Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

دوست عزیز مطمئنی؟؟؟؟یعنی با audi r8 کلاس S مسیر 20 کیلومتری نوبرگرینگ رو تو 6.32 ثانیه رفتی:-/چون یه چیزی فراتر از غیر ممکن هست.الان نفر اول لیدربرد با mosler که تا آخر upgrade شده و تبدیل به کلاس R1 شده،تونسته 6.39 ثانیه رکورد بزنه.
نه بابا اونr8رو نمیگم r8که کلاسr1رو میگم من که گفتم r1حالا نمیدونم تو کلاسr1رکورد چند؟؟

اینمaudiهستش ولی کلاسr1تو کلاسr1اودیr8و r10وr15هم داره دیگه نمیدونم اسمشه یا...ولی همینو نوشته
آهان.فهمیدم:dدوست عزیز یه موقع فقط خدایی نکرده سوء تفاهم نشده باشه.آخه اولش که دیدم نوشتی R8 دود از سرم بلند شد:d
تو مسابقات بخش rivals،یه event هست که نوبرگرینگ رو با یه سری ماشین خاص،مثل zonda R-mosler و ....... باید بری.من خودم با zonda r تونستم 7.24 بزنم(دقیق یادم نیست،ولی همین حدودا هست)و تو لیدربرد رتبه 2 هزار رو دارم:d150 هزارتا هم براش پول داد.رانندگی با زوندا تو نوبرگرینگ واقعا معرکس.راستی رکورد که میزنی،جلوی رکوردت علامت تعجب میزنه یا نه؟؟؟اگر به طور مثال تو مسابقه خطا کنی،مثلا از تو چمن رد بشی،وقتی مسابقه تموم بشه یه علامت زرد رنگ تعجب جلوی رکوردت میزنه.مثلا تو آنلاین اگر تو رکوردت 1 دقیقه باشه ولی با خطا،پایینتر از من قرار میگیری که مثلا 2 بوده ولی بدون خطا.برای همین تو آنلاین خیلی دقت میکنیم که خطا نکنیم.

ممنون داش حسین نه بابا حق داشتی..متاسفانه من نمیتونم لایو برم توhot lapمیرم این علامت تعجب و این چیزا رو نمیاره فقط زمان رو میگه.تو پیچ ها خطا زیاد داشتم که کمش کردم دارم بهتر میشم دیگهr1بسه میخوام با زوندارrزیاد برم اول بار که رفتم7.32رو زدم باخطا زیاد.اره خدایی نوربورگ بهشته.ببینم یه مجوزی چیزی گیرمیارم یه اینترنت درست حسابی بیارم لایو میمام اینجوری نمیشه

کسی نمیدونه؟ :d این مکان کحاست پس؟
يك جايي تو غرب آمريكا بايد باشه!:d

---------- نوشته در 11:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:14 PM ارسال شده بود ----------

آهان.فهمیدم:dدوست عزیز یه موقع فقط خدایی نکرده سوء تفاهم نشده باشه.آخه اولش که دیدم نوشتی R8 دود از سرم بلند شد:d
تو مسابقات بخش rivals،یه event هست که نوبرگرینگ رو با یه سری ماشین خاص،مثل zonda R-mosler و ....... باید بری.من خودم با zonda r تونستم 7.24 بزنم(دقیق یادم نیست،ولی همین حدودا هست)و تو لیدربرد رتبه 2 هزار رو دارم:d150 هزارتا هم براش پول داد.رانندگی با زوندا تو نوبرگرینگ واقعا معرکس.راستی رکورد که میزنی،جلوی رکوردت علامت تعجب میزنه یا نه؟؟؟اگر به طور مثال تو مسابقه خطا کنی،مثلا از تو چمن رد بشی،وقتی مسابقه تموم بشه یه علامت زرد رنگ تعجب جلوی رکوردت میزنه.مثلا تو آنلاین اگر تو رکوردت 1 دقیقه باشه ولی با خطا،پایینتر از من قرار میگیری که مثلا 2 بوده ولی بدون خطا.برای همین تو آنلاین خیلی دقت میکنیم که خطا نکنیم.
چقدر لايو خوبه با يك دور نوربورگ 150 هزار ميگيري!:-o
من با پسر عموم دونفري مسابقه ركورد ميزاريم!!!:d

دوستانه حرفه ای فورزا 4 یه سوال داشتم
من یه Ford Mustang Boss 429 دارم که این رو میخوام واسه Drag تنظیم کنم
نکته اینه که من وقتی تا خرخره این رو Upgrade میکنم حداکثر 444 HP به من میده ولی فایل Tuning یی رو آنلایت پیدا کردم که 690 HP کرده ماشین رو!!!
حالا سوال من اینجاس چطوری همچین چیزی ممکنه؟ چیزه دیگه ای هست که من از قلم انداخته باشم؟
(دلیل اینکه از همون فایل برای Drag استفاده نمیکنم اینه که توی اون مسابقاتی که من میرم حداکثر HP رو 600 هست و با 690 نمیزاره وارد بشم)

ممنون

دوستانه حرفه ای فورزا 4 یه سوال داشتم
من یه Ford Mustang Boss 429 دارم که این رو میخوام واسه Drag تنظیم کنم
نکته اینه که من وقتی تا خرخره این رو Upgrade میکنم حداکثر 444 HP به من میده ولی فایل Tuning یی رو آنلایت پیدا کردم که 690 HP کرده ماشین رو!!!
حالا سوال من اینجاس چطوری همچین چیزی ممکنه؟ چیزه دیگه ای هست که من از قلم انداخته باشم؟
(دلیل اینکه از همون فایل برای Drag استفاده نمیکنم اینه که توی اون مسابقاتی که من میرم حداکثر HP رو 600 هست و با 690 نمیزاره وارد بشم)

ممنون

شما موتور رو هم ارتقاء میدی یا نه ؟ پکیج کلیش منظورم هست !

منظورت آخرین آپشن توی منوی Upgrade هست؟

بله !

آخرین ویرایش:

ویرایش: آره ولی نمیدونم چرا اونا رو که دست میزنم دیگه نمیزاره وارد مسابقه بشم با اینکه ماشین همچنان RWD هست نمیدونم چه مرگشه

خلاصه راه دیگه ای نیست؟ (چون حتی اگه اونا رو هم همه رو آپگرید کنم بازم 520 بیشتر نمیره ولی اون 690 بود)

آخرین ویرایش:
چقدر لايو خوبه با يك دور نوربورگ 150 هزار ميگيري!:-o
ولی خب همچین کشکی هم نیست:dاولش از 2500 شروع میشه.بعد میشه 10000 هزار،بعد 25 هزار،50 هزار،100 هزار،150 هزار.برای اینم که این پولها رو بگیری باید رکورد کسانی که تو لیدربرد هستن رو بزنی که واقعا سخته.ولی کلا آنلاینش خیلی عالی پول میده.من خیلی خیلی راحت و در مدت زمان کمی تونستم 1 میلیون از آنلاینش در بیارم.

ویرایش: آره ولی نمیدونم چرا اونا رو که دست میزنم دیگه نمیزاره وارد مسابقه بشم با اینکه ماشین همچنان RWD هست نمیدونم چه مرگشه

خلاصه راه دیگه ای نیست؟ (چون حتی اگه اونا رو هم همه رو آپگرید کنم بازم 520 بیشتر نمیره ولی اون 690 بود)

ببینید باید به کلاس ماشین هم توجه کنید ! برای شرکت در یه مسابقه خاص باید ماشین دارای اون کلاس رو داشته باشید، اگر مشکل کلاس ندارید و باز نمیذاره آپگرید کنید باید ببینید که این مسابقه برای ماشینهای stock هست یا نه ! اگر آره که باید با ماشینهای دست نخورده بازی کنید ! ممکنه مثلاً یه شرطهای دیگه ای گذاشته باشن برای ماشینها ! مثلاً گفته شده باشه قدرتشون از فلان حد کمتر باشه یا وزنشون از فلان حد کمتر باشه و ... همه این نکات رو باید بسنجید قبل از مسابقه ! فکر کنم اگر Y رو بزنید خصوصیات و شرایط مسابقه رو بهتون میگه بازی ! یکم سعی کنید متوجه میشید مشکل از کجاست ! ;)

آه خدای من پک جدید اومد این Huayra خداســـــــــــــــت :| فقط فرصت کردم اینو تست کنم . عجب رُخی داره لامذهب . صدای ماشین هم که بماند :d
در کل پک خوبی هستش . حتی ماشین های معمولی هم به دل میشینن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or