی بخریمن دیسک یکو نصب میکنم ولی موقعی که وارد اولین مسابقه میشم و می خوام بازیو شروع کنم ارور می زنه و میاد تو داشبرد.دوستان خوهاش می کنم کمک کنین.چرا ارور میده؟
دیسک سالمشو از کجا می تونم پیدا کنم؟ تو اینترنت پیدا میشه؟
تو این سایت گفته فورزا 14 تومن مگه سر گردنه؟ من با برنر مکس جمعا شد 8 تومن بعد زده رایت شده برای LT3 یعنی اگه LT3 هم بریزیم دیگه نیازی به پچ کردن نیست? رو LT2 اجرا میشه؟دیسک بازی باید حتما burner max رایت بشه.از اینجا میتونی بخری
این الان شوخیه؟؟؟
نه بابا چه شوخی !!!!نه آقا جوون با پای راست ترمز بگیر چیه؟:d تو سنسور کینکت فقط دستهات بجای فرمون عمل می کنند. خودت گاز می ده و وقتی که خط روی جاده قرمز می شه خودش ترمز می گیره.
به نظرم کاملا فیکه!حالا بچه ها میخوان تستش کنن!ولی به نظرم فیکه!نه بابا چه شوخی !!!!
بشین رو یک صندلی جلو تلویزیون با دستات فرمون رو میگیری با پای راست همی می تونی ترمز بگیری .
میگردم تو یوتیوب اگه بتونم پیدا کنم لینکش رو میزارم .
---------- نوشته در 10:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:07 AM ارسال شده بود ----------
خدمت شما :
Forza Motorsport 4: Driving with Kinect HD - YouTube
نه بابا چه شوخی !!!!
بشین رو یک صندلی جلو تلویزیون با دستات فرمون رو میگیری با پای راست همی می تونی ترمز بگیری .
میگردم تو یوتیوب اگه بتونم پیدا کنم لینکش رو میزارم .
---------- نوشته در 10:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:07 AM ارسال شده بود ----------
خدمت شما :
Forza Motorsport 4: Driving with Kinect HD - YouTube
تا بحث بیشتر از این بالا نگرفته الان میرم تستش میکنم ...
دوستان DVD دوم بازی نصب نمیشه ؟؟؟ من DVD یک رو نصب کردم وسطش نگفت DVD دوم رو بزار همینجوری تا 100% رفتش ...
یه کد توی نسخه ی ارجینال بازی هست که اگه اون کد رو وارد کنی میتونی پیست Top Gear مخصوص فوتبال و پیست Benchmark رو دانلود کنی .وقتی میرم تو بخش فوتبالش میگه شما truck soccer نصب نکردی.مشکل از کجاست باید دانلودش کنم چیکارش کنم؟.اینو کجا میشه دانلود کرد