danijon_2006
کاربر سایت
نه نداره...... بنظرم کمبود دریفت و درگ بدجور حس میشه ( تو افلاین البته )تو قسمت event آيا مسابقات درگ هم داريم؟اگه داريم بگين كدوماشونه
الان شما وقتی دیسک دو رو توی داشبرد میزارید چی میگه ؟
نصب میشه ؟
وقتی play میکنید چی میگه ؟:d
دوستان قسمتی واسه دریفت کشی و لیز بازی نیست توی این بازی ؟
شما برو تو قسمت dificulty و گزینه ی track control و stability control رو خاموش کن و فرمون رو بذار رو حالت sinulation. در ضمن اگه می خوای خیلی حال کنی ترمز رو بذار رو ABS On. یعنی خودش ترمز نگیره. برو حال کن.
اینا از اول اینطوری بودن
من کنترل پایداری رو فعال گذاشتم ولی هرزگردی رو نه
کلاچ غیر فعاله
Rewind فعاله
ABS هم فقط ON هست
در اصل 120% کار میکنیم
قسمت جدایی نداره واسه این لیز بازی ؟
والا ما هم نمی دونیم این ریواین بر چه اساسی. بعضی وقتا 2 ثانیه بر می گردونه عقب بعضی وقتها هم 2 ساعت.:d به احتمال زیاد بر اساس فاصلت از چک پوینته همونی که بالای صفحه سمت راست می نویسه Turn بعدش 4 تا خط می ذاره.آقا بعضی وقت ها این Rewind نمیگیره تو بازی ! باگه ؟
وقتی هم میگیره خیلی راحت 1 lap برمیگرده
حل شدنی نیس ؟
نخیر عزیزم اونایی که شما میفرمایید Racing feats هست بعنی بر اساس اینکه اون پیچ رو چطور پیچیدید Rate میکنه ربطی به هیچی دیگه ندارهوالا ما هم نمی دونیم این ریواین بر چه اساسی. بعضی وقتا 2 ثانیه بر می گردونه عقب بعضی وقتها هم 2 ساعت.:d به احتمال زیاد بر اساس فاصلت از چک پوینته همونی که بالای صفحه سمت راست می نویسه Turn بعدش 4 تا خط می ذاره.
چيزي من كه در مورد ريواين فهميدم تو مسابقاتي كه 2 نفري هستين (اسمش رو نميدونم) و مسير طي شده رو درصد ميزنه از 90% رد شي ديگه ريواين عمل نميكنه!نخیر عزیزم اونایی که شما میفرمایید Racing feats هست بعنی بر اساس اینکه اون پیچ رو چطور پیچیدید Rate میکنه ربطی به هیچی دیگه نداره
البته من یادمه Rewind تو FM3 مشکل داشت.توی FM4 مثل اینکه محدودیت داره یعنی بیشتر از یه مقداری تو یه Race نمیتونید Rewind کنید.
والا ما هم نمی دونیم این ریواین بر چه اساسی. بعضی وقتا 2 ثانیه بر می گردونه عقب بعضی وقتها هم 2 ساعت.:d به احتمال زیاد بر اساس فاصلت از چک پوینته همونی که بالای صفحه سمت راست می نویسه Turn بعدش 4 تا خط می ذاره.
وقتی یک لپ عقب میره از جایی که ریوایند عمل نکرده شروع میکنه.نه این اصلا نمیزنه
یعنی ما هرچی Y میزنیم کار نمیکنه
بعدش حدود 1 Lap میره عقب