Bianconeri
کاربر سایت
خوش به حالتون.من نمی تونم به لایو وصل بشم و این پک های جدید را دانلود کنم.در رویای ورژن Ultimate collection بازی باید یکسالی بمانم.
آقا این ماشین های آمریکایی عضله ای ( ) پشتشون خیلی بازی میکنه
راهی ندارید واسه این معضل !؟
یه راهی هم بگید واسه پیچ های خیلی تند که با سرعت میریم توشون
چجوری بهترین ورود به پیچ رو داشته باشم ؟ با سرعت و دنده البته
خود نگه داشتن ماشین با اون سرعت تئوری داره اونم بگید چون بنده با درجه Expert میرم ولی بعضی وقت ها Assist ترمز ABS رو اجبارا روشن میکنم
با تشکر
آقا این مشکل من بود شدید به خصوص سر پیچ ها انقدر عقبش بازی میکرد که همش تو بیرون جاده بودم ولی رفتم تو Tunesetup تو قسمت Differntial و هر دو Acc. و dec. رو 0 کردم حالا نمیدونم کارم درست بوده یا نه ولی دیگه ماشین خیلی سر پیچا عالی شد
البته این تغییرات برای Pontiac Trans Am. بودش و بعد از اسپرت کردن ماشین این اتفاقی که میگی برام رخ داد
برو توmy profile>options>video بعدbrightnessرو ببر50به بالا درست میشهبردارن عزیز من هرکاری می کنم کیفیت بازی درست نمیشه !!اصلا نمیشه پشت ماشین های سیاه رو دید !!!!کابل HDMI زدم تنظیمات هم روی Source , 1080p هست !!!چه کنم ؟ مشکل از چی هست ؟
شما TCS و STS رو تست کردی؟؟؟آقا این ماشین های آمریکایی عضله ای ( ) پشتشون خیلی بازی میکنه
راهی ندارید واسه این معضل !؟
یه راهی هم بگید واسه پیچ های خیلی تند که با سرعت میریم توشون
چجوری بهترین ورود به پیچ رو داشته باشم ؟ با سرعت و دنده البته
خود نگه داشتن ماشین با اون سرعت تئوری داره اونم بگید چون بنده با درجه Expert میرم ولی بعضی وقت ها Assist ترمز ABS رو اجبارا روشن میکنم
با تشکر
من تو قسمت gear هم فاصله دنده هارو کم کردمآقا این مشکل من بود شدید به خصوص سر پیچ ها انقدر عقبش بازی میکرد که همش تو بیرون جاده بودم ولی رفتم تو Tunesetup تو قسمت Differntial و هر دو Acc. و dec. رو 0 کردم حالا نمیدونم کارم درست بوده یا نه ولی دیگه ماشین خیلی سر پیچا عالی شد
البته این تغییرات برای Pontiac Trans Am. بودش و بعد از اسپرت کردن ماشین این اتفاقی که میگی برام رخ داد
به نظر من Zonda Cinque خداتره ادم باورش نمیشه که این ماشین Road Going هم هست.فرمان عالی سرعت وحشتناک و ترمزهای 20.همه اینها با کلاس R3این Zonda R چرا اینقدر نامرده؟ دو تا گاز میدم، یه دور از بقیه میفتم جلو، حال نمیده اصلا درجه سختی هم کلا چسبوندم تا ته، ولی هر وقت با Zonda R بازی میکنم خیلی راحت اول میشم. البته بقیه ماشین ها اینجوری نیستن و این Zonda R ـش خیلی خفن طراحی شده، شاید هم من تو رانندگی باهاش حرفه ای شدم
شما TCS و STS رو تست کردی؟؟؟
اینی که گفتی یه خرده کنترلش تو سرعت بالا مشکل داره به نظرم یعنی تو سرعت بالا، یهو میشه مثل پراید که بالای 120 تا دیگه نمیشه کنترلش کرد ولی اون Zonda R تو سرعت بالا خیلی کنترل خوبی داره. البته از نظر کنترل کردن تو سرعت بالا فکر کنم هیچ کدوم به پای Audi R8 نرسنبه نظر من Zonda Cinque خداتره ادم باورش نمیشه که این ماشین Road Going هم هست.فرمان عالی سرعت وحشتناک و ترمزهای 20.همه اینها با کلاس R3
انصافا Pagani ماشینهاش یکی از یکی خداتره
اینی که گفتی یه خرده کنترلش تو سرعت بالا مشکل داره به نظرم یعنی تو سرعت بالا، یهو میشه مثل پراید که بالای 120 تا دیگه نمیشه کنترلش کرد ولی اون Zonda R تو سرعت بالا خیلی کنترل خوبی داره. البته از نظر کنترل کردن تو سرعت بالا فکر کنم هیچ کدوم به پای Audi R8 نرسن