musicloveline
کاربر سایت
در كل اينكه ركورد جهاني خودت رو ببيني خيلي لذت بخشه.ولی خب همچین کشکی هم نیست:dاولش از 2500 شروع میشه.بعد میشه 10000 هزار،بعد 25 هزار،50 هزار،100 هزار،150 هزار.برای اینم که این پولها رو بگیری باید رکورد کسانی که تو لیدربرد هستن رو بزنی که واقعا سخته.ولی کلا آنلاینش خیلی عالی پول میده.من خیلی خیلی راحت و در مدت زمان کمی تونستم 1 میلیون از آنلاینش در بیارم.
ببینید باید به کلاس ماشین هم توجه کنید ! برای شرکت در یه مسابقه خاص باید ماشین دارای اون کلاس رو داشته باشید، اگر مشکل کلاس ندارید و باز نمیذاره آپگرید کنید باید ببینید که این مسابقه برای ماشینهای stock هست یا نه ! اگر آره که باید با ماشینهای دست نخورده بازی کنید ! ممکنه مثلاً یه شرطهای دیگه ای گذاشته باشن برای ماشینها ! مثلاً گفته شده باشه قدرتشون از فلان حد کمتر باشه یا وزنشون از فلان حد کمتر باشه و ... همه این نکات رو باید بسنجید قبل از مسابقه ! فکر کنم اگر Y رو بزنید خصوصیات و شرایط مسابقه رو بهتون میگه بازی ! یکم سعی کنید متوجه میشید مشکل از کجاست !
چون سیستم خیلی پیچیده ایه و باید طوری پیشرفته باشه که بتونه به میزان لازم قدرت ترمز رو کم کنه که نمیکنه!زیادی میکنه!شما ABS رو خاموش کن و زیاد و تا ته ترمز نگیر که تایرها قفل نکنه بعدش خیلی هم خوب ترمز میگیره!دوستان چرا ترمز ماشینهای پر سرعت اینقدر داغونه.تو سرعت 200 تا 40 50 متر میکشه.(رو حالت abs)
دوستان من امروز بازی رو گرفتم ولی وسط نصب تقریبا روی 32% ارور میده مشکل از کجاست یعنی ممکنه دیسک خوب رایت نشده باشه؟
چه نوعی؟ 97% یا Burner max?
بدون نصب میره توی بازی ولی وقتی میخواد بره توی مسابقه میپره بیرون ....
اقا بازی انحصاری forzamotorsport 4رو که بهترین بازی ریسینگ که تاحالا ساخته شده رو گذاشتم کنار نمیذاره درسی مرسی بخونیم...ولی اخرین رکوردم تو نوربورگ با زونداrشد7.12.631